Daca ieri nu produceai mai nimic, nu e greu sa cresti si cu 100%.
Pai asa a facut si Livake, a exclus de la imparteala Nord Estul, care, dupa cum spui tu cu statistica, meritau niste bani, pe acelasi principiu ca Teleormanul.
Daca ai actiuni la firmele lui Livake, eu zic sa le vinzi de azi, luni nu se stie cat mai iei pe ele.
Eu zic sa excludem din tara orice sat care nu produce nimic.
Daca ai actiuni la firmele lui Livake, eu zic sa le vinzi de azi, luni nu se stie cat mai iei pe ele.

daca acu' as fi in locul lui il prezidente incompetente, presupunand ca trece motiunea, il numeam pe basescu prim-ministru, ca nu mai sutn curios sa pun unul din psd-alde, deoarece astia au prostul obicei sa se sinucida. nu trece de parlament, ok, al doilea prim-ministru propus va fi madam kovesi. nu trece, dizolvam gasca de spagari, alte alegeri. aca iese tot psd, atunci confirmam ca suntem neam de idioti si ne meritam pe deplin soarta. si atunci livake prim ministru, tariceanu presedinte si astia care muncim, o sa emigram. va lasam pe social-democrati sa traiti cum vreti voi, sa va furati intre voi, sa va violati doara daca o luati pana la bilute, ca primii 10cm nu vor fi considerati viol.
Comment