Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ca sa vb pe limba ta: Tovarase, nu eu sunt sustinator aici a partidului securisto-stalinist-comunist...cam tu esti...si inversunat rau de tot.

    Ma uitam la stiri...si am mai citit astazi oleaca...singura concluzie: Penibil infractorul dragnea si inculpatul Tariceanu. Astia trebuie dati in suturi afara...si tinuti la minim la 1700 km de parlament.
    Last edited by bolovan; 25 January 2018, 20:13. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • Trebuie tinuti in parlament, dar numai daca-i schimbam destinatia in puscarie.

      Comisia Europeana, replica pentru Dragnea si Tariceanu: Suntem foarte bine informati

      Reprezentantii Comisiei Europene au raspuns, joi, celor doi lideri ai Parlamentul Romaniei, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, care au pus ingrijorarile institutiei legate de modificarile la Legile Justitiei pe seama informarii slabe a celor de la Bruxelles.
      "Comisia a urmarit indeaproape procesul parlamentar din Romania si evolutia discutiilor asupra acestor legi in decurs de mai multe luni. Suntem foarte bine informati despre acest proces, despre mizele care sunt in joc si despre potentiale riscuri. Suntem in contact cu Guvernul, Parlamentul, sistemul judiciar si societatea civila din Romania, in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare", se arata intrun raspuns remis de reprezentantii Comiei Europene catre Digi24.

      Comisia Europeana a lansat, miercuri, un apel la adresa Parlamentului Romaniei, printr-o declaratie comuna semnata de presedintele CE, Jean Claude Juncker, si de prim-vicepresedintele Frans Timmermans, in care este din nou exprimata ingrijorare fata de modificarile aduse legislatiei judiciare - Legile Justitiei si Codurile Penale.

      Ca raspuns, presedintii celor 2 Camere din Parlament si ale partidelor de guvernamant, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, au sustinut ca oficialii europeni sunt dezinformati.
      Mah, daca zic cei 2 penali cocotati in fruntea unui popor de fraieri, ca cei din Comisia europeana sunt dezinformati, pai asa e! Sunt dezinformati! Informati erau daca participau la sedintele pezede si li se spala creierul, insuflandu-se ca partidul detine adevarul universal absolut in materie de justitie.
      Last edited by mr.K; 25 January 2018, 22:00. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • Originally posted by mr.K View Post
        Paul Stănescu, primul TRACTORIST din istoria României care ar putea ajunge prim-ministru. Nici Ceaușescu n-a făcut așa ceva.
        Mi-a plăcut reacția lui Silviu. Vrea dovezi, nu doar un denunț. Sigur că aplică această prezumție doar personajelor pe care le place. Cam cum s-a întâmplat cu Iohannis, singurul primar scăpat de incompatibilitate în timp ce alții nu. Cam de asta disprețuiesc eu tefelismul. Dubla măsură, demagogia, hoția altora dar nu și hoția lor.

        Dar despre replica lui K nu pot spune decât că este primitivă, în timp ce Adevărul spune că are aceeași pregătire ca a lui Cioloș, inginer agronom, care a fost premier al țării:
        Paul Stănescu este de formaţie inginer agronom, urmând facultatea de Agronomie în Craiova, între 1978-1982. În 2005 a urmat cursuri de management economic în cadrul Ministerului Economiei şi Comerţului, iar în CV-ul postat pe site-ul Senatului aminteşte de cursuri efectuate în 2005-2006 în Franţa şi Italia. De la terminarea facultăţii, în 1982, şi până în 1987 a condus fabrica de Conserve Caracal, în calitate de director, între 1988 şi 1991 a fost directorul I.A.S. Studina, iar din 1992 şi până în 2008, când a devenit preşedintele CJ Olt, a condus Agromec Vişina.
        Last edited by gecmc94; 25 January 2018, 22:36.

        Comment


        • A condus atât de bine, ca le-a falimentat.......

          Comment


          • diferenta e ca unul a facut facultatea la zi si altul la ff. bun, asta nu scuza indecizia si tampeniile lui ciolos... remember adrian nastase, ce minte avea ala si ce minte au astia...stim cu totii sau ar trebui sa stim cum se facea seralul la ff, mai ales daca erai membru de partid. nu zic ca toti care au facut vreo scoala la ff sunt "degaba", dar sunt sanse de 4 din 5 sa fie "degeaba". la astia cu cursuri la zi, sansele sunt cam 1 din 3, acum, dar daca ne raportam la perioada in care stanescu a facut facultatea, din 10 dintr-aia care au terminat la zi, poate gasesti unul degeaba. iar faptul ca se ascund anumite aspecte din "realizari" nu-i ajuta de loc la credibilitate, decat in ochii sustinatorilor inversunati, care si daca-i scoate dragnea si-i impusca la zid ca nu sunt blonzi sau n-au dintii stricati, pt ei e sacrificu pt tara, nu satisfacerea poftelor unui dement. cand ma gandesc ca sunt prea multi care il regreta pe ceausescu, despre ce dracu vorbim? pierdem vremea degeaba, tara ramane de rahat, cu mentalitati de rahat, cu "lideri" de rahat. n-are cum sa fie altfel...
            Last edited by Seba; 25 January 2018, 23:50.
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

            Comment


            • Si-a dat demisia din functia de vice premier? Un psd-ist cu coloana? Ma cam indoiesc...si daca a fost director in perioada de trista amintire...clar era un membru important si activ al PCR.

              Comment


              • Originally posted by aris86 View Post
                A condus atât de bine, ca le-a falimentat.......
                asta e si "meseria" lor , desigur. paravan pentru hoti. conduce cum dicteaza altii care fura bine si cu acte. la privat astia ar fi fost concediati in secunda 1.
                o/____\o
                (i)
                .........

                Comment


                • sa nu uitam de secu...functie de conducere fara sa fii dintre cei cu "ochi albastri" nu prea mergea dar pana la urma asta nu conteaza, servicii secrete sunt peste tot, in orice tara si-n orice sistem, a fost, este si va fi asa, ca ne place sau nu. doar ca aia din secu erau mai profesionisti si-n meseria civila (inginer, doctor, economist) decat aia care erau doar in partid. vorbim totusi de-o universitate, o academie militara, un institut politehnic, nu de stefan gheorghiu=scoala de vara psd/pnl/pdl/etc.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                  Comment


                  • @seba faptul ca a fost un membru de seama in fostele structuri comuniste.,din start il descalifica in ori ce functie alta decat gunoier sau maturator pe strada. Nici nu are importanta ce facultate si competente are. Pana nu taiem in carne vie...nu o sa scapa de scursuri si rebuturi....o sa-i vedem in politica, o sa-i vedem presedinti (basescu), o sa-i vedem in parlament (dragnea, tariceanu etc)

                    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

                    Comment


                    • N-am citit mizeria lui K. Acum văd că ăia sunt singurii din presă care au spus că a lucrat în timpul facultății ca tractorist și că ar fi fost făcută la FF. Nimeni altcineva din presă nu spune asta. Și nici nu o dovedesc. Dar nu era greu să dea o poză a unui registru. Așa că pică la capitolul "nemernicie de presă".

                      Iar tefeliștii își bat joc de un om pentru că a muncit în anii 70 și a făcut și o facultate. Ce penibil. Care sunt atât de proști că nu se gândesc că pe acea vreme, locurile de muncă erau date prin repartiție. Iar tinerii după liceu aveau ca opțiuni: armata sau munca necalificată pe șantiere. Unii mai răsăriți făceau o facultate. Nu prea erau multinaționale, malluri, fast fooduri unde să câștigi bani pe post de casier part-time pe durata școlii. Pe vremea aia spălai vase, cărai pământ pe șantier sau culegeai cartofi.

                      Băi tefeliștilor, nu mai criticați un om că muncește cinstit, prăpădiților. Doar Aris poate avea dreptate și ăsta a falimentat niște chestii.

                      Văd că vă plac gunoaiele. Să punem pe masă.


                      Emil Boc a făcut armata la UM0412 Fetești unde se pregăteau trupele de securitate.
                      În perioada 26 septembrie 1985 – 28 iunie1986, premierul Emil Boc a efectuat stagiul militar obligatoriu la UM 0412 Feteşti, Ialomiţa, unitate destinată instruirii militarilor în termen din trupele de Securitate
                      Potrivit Wikipedia, Emil Boc “a fost preşedintele filialei clujene a Uniunii Asociaţiilor Studenţilor Comunişti din România”. E lucru ştiut că într-o atare funcţie nu ajungea orice utecist, liber ales de colegii săi de studenţie. Apropierea tânărului student Emil Boc de organele Securităţii nu a rămas nepomenită pe Wikipedia: “pe vremea de tristă amintire, o asemenea funcţie (lider al studenţilor comunişti – n.r.) presupunea colaborarea cu Securitatea”.

                      Așa este Seba și Bolovan anti-comunistule, că ați votat un securist și comunist? Foarte bine, ce să mai zic. Aproape că vă înțeleg.
                      Last edited by gecmc94; 26 January 2018, 01:50. Reason: Automerged Doublepost

                      Comment


                      • CCJ a amanat pentru 8 februarie procesul in care va decide daca va redeschide dosarul in care acuzat este si Paul Stanescu, la cererea DNA. Paul Stanescu a declarat, inainte ca instanta suprema sa ia aceasta decizie, ca, daca va fi inculpat, isi va da demisia. Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD, a dat o declaratie clara in acest context, mai ales ca in CExN urmeaza sa se ia decizii cu privire la viitorii ministri.
                        ”Noi, partidul, suntem alaturi de Paul Stanescu. Il dorim pe Paul Stanescu vicepremier si ministrul Dezvoltarii. Il consideram pe colegul si camaradul nostru Paul Stanescu o victima a ceea ce numeste Basescu statul mafiot sau a ceea ce numim noi statul paralel.
                        Adica, daca furi si te prinde, esti o victima a statului paralel, caree atat de marlan, ca nu vrea sa inchida ochii si sa te lase cu ce ai furat.
                        Logica a la cap de lula Cordrinel.

                        Justitia nu e pentru camarazii lor, pezedistii.

                        Comment


                        • @gecmc94 nu trebuie sa ne arati ce inseamna ipocrizia...te cunoastem. Ti-am mai spus (dar probabil cum n-ai primti directiva de la partid sa citesti....n-ai citit)...in 23 ani de cand am drept de vot...n-am votat cu liberalii...si daca tot vb de comunisti...Ca boc a fost presedinte al unei filiale...se compara cu instructajul facut in scolile KGB a tovarasului Ilici? Acest membru onorific al PSD-ului? Sau cu unul dintre coordonatorii PCR-ului? (Nastase, ginere de ministru in regimul de trista amintire)...sau Dragnea, pui de militian (element al represiunii)?

                          Comment


                          • Originally posted by gecmc94 View Post
                            Mi-a plăcut reacția lui Silviu. Vrea dovezi, nu doar un denunț. Sigur că aplică această prezumție doar personajelor pe care le place.
                            Am spus ca vreau sa mai vad si alte persoane ce sustin ceea ce zice denuntatorul. Nu vreau neaparat dovezi. Cat timp poti verifica o informatie din mai multe surse consider asta o dovada in sine.

                            Dar, in prezent insusi denuntatorul nu mai sustine ce este scris in acea decizie. Mai mult, un presupus martos al discutiilor neaga cele discutate.

                            Te las pe tine sa faci rationamentul logic si sa-mi dai o concluzie, asta daca crezi ca poti ...
                            I have no special talent. I am only passionately curious.

                            Comment


                            • Un pic de informare pe surse.
                              Tot mai multe informaţii care circulă printre oamenii bine puşi la punct din Bucureşti, din zona economică dar şi politică, spun că ultimul an de guvernare al echipelor Dragnea ar fi băgat finanţele ţării într-o aşa mare fundătură încât la nivel de finanţe mondiale se vorbeşte deja în clar despre viitoare mare criză în care va intra România, comparabilă cu cea prin care a trecut Grecia acum câţiva ani. Dacă asta s-ar fi întâmplat acum 10 ani, nu l-ar fi durut pe nimeni capul. Acum însă SUA are echipamente militare importante aici, iar o destabilizare a ţării nu mai e indiferentă Vestului. Din cauza asta, cică se fac deja şi se desfac scenarii privind un imens împrumut ce ar urma să fie dat României, colac de salvare.
                              Nah, mai sunteţi mândri că nu aţi fost la vot?

                              Comment


                              • Silviu, sigur că pot pune la indoială un denunț. Dar așa cum noi doi putem pune la indoială denunțul lui Penalti, tu poți pune la indoială buna credință și corectitudinea procurorilor care administrează denunțul mai departe? Dacă anumite persoane din securitate s-au sesizat că unealta lor Turturică (la care calculul matematic arată că nu putea avea banii despre care spune in 2005, am demonstrat deja asta, deci sunt bani negri spălați prin tranzacții imobiliare - ok, poate avea bani din articole scrise la comandă) apare intr-un denunț și incearcă să-l salveze?

                                Iată cum s-a mai procedat in trecut:
                                „Cererea de revocare este un adevărat fals intelectual. În cererea de revocare se precizează că denunțătorul Pescariu Dinu Mihail a denunțat la data de 14.10.2016 o persoană pe nume Vanesa Iusuf și pe martor și pe cumpărătorul de influență Florică Claudiu, aspect neadevărat. Dacă Inspecția Judiciară ar fi verificat sau dacă Secția de procurori ar fi solicitat acest document ar fi văzut că Pescariu Dinu Mihail, și nu voi merge mai departe să dau date, a denunțat o cu totul altă persoană, a denunțat un posibil trafic de influență săvârșit de un fost prim-ministru și s-a denunțat pe el ca și cumpărător de influență”, a declarat Mihaiela Moraru Iorga, în plenul CSM, potrivit Agerpres.
                                Ce avem noi in acest caz? Pescariu l-a denunțat pe Emil Boc pentru trafic de influență (exact așa cum l-am acuzat eu pe acest forum pe Tudose pentru 2 abuzuri in serviciu, direct pe textele de lege). Ce a făcut procuratura? A aruncat denunțul. Deci pot presupune că există acum o operațiune de salvare a lui Turturică iar Pinalti dă inapoi cu promisiunea unui tratament mai blând.

                                Al doilea argument este acel articol Digi din care am citat acum câteva zile. Pe acela l-ai citit și tu. Pune-ți intrebări pentru că știi lumea universitară. Crezi că la școala presei, un ziarist care a făcut o facultate de jurnalism ar fi invățat cum să ticluiească și să amestece fraze luate din context dar editate să pară că sunt din același film? Serios? A dezinforma profesionist in felul acela nu se invață decât la alte școli, nu la cea de jurnalism. Cel care a scris acel articol pe Pipi24 fie este securist, fie a primit articolul deja scris de alții, profesioniști. Acel articol merită nota 10 la dezinformare. Este "top quality". Nici in presa internațională nu prea văd așa ceva.
                                Last edited by gecmc94; 26 January 2018, 12:22.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google