Stiri auto de tot felul

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by bolovan View Post
    Nu toti care-si cumpara Dacia isi cumpara pentru ca n-au bani de alta masina. Procentul este destul de mic. Ci isi cumpara Dacia pentru ca n usunt dispusi sa dea o caruta de bani pe o masina care face acelasi lucru cu Dacia....doar la un pret mult mai mare. Se numeste pragmatism.
    Exact asta spun; sunt la a doua masina Logan, de aia zic.
    Originally posted by IancuMIC View Post
    Nu cumpara nimeni dacia, pentru ca e fan infocat (recunosc, imi e greu sa inteleg ca exista asa ceva); majoritatea aleg sa fie pragmatici, cand vorbim de o masina noua.
    Pana una alta Dacia ramane optiunea nr. 1 a majoritatii romanilor. Un alt segment opteaza pentru alte marci; noi sau sh.
    Scandalul Dieselgate, pornit în 2015 de la practicile ilegale ale VW de a trişa în testele de poluare, a erodat încrederea publicului. Ponderea maşinilor noi diesel în Germania a scăzut dramatic, de la 47,7% în 2015 la 38,8% în 2017. Interdicţiile de circulaţie vor accelera tendinţa de scădere.
    Last edited by IancuMIC; 3 May 2018, 11:40.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

    Comment


    • @IancuMic mai, am ramas uimit, dar cu cati am vb nu exista termenul la ei de a doua masinia (ma refer la astia din IT, FR, AU...cam cu ei am tangente)...Daca sunt doua masini in familie...sunt pentru ca si sotul si sotia au cate o masina cu care circula...si au programul de lucru separat etc. Masina de vacanta am vazut doar la astia care au ca masina de vacanta o autorulota.
      P.S. Si ca o chestie amuzanta...sefii mei au masini mai ieftine decat sotiile lor (la masinile sotiilor lor)

      Comment


      • daca ai 15000 de euro si nu vrei sa-i dai toti pe o masina mai buna decat dacia, aia nu se numeste pragmatism, ci supravietuire.
        ca sa ai bani de o masina mai buna, inseamna ca pretul masinii sa reprezinte 10-20% din banii pe care ii ai in cont, altfel n-ai bani de masina respectiva.
        sau sa poti plati rata cu 20% din salariu, nu sa bei iaurt si sa te plimbi cu vw.

        Comment


        • Platforma B0 pe care e facuta Dacia e o varianta a platformei pe care Clio o folosea înca din 1998.
          20 de ani and counting...pana prin 2020-2022, cand o sa apara L3, care e posibil sa aiba o varianta simplificata a platformei de pe Clio 5.

          Comment


          • Citeam diverse articole, saream din pagina in pagina, cand...hop! O stire interesanta!
            Desi evenimentul respectiv s-a petrecut in urma cu ani buuuuni, este impresionant efortul celor implicati, iar rezultatul putea fi cu totul altul
            Sunt cifre, statistici comparative, date care dau de gandit, fiind si un fenomen actual in crestere.
            Stirea o regasiti aici

            Foarte "ciudat", cum Romania avea mai multe decese si raniti, decat acea tara, caci sunt convins ca aveau cu mult mai multe vehicule decat noi...
            Last edited by 77sky; 4 May 2018, 17:04.
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

            Comment


            • S-a scumpit Logan-ul!

              Comment


              • Daca s-a scumpit Loganul, trecem la Lada . Pana acum nu am dat atentie acestei marci, dar am descoperit ca tot frantuzii sunt sefi si acolo si sincer , pt poporul lui Putin, parca fac masini mai de soi fata de Loganul nostru, plus ca au celebrele motoare dupa care romanasii suspina si acum, 1.6 8v si 1.6 16v si ghiciti ce norma de poluare, EURO 6 . Deci se poate, doar ca romanii sunt tratati ca o tara din lumea a 3a . Apropo, e vorba de Lada Vesta (spre rusinea mea, repet, acum am descoperit-o, necrezand ca rusii pot face asemenea masini )

                Trimis de pe al meu HUAWEI Y625-U51 folosind Tapatalk

                Comment


                • Au și Lada Vesta Cross SW. Și arată superb.

                  Comment


                  • Cand aud de Lada "moderna" , nu pot sa uit inspectia facuta de domnu Putin la una din masini , motorul a pornit la a 7 cheie , portbagajul care nu se deschide . Iti lasa o imagine de toata jena asupra marcii.

                    Trunk - does not open, the engine - will not start. It is the pride of Russia.
                    Last edited by prometheus; 5 May 2018, 23:12.
                    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

                    Comment


                    • Un amic de-al meu are o Lada "modernă" cumpărată de el aproape gratis din Germania. Față de cele comuniste se vede o schimbare uriașă, cam la fel ca la Daciile noastre (mai ales că este full options), doar că la capitolul design, Loganul, indiferent că este 1 sau 2, o bate lejer.
                      http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

                      Comment


                      • Chiar si dupa ultima scumpire Dacia ofera cel bun raport calitate/pret + alte avantaje.
                        De la inaugurarea fabricii pana in prezent Dacia a fost nr. 1 la vanzari in Romania (din diverse motive). Nu se poate spune la fel despre fabrica de la Craiova, care in prezent nu este nici macar pe locul 2.
                        In multe tari masina produsa local este cea mai vanduta pe piata respectiva (vorbim evident de masini noi).
                        Logan Plus 1.0 nu are concurenta, este cea mai buna alegere pentru cine doreste sa aiba pur si simplu o masina - fara alte pretentii.

                        Comment


                        • E si normal ca Dacia sa fie pe primul loc, pt ca in primul rand e fabricata in tarisoara noastra si are un mare avantaj, pretul . Cat despre Ford, sincer eu nu i-am vazut asa activi si nu au fabricat un model pe gustul romanilor, sa vedem acum cu Ecosport cum va sta treaba , care concureaza cu Dusterul, deci Loganul tot fara concurenta (produsa pe piata locala ) va ramane .

                          Trimis de pe al meu HUAWEI Y625-U51 folosind Tapatalk

                          Comment


                          • Pentru cârcotașii comentatori în privința Logan 2...

                            Mașină mai hidoasă și disproporționată ca Ford Ecospprt nu am văzut în viața mea. Mai mult, pentru că românul nu dădea semne c-o place și nici nu s-a înghesuit s-o ia prin Programul Rabla, cei de la Ford ofereau până la 3000 euro discount, la modul la care Dacia nici nu a vrut să audă de așa ceva (discount).
                            http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

                            Comment


                            • Din pacate eu nu cred ca Ecosport o sa aiba succes in Romania. Duster-ul il "bate la fund". Probabil ca nici in Europa nu o sa ajunga in topul celor mai vandute modele. Este un SUV (aici sa zicem ca are un avantaj deoarece vanzarile de suv-uri inregistreaza cea mai mare crestere dintre toate categoriile de masini, dar totusi cele mai bine vandute, ca numar de bucati, sunt masinile in doua volume) Pe de alta parte la fiecare categorie de masini (suv, berlina, etc) trendul este ca modelele noi sa aiba caroseria din ce in ce mai mare (lungime, latime). Ford vine cu un SUV mai mic, in contradictie cu cerintele pietei. Nu stiu de ce dar la Craiova americanii au incercat de la inceput sa produca modele de nisa, ca si cum cu productia de acolo au vrut sa testeze piata. Nu au ales sa fabrice in Romania un model cu volum mare de vanzari. Si in ultimul rand dar nu cel mai putin important PRETUL este foarte mare, nu cred ca se justifica in niciun fel.

                              Comment


                              • Originally posted by prometheus View Post
                                Cand aud de Lada "moderna" , nu pot sa uit inspectia facuta de domnu Putin la una din masini , motorul a pornit la a 7 cheie , portbagajul care nu se deschide . Iti lasa o imagine de toata jena asupra marcii.

                                https://www.youtube.com/watch?v=SnH7YGav9xk
                                Aia era o Granta nu Vesta, Putin în Vesta aici https://www.youtube.com/watch?v=joE5y44M83c, https://www.youtube.com/watch?v=kcWMiA0TCUk

                                Модельный ряд LADA. Online-конфигуратор, технические характеристики, комплектации. Каталог аксессуаров. Запись на тест-драйв. Официальные дилеры. Новости и акции.


                                Vesta(XGF) și Xray (XGA) sunt practic X52-uri
                                Last edited by t0rquemada; 6 May 2018, 12:16.
                                Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google