Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by gecmc94 View Post
    Ai aflat răspunsul securistului Turturică despre cum și-a făcut palat?
    " într-o perioadă, 2005, când bula imobiliară era la apogeu și când doar pe cele două apartamente din zona Tineretului, unul de 60 de metri pătrați și unul de 90 mp, am obținut aproape 250.000 de euro"
    Originally posted by gecmc94 View Post
    Așa funcționează toată presa, indiferent de culoare. Ba chiar și toate ONG-urile sau grupurile pentru dialog social. Prin MITĂ care cumpără bunăvoința. Când spuneam că Turturică minte când a spălat banii primiți ca mită, justificând prin tranzacții imobiliare cu mult peste prețurile pieței din 2005, eram privit cu neîncredere.
    Ia te uită cum realitatea ajunge să mă confirme.
    În motivarea deciziei Tribunalului Bacău prin care liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, a fost plasat sub control judiciar este inclusă și argumentația DNA pentru solicitarea arestării preventive a acestuia. DNA invocă mărturia lui Gheorghe Ștefan cu privire la faptul că, în urmă cu cinci ani, a vrut să-l minuiască pe șeful ANI, cu scopul de a-l înlătura din funcție pe Culiță Tărâță, președintele CJ Neamț de la acea vreme. Mita, în valoare de 100.000 de euro, ar fi fost trimisă, potrivit lui „Pinalti”, prin intermediul lui Arsene și Turturică. Rezultatul nu a fost însă cel dorit, astfel încât, după câteva luni, „Pinalti” i-a cerut înapoi banii lui Arsene.
    Ce spune șeful ANI ca urmare a stenogramelor apărute în presă?
    ""Atat DNA cat si instanta de judecata au stabilit, in mod clar si fara echivoc ca 'Remiterea sumei de bani NU a avut finalitatea urmarita...' (adica realizarea traficului de influenta la Horia Georgescu)."
    Aici comentez eu. Bre Horică, tu poate că ești cinstit. Banii au ajuns la tine și tu ai zis "pas". Dar tentativa rămâne. Pinalti și cărăușii banilor sunt vinovați.

    Marele ziarist Turturică despre care am spus din septembrie într-o discuție aici, pe forum, că este corupt, ESTE CORUPT. A participat la o tentativă de CORUPȚIE de care știm. De celelalte nu știm dar care au reușit și prin care și-a spălat banii murdari prin apartamente în 2005.

    Comment


    • Discutii Amicale Despre Politica

      @gecmc94, vezi ca a zis PSDistul de Neamt, urmaritul, ca nu e vorba de Turturica in acea motivare si ca o sa spuna care e ziariatul corupt...

      Mai informeaza-te.
      I have no special talent. I am only passionately curious.

      Comment


      • Silviu, ești dezinformat în stilul cel mai clasic al scamatorilor, atenția îți este abătută de la subiect. O să fiu mai clar.

        DNA invocă mărturia lui Gheorghe Ștefan cu privire la faptul că, în urmă cu cinci ani, a vrut să-l minuiască pe șeful ANI, cu scopul de a-l înlătura din funcție pe Culiță Tărâță, președintele CJ Neamț de la acea vreme.
        Subiect: șeful ANI
        Când: acum 5 ani

        Ce minte Digi, spre credulitatea lui Silviu? Ca să fie clar, Turturică a părăsit România Liberă în 2015. "(26 Nov 2015) Madalina Cerban - Mediafax
        Dan Turturică, redactorul-şef al România Liberă, părăseşte publicaţia
        Jurnalistul Dan Turturică, redactorul-şef al cotidianului România Liberă, a decis să părăsească această publicaţie la care a lucrat în ultimii opt ani, au declarat, pentru MEDIAFAX, mai multe surse din compania care deţine acest ziar."

        PSD era hotărât să introducă graţierea condamnaţilor pentru corupţie în controversata Ordonanţă 13 şi mulţi baroni locali se bazau pe asta. Dovada apare în motivaţia judecătorilor care l-au lăsat în libertate pe preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, anchetat pentru trafic de influenţă. Procurorii au la dosar o declaraţie în care fiul fostului primar de la Piatra Neamţ spune clar că şeful judeţului garanta că Gheorghe Ştefan nu va sta mult după gratii dacă va fi condamnat în dosarul Microsoft.

        Potrivit motivării magistraţilor, Gheorghe Stefan ar fi încercat sa îl ajute pe actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ să ajungă în funcţie. Unul dintre intermediarii afacerii ar fi fost redactorul-şef de atunci al cotidianului „România Liberă”.

        100 de mii de euro trebuiau să ajungă la şeful Agenţiei Naţionale de Integritate pentru ca acesta să elimine adversarii politicienilor.

        Jurnalistul Dan Turturică, în prezent coordonator al site-ului digi24.ro, susţine însă că nu are nicio calitate în dosarul DNA, nici măcar cea de martor.

        Horia Georgescu s-a delimitat şi el de denunţ. Afirmă că magistraţii au constatat că nu a primit nicio sumă de bani. Fostul preşedinte al ANI a adăugat că nu îi poate fi imputat modul în care numele său este folosit.

        Nici fostul edil din Piatra Neamţ nu a recunoscut public denunţul făcut pe numele lui Ionel Arsene.

        Negocierea de acum 5 ani ar fi rămas fără obiect, aşa că Pinalti a cerut banii înapoi, cu insistenţă, prin intermediul fiului său, care a şi fost audiat de procurori.

        „Întâlnirea dintre martor (fiul lui Gheorghe Ştefan, n.r.) şi Ionel Arsene a avut loc în biroul acestuia din urmă din Consiliul Judeţean Neamţ, la sfârşitul lunii ianuarie 2017. Ionel Arsene i-a zis că e ok şi tatăl său să stea liniştit, întrucât PSD va da o ordonanţă de graţiere în următoarele zile”, se arată în motivarea deciziei date de judecătorii Tribunalului Bacău.
        Analiza pe text, pentru a sublinia credulitatea naivilor, o voi face subliniind în două culori cele două povești la care face referire Digi. Una este povestea de acum 5 ani, în roșu. Alta este povestea din 2017 cu OUG13.

        Silviu, te rog să observi cum ticăloșii, mizerabilii de la Digi amestecă cele două fire de poveste. Cea cu mita de acum 5 ani la șeful ANI cu traficul de influență din 2017 de la PSD. Așa este că ești mințit cu profesionalism? Cu securitism? Hai, pune capul la contribuție.

        Regulament: scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
        Last edited by IancuMIC; 24 January 2018, 12:51.

        Comment


        • Un handicapat mintal de pezedist fruntas spunea zilele trecute ca nu e normal ca lumea sa iasa in strada, daca nu le convine, sa vina la vot si sa decida.
          Ok, are dreptate pe o parte, dar daca unii au votat cum au crezut ca e bine, apoi constata ca pezedeua a mintit inainte de alegeri, ce sa faca?
          Cetatenii nu sunt obligati sa indure jafuri / atrocitati pana in ziua votului, un guvern nu e vesnic, asa cum nici parlamentul nu e.
          Votul nu e un cec in alb, pe care pezedeaua sa scrie suma pe care vor sa o fure.

          Comment


          • Originally posted by mr.K View Post
            Nu mi-ai spus daca ar fi mai ieftin carburantul acum in situatia in care eliminam supraacciza (re)introdusa de pezede.
            Pe baza graficelor pe care ți le-am prezentat și folosind prețurile de referință publicate de Cioloș: 4 ian 2017 4.76 lei și 4 ian 2018 5.34 lei, acciza reprezintă 0.32 lei (două reprize în toamnă). Deci 6.7% creștere față de începutul intervalului menționat este acciza până la 12% cât este diferența totală.

            Cotația petrolului a sărit în dolari cu 18% în aceeași perioadă în dolari sau cam 7% în €. Această creștere se vede în prețurile din Germania și Franța pe care le-am arătat (fie în €, fie în $). Leul s-a apreciat față de $ cu 9%. Deci este justificată o creștere de 18-9=9% a prețului la pompă în lei. Și totuși, nu avem decât vreo 12% creștere la pompă în lei deși ar fi trebuit să fie acciza și cotația: deci 9+6.7%.

            Deci nu știu să îți răspund. Nu este așa de simplu ca o aritmetică decât în primele săptămâni de la aplicarea accizei, când prețurile s-au aranjat matematic. Apoi s-au rearanjat în funcție de alte criterii. Au mai participat și alți agenți economici la amortizarea modificărilor de preț, nu doar clientul la pompă. Se mai absorb chestii pe lanțul de la OMV extracție la rafinării și pompă. Se mai comprimă margini de profit.
            Last edited by gecmc94; 24 January 2018, 14:59.

            Comment


            • @gecmc94, eu spun doar ce declara AI (Arsene Ionel), sunt spusele lui:

              Îmi pare rău că este adus în discuţie numele lui Dan Turturică, acuzaţiile mele nu se referă la el. Nu dau detalii despre denunţători de profesie
              in direct, la Realitatea TV.

              In motivarea Tribunalului apare doar un posibil traseu al banilor declarat de un anume AI. Daca e acelasi AI, acum el spune ca TD, din motivare, nu se refera la Turturica Dan ci la altcineva.

              Eu zic sa asteptam sa vedem deznodamantul inainte de a ne hazarda in posibile scenarii, asa cu informatii din presa pe care le prezinti ca fiind adevarate.
              I have no special talent. I am only passionately curious.

              Comment


              • Foarte bine. Vom aștepta, destul de mult. Până atunci, să citim din Gândul, documentul de la Judecătoria din Bacău și denunțul

                „Din actul de sesizare rezultă că în vara anului 2013, în restaurantul Chocolat din Bucureşti, Ştefan Gheorghe (în acea perioadă primarul municipiului Piatra Neamţ şi preşedinte PDL Neamţ) i-a dat lui Arsene Ionel (în acea perioadă preşedinte PSD Neamţ şi deputat din partea aceleiaşi formaţiuni politice) suma de 100.000 euro pentru ca acesta din urmă să-şi exercite indirect influenţa asupra lui Horia Georgescu, preşedinte al Agenţiei Naţionale de Integritate – ANI-, cu scopul de a-l declara incompatibil pe Tărâţă Culiţă (în acea perioadă preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ şi preşedintele UNPR Neamţ). De asemenea, ŞG (Ştefan Gheorghe -n.r.) a sesizat că i-a dat suma de 15.000 euro lui AI (Arsene Ionel -n.r) în timp ce se aflau la hotelul Caro din Bucureşti pentru a fi remişi redactorului şef al ziarului România Liberă, în scopul publicării unor articole denigratoare despre TC (Tărâţă Culiţă -n.r.). Un alt aspect al denunţului formulat de ŞG priveşte remiterea sumei de 50.000 euro lui AI, în vara anului 2013, pentru ca acesta să intervină la preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu – AFM - GA, pentru ca acesta să vireze sume de bani către Primăria Gîrcina, judeţ Neamţ în vederea achitării unor facturi emise de SC STRONG MONTAJ SA”, se arată în motivarea magistraţilor de la Tribunalul Bacău.

                Aceeaşi sursă mai arată că în urma discuţiei purtate între Gheorghe Ştefan şi Ionel Arsene, din anul 2013, într-un restaurant din Bucureşti, cel dintâi i-a înmânat preşedintelui PSD Neamţ 100.000 de euro.

                „Suma a fost adusă de către fiul lui ŞG, ŞG, la cererea celui dintâi. AI a afirmat că suma de bani va fi remisă numitului TD (Turturică Dan -n.r.), în acea perioadă redactor-şef al cotidianului România Liberă, persoană care la rândul său urma să remită banii lui Horia Georgescu, pentru ca acesta în calitate de preşedinte al ANI să constate nerespectarea dispoziţiilor legale privind conflictul de interese şi regimul incompatibilităţilor de către TC (Tărâţă Culiţă -n.r.). AI a afirmat că legătura cu TD (Turturică Dan -n.r.) era asigurată prin intermediul unei consiliere personale, persoană care îl cunoştea în mod direct pe TD întrucât lucrase în presă”, mai precizează judecătorii.

                Foarte interesant cu AI neagă că ar fi declarat ceva ce există într-un document de la Tribunalul Bacău, potrivit ziarului Gândul care a publicat mereu stenograme. De fapt, nici negarea nu este chiar negare. "Acuzațiile mele nu se referă la el" nu este o negare, din text acuzatul este ȘG. Turturică de la România Liberă este doar un fel de cărăuș și ziarist plătit.

                Comment


                • Negarea e chiar negare. Serios acum e doar un singur denunt. Daca as vedea macar inca o persoana care sa sustina ce scrie acolo mi-as ridica semne de intrebare. Altfel ...

                  Porumboiu de exemplu ar fi participat la acea intalnire si neaga ca s-ar fi vorbit de Turturica sau celalalt.

                  Sent from my SM-A510F using Tapatalk
                  I have no special talent. I am only passionately curious.

                  Comment


                  • Originally posted by gecmc94 View Post
                    Foarte bine. Vom atepta, destul de mult. Pân atunci....
                    Ce ma bucur ca existi! Cand am constatat ca n-ai pe cine lamuri, ai aparut din... (chiar nu stiu daca din neant sau din spuma marii... ) si m-ai salvat! Ti-am zis din primele postari: "nu te mai obosi!", n-ai vrut sa m-asculti, acum "lupta si da-i, si da-i si lupta..." (Caragiale). Am pus in paranteza al cui citat am folosit, poate citesc si "hastagistii" ceva in afara de "feisbuc", (culmea, e vorba de carte-book-unii dintre hastagistii astia habar n-au cum arata fizic o carte, e posibil sa fi vazut o coperta (fata de carte), ce sa zicem de citit? [emoji16]
                    N-ai observat ca in afara de tine, mine si cei care nu comenteaza aici, e numai manipularea "secu"? Lasa-i in pace si se va inchide topicul din lipsa de discutii.
                    Sau va comenta doar "secu" si hastagu (fara "l" si fara apostrof ca oricum nu "stie ei" ce este aia!)
                    Last edited by Fanez; 25 January 2018, 00:56.

                    Comment


                    • Voi aveti cosmaruri cu hastagu’ :-). E de bine. Inseamna ca protestele va deranjeaza totusi.

                      Apropo CE e chiar asa de dezinformata, precum scriu cei doi lideri supremi?
                      I have no special talent. I am only passionately curious.

                      Comment


                      • Cateogirc...soros ii dezinformeaza. Si de fapt nu sunt dezinformati...ci se opun progresului poporului romani...spre noi si noi meleaguri ale prosperitatii socialist-comuniste.

                        Comment


                        • Romanii voteaza ca pampalaii de aproape 30 de ani. Asistatii si pensionarii nu sunt interesati de pretul carburantilor si de cursul leului. Ei nu au masini sau rate la banci, crezand ca platesc doar prostii care muncesc.
                          Dar pe pensionari si asistanti ii fura la gaz, curent, la medicamente si alimente.
                          Sa votati bine!

                          -De ce le permiteţi celor cu probleme penale să facă parte din Guvern?
                          Codrin Ştefănescu: De ce? Pentru că putem.
                          Adica asa vor muschii nostri.
                          Votati!

                          Un atacant din Premier League a fost încătușat! » El și soția lui sunt acuzați că au fraudat statul cu peste 1 milion de lire
                          Aia nu stiu sa recunoasta "meritele". Daca era pezedist, il puneau in fruntea partidului.

                          Paul Stănescu, primul TRACTORIST din istoria României care ar putea ajunge prim-ministru. Nici Ceaușescu n-a făcut așa ceva.

                          Dragnea, aseară, la Sucevița: Paul ar fi un foarte bun prim-ministru. Un pesedist pe care ne putem baza cu toții. Da este vorba despre vicepremierul Paul Stănescu, baronul de Olt. Singurul dintre liderii PSD luat de Dragnea în pribegia din


                          Dan Ciocan, prieten cu Stănescu. Deputaț. Ciocan și-a luat BAC-ul la 50 de ani...

                          Caligula imperator
                          A făcut din cal senator
                          Liviu Dragnea mai sinistru
                          A făcut din bou ministru!
                          La mai mare!

                          Romanii voteaza ce le place. Incompetentii romani voteaza tot incompetenti, pentru ca se regasesc in acei candidati.
                          Last edited by mr.K; 25 January 2018, 13:46. Reason: Automerged Doublepost

                          Comment


                          • Originally posted by Silviu View Post
                            ... E de bine. Inseamna ca protestele va deranjeaza totusi.

                            Apropo CE e chiar asa de dezinformata, precum scriu cei doi lideri supremi?
                            1. Pe oricine deranjeaza sa aiba strazi blocate si sa fie nevoit sa ocoleasca jumatate de oras ca sa ajunga acasa cu 3 ore mai tarziu decat in mod normal.
                            2. Da, chiar asa de dezinformata este.

                            Originally posted by bolovan View Post
                            ...ci se opun progresului poporului romani...
                            Si asta. Ma mir ca recunosti.
                            Last edited by Fanez; 25 January 2018, 16:17. Reason: Automerged Doublepost

                            Comment


                            • @Fanez nu ti-ai explicat stapanii ce este "sarcasmul"?
                              Ma rog, in invataturile stalinist-comuniste-securiste nu se invata de sarcasm...asa ca nu ma maira ca n-ai priceput :P

                              Comment


                              • Originally posted by bolovan View Post
                                ...
                                Ma rog, in invataturile stalinist-comuniste-securiste nu se invata de sarcasm...
                                N-am de unde sa stiu ce se invata dar vad ca tu stii foarte bine ce se invata. Ai fost elev silitor la scolile respective.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google