Platforma Politica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@mr k
    stiu, dar ziceam sa fie clara treaba. nu am actiuni si nici nu vb despre fotbal aici.

Comment

Primari, consilieri, directori de deconcentrate sau directori de scoli, toti au fost pusi pe lista neagra de PSD. Cel putin asta s-a intamplat la Satu Mare, unde, suparat ca a pierdut alegerile in judet, presedintele organizatiei si vicepresedinte al CJ, Mircea Govor, a convocat, pe 4 noiembrie, o sedinta de criza in care i-a amenintat pe acestia cu demiterea si taierea fondurilor, daca in turul II Victor Ponta nu va castiga alegerile. -
      Deci nu se mai poate. Daca vreti sa lucram bine impreuna, bine, daca nu cu asta basta. (…) Cei care nu veti avea rezultate in turul doi, cat sunt eu in Consiliul Judetean si cat am posibilitate, nu o sa primiti niciun cinci bani. Cand se repartizeaza bugetul – zero si garantez ca niciunul nu mai primeste nimic. Stati si muriti, asta e viata. (…) si-o spun foarte clar. Toti directorii de deconcentrate care au fost numiti politic, directorii de scoli, toti care au fost numiti politic daca nu participa efectiv la campanie, pleaca acasa”, ii ameninta Govor, potrivit unei inregistrari obtinute de Gandul. Cu taierea fondurilor au fost amenintati si reprezentantii bisericii, cu care, sustine Govor, a discutat pentru sprijin pe 16 noiembrie. in inregistrare se poate auzi planul pe care il face seful PSD Satu Mare il face penru duminica alegerilor in care cere mobilizare maxima a activului de partid in fata sectiilor de votare, unde sa-i sfatuiasca pe oameni sa voteze cu Ponta. Victor Ponta s-a clasat pe locul al doilea in judet, fiind devansat de Klaus Iohannis cu 0,6%. Contact de Gandul, Mircea Govor admite ca a avut o sedinta cu primarii si alesii locali ai PSD, dar sustine ca nu i-a amenintat pe sefii de deconcentrate si pe directorii de scoli, comentand ca probabil inregistrarea este „o facatura a cuiva”. El recunoaste insa ca a discutat si cu preotii din judet, cu care afirma ca are o relatie foarte buna. Govor e contrazis insa de inspectorul scolar Claudiu Mondici, care a confimat pentru gandul ca a participat pe 4 noiembrie la sedinta PSD.
      Asa se face campanie...ce platforma politica vrei voi? Cine sa citeasca ce scrie in platforma politica?

Comment

nu e adevarat. e o manipulare basista.

Comment

cum sa fie manipulare?! asta e politica marca PSD!
          Keep walking...

Comment

Ba' , eu aprob gandirea inaintea cuvintelor, da Iohannis a dus-o la extrem in seara asta. Saracu a confirmat faptul ca e prea necopt pt Bucuresti, din pacate. Cum naiba sa nu zici nimic concret, iar singurele cuvinte sa fie niste jigniri nefondate. Ponta macar a aburit lumea cu date, cu foi ,fituici si alte cele. Da' sa mergi la o confruntare electorala de genul imi pare mai mult sinucidere curata. Si intrebarea ramane acceasi : un manipulator sau un manipulat? Ce alegem?

Comment

cum nu a zis nimic concret?! da Ponta ce a zis concret?! a batut campii grupa mare!
              Daca lumea tine la abureala de 25 de ani incoa`...si acum tot pe abureala pune stampila de vot...ne-am dus dracu!
              Keep walking...

Comment

Ponta sa iasa! Ca poporul asta asa merita. Sunt mai multi prosti decat destepti, deci cine poate sa plece.
                Mie mi-ar placea sa se aduca tara ca acum 30 de ani.
                Sa luati lapte cu cartela, benzina cu taraita, si o singura casa.
                Bani la banca?)) Hahaha...sunt ai statului, nehalitilor!
                Sa inchida si granitele ca sa stim o treaba!
                Sa ramana cine merita!

Originally posted by mr.K View Post
                http://www.mondonews.ro/inregistrare...iga-alegerile/

Asa se face campanie...ce platforma politica vrei voi? Cine sa citeasca ce scrie in platforma politica?
                Lasa ca o sa fie bine!
                Urmeaza logan pt urmatorii 30 de ani.
                Tv cu led si gata.
                Iphoane ca sa stim exact ce face prostul platitor de taxe.

Ma ce inseamna toleranta pt lucruri marunte... Ajung sa conduca toti prostii asistati! Ma mir ca inca n-a aparut o grupare extremista sa le fwta 2-5 bombe astora.
                Last edited by Cezar; 12 November 2014, 01:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Cezare, aprind gratarul in curte? E poarta dășchisă
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Daca iese hotul ala, clar. Si fix in Miami vin si eu. 'R'ar ma-sa a dracului sa fie.

Comment

• Vedeti ca la Miami isi petrece si Ponta vacantele, o sa puteti bea o bere impreuna.

Comment

• Da, ii dam una cu cianura si niste orez rosu pt sobolani pe post de alune!

Comment

• Macar pentru un zambet.

Se încheie poate cea mai penibilă campanie electorală din istoria omenirii. Cum s-a ajuns, te întrebi, la o societate în care principiile fundamentale ale logicii nu mai funcționează dar, în […]

Comment

• Pai ce a zis concret? Nu-s cu Ponta eu, deja mi-e mila si de visele mele (daca iese el presedinte). Da' nu te poti prezenta acolo asa, ca tuleul in bataia vantului. Iar la final, i-a dat Rares Bogdan cuvantul doar lui, sa isi incheie pledoaria deja fragila, iar el ce zice? 2 cuvinte ratacite! Pai la tv nu s-a uitat Iohannis pana acum? Ziare nu a citit? A tot comentat ca vrea intalnire neutra, sa aiba toti amaratii unde sa puna o intrebare. El s-a ***** pe 90 + de minute cu diaspora. Am inteles, e tragedie ca nu le e permis alora sa voteze, da' cu noi cum ramane? E ok ca n-a stiut date, nici Ponta nu le stia daca nu avea fituicile, iar la faza cu Constitutia, daca nu deschidea Ponta carticica habar nu avea despre ce se vorbeste. Da' imi doresc sa vad putina vointa, sa vad ca macar se chinuie sa imi castige increderea. Nu poti sa imi spui "Votati schimbarea!" cand tu nu imi aduci nici un argument. Chiar nu e capabil sa emita un enunt? Tata e om simplu, de la sat, da' el din auzite ti-l facea pe Ponta de toata minunea, cu privatizarile, cu socru-so, cu pensiile (care culmea, sunt mai mici de 350 lei, unele), cu partidul lui de corupti si toate gainariile pe care acestia le orchestreaza. Era vorba de o dezbatere, nu de un monolog, sau o ora de meditatii. Mie mi-a lasat impresia ca el de fapt este o fatada, a cui o fi, habar nu am. Sper sa nu dezamageasca azi ( daca se prezinta la B1). Sa aiba si el o foaie macar cu 3 intrebari pertinente, la subiect. In rest, Doamne ajuta!

Comment

• O sa reiau un banc ce reflecta concret politica.

- John!
                              - Da, sir!
                              - Unde este cainele?
                              - Facea politica si l-am impuscat!
                              - Cum ti-ai dat seama ca facea politica?
                              - Manca rahat in gradina.
                              Daca era Antonescu in locul mutalăului, vorbea mai mult decat era necesar, il lasa pe Ponta in sange la dialog. Asa, si? De vorbe aveti nevoie?

Daca nemtalaul era ipocrit precum omologul sau, avansa un TVA de 18%, asa de-a naibii, sa fie mai mic decat 19% avansat de Ponta.
                              Ponta a avansat ideea ca Werner Klaus le va taia pensiile votantilor majoritari. Se baza pe ce, cand a afirmat asta? Pe nimic. Nici nu conteaza de va fi sau nu asa, conteaza ca urechile ascutite ale babalacilor au prins sunetul de primejdie: ne taie ala pensiile, ati auzit? Nu-l votati, ca e de rau!
                              Nu conteaza ca poate in 2-3 ani nici nu le va mai plati careva pensia intreaga, ca nu vor mai fi parale pentru asa ceva.
                              O cunostinta avea 70 de angajati. Mai are 4, si planuieste sa inchida afacerea complet, pentru ca nu mai vrea sa auda de afaceri in Romani, are destui bani sa traiasca. Oare de ce?
                              Ca el sunt multi. Banii de la buget de unde vor mai veni? Cat se mai poate indatora Romania cate 1-2 miliarde de euro pe trimestru?
                              Last edited by mr.K; 12 November 2014, 16:02.

Comment

• Greu sa faci politica de unu singur, trebuie sa-i convingi si pe altii (din vorbe de obicei, vezi Hitler)
                                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google