Stiri auto de tot felul

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Si in Italia de sud kilometrul are 900m , ca a facut mafia drumurile.
    Pare ma mafia noastra e mai hoata ca a lor.

    Comment


    • Originally posted by Cherubino View Post
      Da, dar atunci sa-i oblige pe aia de-si tin prin parcari sau pe strazi rablele nemiscate de ani de zile sa si le duca la fier vechi, sau sa le ridice primariile si sa le duca, iar proprietarul sa primeasca acasa factura fiscala pentru aceasta operatiune. Si stationarea acestor rable timp de luni sau ani de zile intr-un singur loc este tot o forma de poluare, ca sa nu mai zic ca unele ocupa locuri din parcari amenajate in dauna altora care circula cu masinile si n-au unde le parca (doar la mine in cartier, pe o arie nu mai mare de 1ha, sunt 6 astfel de epave nemiscate de cel putin doi ani).
      Parca nici in prezent nu ai voie sa parchezi masina pe domeniul public mai mult de 30 de zile, adica trebuie miscata o data pe luna. Daca este parcare de resedinta poti sa tii masina cat vrei, nu este nevoie sa fie in stare de functionare sau sa aiba ITP, RCA, etc.
      Last edited by abc; 17 March 2018, 09:19.

      Comment


      • Originally posted by abc View Post
        ...Daca este parcare de resedinta poti sa tii masina cat vrei, nu este nevoie sa fie in stare de functionare sau sa aiba ITP, RCA, etc.
        Uite ca in sectorul 3 condus cu mana de fier (vechi) de "cel mai primar" al tarii, trebuie sa ai itp si rca valabile ca sa-ti pastrezi (sau sa ai dreptul la) locul de parcare de resedinta.
        Last edited by Fanez; 19 March 2018, 09:57.

        Comment


        • Mie mi se pare normala hotararea aia. Masinile care, din diverse motive, nu mai pot fi (re)puse in circulatie, trebuie duse la fier vechi.
          M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

          Comment


          • Corect, este loc de parcare nu loc de depozit fiare vechi. Un loc de parcare este utilizat de o mașină autorizată pentru a circula.

            Comment


            • Originally posted by Cherubino View Post
              Masinile care, din diverse motive, nu mai pot fi (re)puse in circulatie, trebuie duse la fier vechi.
              nu e chiar asa. daca era masina ta si era stricata si n-aveai timp de doua luni bani s-o repari, iti convenea sa ti-o duca la fier vechi ?!
              si ala nu mai e domeniul public, e parcarea ta pentru care platesti. masina nevesti-mii sta in parcare cate trei luni odata si mai face cate un drum.
              nu e treaba nimanui cat de des circula o masina.

              Comment


              • Pe mine ma deranjeaza alte lucruri. Unul este ca nu mi se pare normal ca cine "a apucat" un loc de parcare sa ramana cu el pe viata(ce se intampla cu locatarii noi? dc trebuie sa fie discriminati?) si altul este pretul prea mic in conditiile care pare ca a avea un loc de parcare de resedinta(mai ales in Bucuresti) reprezinta un lux. As pune taxa 500-1000 euro pe an, cine isi permite sa achite bine cine nu, sa parcheze dupa regula primul sosit primul servit si asa nu mai are nimeni nimic de comentat.

                Comment


                • În țările cu apă caldă se ridică mașinile fără somație. D-aia există legi. Și dacă te pui contra, te ridică și pe tine. Așa că la noi încă este bine.

                  **************

                  În altă ordine de idei, la noi, pentru o colaborare mai bună cu cetățenii sectoarelor capitalei... și întru profunda gâdilare a acestora, pe motiv că să nu apară 'jde mii de articole în presă, edilii, de fapt consilierii acestora, fac tot felul de somații mai mult sau mai puțin hilare... Și știți din ce cauză? Din cauza nivelului scăzut de inteligență a celor care în general ies la vot.

                  Oricum, fie ele bune, fie ele rele, acțiunile, până să le comenteze lumea, sunt contestate întodeauna de către consilierii partidelor rivale, care din frustrare că nu au majoritate la ședințe, varsă în presă doar ce le convine... nu și părțile bune.

                  Pentru ultima parte, vinovați sunt cei de la PR (să zicem), care au grijă de imaginea primarului, care, o să râdeți, de cele mai multe ori este una reală, nu umflată precum în trecut și nici falsă preucm apare ea în articolele fabricate de ziare precum... Hmmm, mă abțin.

                  *menționez că nu mă refeream la un primar anume, însă povestea de mai sus pare trasă la indigo cu multe altele, din alte sectoare.
                  http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

                  Comment


                  • Originally posted by B997NDL View Post
                    nu e chiar asa. daca era masina ta si era stricata...
                    nu e treaba nimanui cat de des circula o masina...
                    Un vecin avea a Dacia 1310 intr-o parcare. De vreo 12 ani nemiscata si parcata stramb de incurca vecinii. Dupa HCL asta, s-a dus omul, a spalat-o, reparat-o si a plecat cu ea la plimbare.

                    Originally posted by Catalin S. View Post
                    În tarile cu apa calda se ridica masinile fara somatie. D-aia exista legi. Si daca te pui contra, te ridica si pe tine....
                    Noi n-avem apa calda. New York are populatie de 3-4 ori mai numeroasa decat toata România declarata si are un singur primar. La noi trebuie sa avem 7 primari, fiecare cu ideile lui. In USA daca scuipi un politist te impusca daca nu te bate serios (adica nu un pumn si gata, ca n-au bastoane doar de decor) sau stai minim o noapte la puscarie. La noi cum o fi? Daca-ti da o palma ca l-ai scuipat trebuie sa se duca el la puscarie. "Legea e lege pentru toti! (ceilalti)." Asa trebuia scris in constitutie. "Suptscriu"!
                    Last edited by Fanez; 20 March 2018, 10:34. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • Dacă ți se pare că-s prea mulți primari (de sector) în București, deși unul singur, la fel ca în New York ar fi fost suficient (am dubii cu acel oraș deoarece omul are destul ajutoare), atunci afla că orașul "franțuzesc" Bordeaux, are "doar" 40 de mici cartiere / suburbii, cu poliție, judecătorie proprii... administrație locală proprie și da, primari pentru fiecare.

                      Eh, află că toți se subordonează primarului general al orașului Bordeaux. Până și RATB-ul lor cu tot cu tramvaiele gen TGV (nu au metrou) pleacă din centru și au capăt la periferia "patronată" de primarii de sector.
                      http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

                      Comment


                      • NDL, nu confunda dreptul de utilizare a locului de parcare cu dreptul de proprietate. Locul de parcare nu este al tău, este al primăriei. Te lasă să-l folosești, contra unei sume infime de 0.3 lei/zi, dacă pe el ai o mașină funcțională și cu actele în regulă (RCA, ITP, impozite plătite, etc). Nu te lasă să ridici un cort pe el, nu te lasă să plantezi cartofi sau să îl sub-închiriezi. Nu îți convin condițiile primăriei, renunță la locul de parcare și cumpără unul cu drept de proprietate.

                        Comment


                        • in primul rand adp-ul se ocupa cu asta, in al doilea, nu te intreaba nimeni daca ai itp, rca... etc si nici n-au dreptul s-o faca.
                          dupa lege n-ai voie sa parchezi pe trotuar, iar in sectorul 2 sun date locuri de parcare cu autorizatie si marcaj pe trotuare.
                          asa ca pana la verificarea itp-ului mai e mult. si, repet, nu sunt ei in masura sa ma intrebe asta. dimpotriva, poti fi intrebat daca umblii cu ea pe strazi, nu daca sta in parcare.

                          Comment


                          • Nu înțeleg pe ce bază spui că nu au dreptul. Poate nu ai priceput dar terenul este al lor. Tu ești un chiriaș care trebuie să aibă o mașină funcțională. În rest au toate drepturile din lume să îți ceară ce vor ei. Poate anumite primării nu o vor face. Dar o pot face și chiar ar trebui. Locul de parcare este pentru parcare nu pentru depozitare.

                            "Începând din data de 21 ianuarie 2017, parcarea mașinilor pe trotuare este permisă numai acolo unde există spații special semnalizate în acest sens. Măsura este inclusă în Hotărârea Guvernului nr. 965/2016, ce a modificat Regulamentul pentru aplicarea Codului rutier.

                            Mai precis, documentul prevede că „administratorul drumului public poate amenaja pe anumite zone ale trotuarului, cu avizul poliției rutiere, spații destinate opririi sau staționării vehiculelor, marcate și semnalizate corespunzător”.

                            Spațiile speciale pentru parcarea mașinilor pe trotuar pot fi făcute doar dacă este respectat culoarul pentru pietoni de un metru lățime și dacă accesul vehiculelor se face din drum. Totodată, esențial este și ca poziționarea autoturismelor în parcare să nu încurce circulația pe prima bandă a drumului sau pe pistele amenajate."
                            Last edited by gecmc94; 20 March 2018, 23:41.

                            Comment


                            • In Timisoara daca vrei sa-ti faci abonament Timpark trebuie sa prezinti certificatul de inmatriculare iar ITPul trebuie sa fie la zi. Tot ADPul se ocupa de asta (adica Primaria).

                              Este normala o astfel de verificare si au dreptul sa o faca. Este o verificare incrucisata facuta de institutiile statului, daca vreti. Ai dreptul sa parchezi pe domeniul public daca ai o masina 100% functionala si inmatriculata dpdv legal.

                              Sent from my Mi A1 using Tapatalk
                              I have no special talent. I am only passionately curious.

                              Comment


                              • in primul rand, aparuse legea ca nu esti obligat sa-ti faci rca daca nu circuli cu masina. si nu sunt taximetrist sa prezint actele primariei, doar serviciului circulatie.
                                daca esti in trafic cu masina nici politia locala n-are voie sa te opreasca si sa-ti ceara actele. te pot amenda doar daca esti stationat pe interzis.
                                la mine pe strada (Moinesti) sunt masini parcate in statia de autobuz si politia trece zilnic de zeci de ori si ii lasa in pace. crezi ca se baga vreun primar ca sa piarda alegerile ?!

                                uite aici rabla lasata pe strada, in fata casei, in anglia, episod din 2018.

                                pleas support if you like this videos ! BTc adress 1AmSQgFJBGNK4J7Hh5hXdkTb4saQk6dApk paypal.me/DavidAndrei you are not obliged to donate .at the end of w...
                                Last edited by B997NDL; 21 March 2018, 00:06. Reason: Automerged Doublepost

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google