Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bine punctat, Gil26!

    Și pentru că tot ai amintit de mulțumirile aduse pușcăriașilor, ce numai la Iliescu am mai auzit când a mulțumit minerilor-infractori... dar și în ideea că unora le este lene să acceseze un link, aveți mai jos comunicatul de presă (întreg) al Sindicatului din Administrația Penitenciarelor.

    De fapt mai mult scrisoare deschisă către Liviu Dragnea.

    ***********************

    "Pentru conformitate, precizăm că în penitenciarele româneşti, la 30 ianuarie 2018, se aflau în detenţie exact 73 de condamnaţi la pedepse cu închisoarea între 2 şi 5 ani pentru infracţiunea de abuz în serviciu. Această cifră s-a redus sensibil după aplicarea legii recursului compensatoriu”, se arată în comunicatul FSANP, semnat de Sorin Dumitraşcu, preşedintele federaţiei.

    Sindicaliştii mai spun că în penitenciare sunt, în schimb, mii de criminali (6.156), tâlhari (4.387), condamnaţi pentru furturi (5.190), violatori (1.979), traficanţi de droguri (1.434) şi condamnaţi pentru înşelăciune (997).

    „Nu există niciun motiv ca cineva să le ceară scuze. Nici măcar un viitor coleg, actual demnitar al Statului Român”, se mai arată în comunicatul FSANP.

    Conform datelor statistice amintite de FSANP, Liviu Dragnea ar fi singurul condamnat pentru infracţiuni de abuz în serviciu care a instigat la deturnarea banilor destinaţi pentru asistenţa socială.

    „Banii destinaţi copiilor orfani sau plasaţi în grija statutului ori a persoanelor defavorizate au fost astfel folosiţi în interes de partid pentru plata unor sinecurişti”, mai spun reprezentanţii FSANP.

    „În acest context, îl informăm pe domnul Liviu Dragnea că Penitenciarul Giurgiu are un grad de ocupare de 87,21%, dar că ministrul Justiţiei a avut grijă să-l clasifice ca fiind în condiţii improprii, deşi este unul dintre cele 3 penitenciare construite după 1989. Va avea, deci, spaţiu suficient şi va beneficia şi de reducere de pedeapsă dacă va fi repartizat la acest penitenciar pe baza criteriului domiciliului.

    Aşadar, dacă simte nevoia să ceară cuiva iertare, îi recomandăm domnului Liviu Dragnea să se aibă în vedere milioanele de români pe care i-a minţit, zecile de mii de victime ale infracţiunilor care n-au primit nicio despăgubire şi miile de angajaţi din penitenciare care, deşi lucrează în condiţii improprii, încă mai au de recuperat o datorie de peste 1 milion de ore suplimentare neplătite. Ar fi un început."

    ***********************

    Deci, fraților, dacă până într-acolo s-a ajuns încât angajați ai statului să adreseze astfel de scrisoare lui Dragnea, înseamnă că este groasă rău de tot! Că doar nu degeaba Stănescu pregătește lumea să aibă "arma la picior" și să aștepte semnul președintelui de partid să vină în capitală!

    Da, da, fix ca pe vremea mineriadelor!

    S I N I S T R U !
    http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

    Comment


    • Telepatie? Am vrut sa editez postul. Cand ai spus mai sus de Stanescu exact la asta ma gandeam si eu: mineriadele. De fapt mai am un deja-vu: garniturile de tren trimise de Ceausecu la Timisoara. Eram si eu pe acolo. Dar oamenii aceia au inceput sa scandeze cu noi.
      Ne mai impungem noi virtual pe aici (sincer apreciez posturile colegului nostru) dar bine ar fi sa nu se ajunga la metodele astea in strada. Ambele evenimente s-au soldat cu morti. Sper (desi suntem divizati) ca nu se va ajunge aici. Dragnea are apucaturile inaintasilor, totusi nu are anvergura lor.
      Poate face mult rau dar pana la urma e doar un hamster ce se crede leu!

      Comment


      • Eu sunt curios de-o chestie sau mai multe...

        1. Unde se vor duce toți pesediștii când se va "duce" PSD?

        2. Cine-i va mai angaja pe acești "oratori" TV dar și pe răspândacii de zvonuri mincinoase gen "statul paralel"?

        3. Cum se vor uita oamenii în ochii lor dar și invers?

        4. Vor pleca cu toții în Madagascar, Serbia sau Costa Rica?

        Dacă da, promit că-mi fac agenție de turism, deoarece la 500.000 - 600.000 de pesediști cât are țara asta, conform Ambramburica Andronescu la TV, 10% dacă mi-i iau de clienți și tot va fi bine!
        http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

        Comment


        • Originally posted by gecmc94 View Post
          Situația internă nu este aceeași cu agenda politică din Parlament. Tudose, Vlase, Dragnea, în ce fel contează persoana? Vorbim cumva de sportivi/oameni de performanță care au niște calități incontestabile și trebuie să le cântărim? Nu există astfel de oameni în politica românească națională. Unii au plecat în diferite instituții: consilii de administrație sau la UE pe salarii adevărate.
          Aici ai mare dreptate. Nu mai avem oameni valorosi. In politica (indiferent de partid) nici atat. Si de aici pleca totul. Daca mai sunt si rau intentionati atunci situatia devine si mai critica.

          @ Catalin S. Codrin Stefanescu a spus ca vor merge pana la "capat, capat de capat". Bun, si cand vor ajunge acolo ce vor mai face?
          Last edited by Gil26; 24 June 2018, 15:55.

          Comment


          • Oamenii valoroși sunt îmbrânciți de către jandarmi.

            Dar Mihai Șora încă se ține bine la +100 ani cât are.

            *știu că nu la asta făceai referire, dar "valoroșii" de regulă, pe oriunde i-ai găsi, nu fac bine unui grup de infractori (vezi aici și soarta intelectualilor după 1945)

            Cât despre Codrin Ștefănescu, se confirmă politica PCR și a vecinilor de la "răsărit".
            "Cine nu e cu noi, e împotriva noastră!"
            Last edited by Catalin S.; 24 June 2018, 15:58.
            http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

            Comment


            • Daca Dr.Agnea si ai lui isi vor duce planul pana la capat si vor ingenunchea statul de drept, Romania va pierde din nou zeci de ani prin regres democratic si economic, inca o generatie va lua calea pribegiei.

              Daca PSD merge pana la capat, cum a zis capul mafiot sef, vestea buna e ca si mutul de la Cotroceni a anuntat ca merge pana la capat, El si Comisia de la Venetia sunt singurele sperante ale poporului roman.
              Rau am ajuns, dar atat avem!

              Jandarmeria are in dotare UZI, de cand cu ultimele evenimente?
              Last edited by catalonia; 24 June 2018, 19:54.

              Comment


              • Liderul de sindicat FSANP este cunoscut pentru luări de poziție extreme. El este cel care a inițiat scandările "Ieși afară javră ordinară" și aruncarea cu caschetele în curtea Cotroceniului la un miting contra lui Băsescu. Există unele voci care spun că a fost la un moment dat diagnosticat cu niște labilități psihice, verdict medical pe care el l-a contestat și inversat după o perioadă. Interesant:


                S-a vorbit despre Comisia de la Veneția. Ei bine, CCR citează din operele și deciziile ei. Schimbările la Legile Justiției vin în mare parte tot de acolo. Pragul de la abuzul în serviciu tot de acolo vine. Acesta este adevărul pe care l-am tot discutat aici de sute de ori. Cine are minte pricepe, cine nu, ronțăie propagandă. Putem relua discuția de la abuzul în serviciu. Dar ce rost are? Eu aduc argumente citând Comisia, explic textul de lege, voi tăceți că v-ați terminat minciunile de pe feisbuc și apoi tot degeaba. Unii dintre voi pur și simplu nu aveți nicio treabă cu discuția rațională. Preferați o jelanie în grup.

                Minciună, Șora nu a fost îmbrâncit de jandarmi. Am văzut video-ul de pe hotnews. Altă întrebare? În schimb Bacalbașa a fost îmbrâncit de un cretin tefelist care nu are neuroni nici cât firele de păr de pe capul medicului. Nesimțirea tefelistă a fost denunțată chiar într-un comentariu la Europa Liberă.
                Printre partidele opoziției parlamentare, USR a început să pară cel mai eficient pentru că apelează la metode radicale, uneori dincolo de limitele democrației (dar, cum spuneam, cine se mai împiedică de democrație în România?), manipulează manifestațiile de protest, adică are putere de reacție rapidă în stradă și e un bun adjuvant la reacțiile lente ale PNL-ului, care, invocând statisticile electorale, se pretinde cel mai important partid al opoziției, se arată într-un comentariu al postului de radio Europa Liberă.
                Printre partidele opoziției parlamentare, USR a început să pară cel mai eficient pentru că apelează la metode radicale, uneori dincolo de limitele democrației (dar, cum spuneam, cine se mai împiedică de democrație în România?), manipulează manifestațiile de protest, adică are putere de reacție rapidă în stradă și e un bun adjuvant la reacțiile lente ale […]


                Statul paralel nu este un zvon mincinos. Contestarea existenței lui este o minciună și o propagandă. Protocoalele desecretizate reprezintă dovezi ale existenței lui. Înregistrarea lui Băsescu care vorbește despre intervenția lui Coldea în procesul lui Voiculescu este o altă dovadă. Doar cei cu 4 neuroni obosiți refuză ideea că există un "stat paralel". Singura discuție care poate fi purtată este dacă efectului lui este bun sau rău. Iar pentru asta ne trebuie mult mai mulți neuroni.

                Gil26, sper că nu te lași dus de psihozele celor doi Cătălin și Catalonia despre armele de la picior. Orice om înțelege că se referă la membrii de partid și la recuzita specifică mitingurilor.
                Last edited by gecmc94; 24 June 2018, 21:11. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • Si toate schimbarile de conducere la MAI pt Bucuresti cum sunt ? Nu pt un control mai bun, dar vezi ca eu nu cred partea cu tancurile fiindca este mult prea ozn.
                  Iar partea asta de O.P ( ordine publica) unii mai lucreaza cu ea si se prind ceva mai repede decat oamenii obisnuiti de schimbarile legislative si de modurile de actiune.


                  Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

                  Comment


                  • Eu personal cred că partidele din România (și PSD, PNL, PDL au făcut-o) obișnuiesc să schimbe șefuleții de instituții tocmai pentru că statul român are puteri prea mari. Un microfon, o manipulare, niște servicii de contra-inteligence, etc. Și aceste operațiuni pot fi inspirate de inamicii politici. Să luăm un exemplu: ești ministru de interne, vine un grup de useriști iar un șef de jandarmi primește un ordin obscur nu de la ministru să fie mai brutal cu ei, să le dea cu prea multe gaze lacrimogene. Ministrul este criticat în presă, scandal politic, capul lui cade. Întrebare: nu mai bine își punea oamenii de încredere în posturile cheie ca să nu pățească așa ceva?

                    Am rămas dator pentru Gil, citește aici http://www.maricorupti.ro/statistici fără frică, nu este un site pesedist.

                    Comment


                    • Ideea este ca acum schimbarile care le-a adus PSD acum au fost aproape pana la opinca ( cum se spune ) , ce nu sa intimplat niciodata din 2000 ( de atunci pot sa vorbesc ) pana acum.

                      Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

                      Comment


                      • DL-dr25, să dăm un alt exemplu. Unii din tabăra anti-sistem (cumva, pentru moment pro-PSD) au comparat atitudinea foarte relaxată a jandarmilor de acum cu cea din perioada Băsescu/Boc când oameni au fost mutilați pe viață prin 2012. Întrebarea mea este: a fost un exces de zel, o conducere a Jandarmeriei ne-educată, un ordin explicit de sus, de la Guvern/Ministru să se restabilească ordinea. Sau un comandant a interpretat cum vroia el (și alții dar nu pe linie ierarhică) ordinul primit și a generat o forță excesivă? Iar puterea din 2011-12 a rămas să deconteze oalele sparte, imaginile de pe presa internațională și criza politică internă.
                        Last edited by gecmc94; 24 June 2018, 21:34.

                        Comment


                        • Ideea ca este foarte complicata atitudinea pe care trebuie sa o adopte fortele de O.P din strada ( nu conteaza optiunea lor ploitica). Sunt momente cand trebuie sa aperi institutiile, dar prima data te aperi pe tine si pe colegul de langa tine pt a te putea intoarce seara la familie intreg.

                          Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

                          Comment


                          • Iar dacă în comentariul anterior ai vrut să spui că șefii unor instituții au făcut o reorganizare internă foarte adâncă, este posibil să fie de frica unor "butoane". Îmi aduc aminte de chestiunea cu SPP și Pahonțu când miniștrii au refuzat paza serviciului.

                            Comment


                            • Poate ai inteles gresit, reforma au facut o nu pe criterii de competenta, a fost pe criterii de subordonare si control. Iar Pahontu este o tinta falsa, o gogoasa.
                              Cum este cand aduci niste oameni de la 4-5mii lei si ii duci pe 8 -12mii lei ?

                              Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

                              Iar Pahontu ( citez din el " actionam atat in Bucuresti cat si in Capitala " [emoji16] ) este un foarte bun organizator, motivator si care are grija de subordonati, dar nu are capacitatea de a face parte din statul paralel.

                              Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk
                              Last edited by dl_dr25; 24 June 2018, 22:13. Reason: Automerged Doublepost

                              Comment


                              • Dl_dr, este Oprea prea deștept pentru statul paralel? Este prost de bubuie. Servil și ucigaș capabil să te execute fără să clipească.

                                Despre manipularea la care este supusă masa credulă de tefeliști, ea este imensă. Pro TV a mințit azi despre violatori și victime. Dar să luăm ferestrele judecătorului.

                                Casa unui judecator din completul care l-a condamnat joi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost atacata, anunta Realitatea TV. UPDATE Ferestrele casei din Brasov a judecatorului Constantin Epure, de la instanta suprema, au fost sparte sambata de un vecin care a aruncat cu pietre, pentru ca geamurile aveau vedere spre curtea sa. Potrivit politistilor,...

                                Materialul a fost editat după publicare. El preluase rahatul purulent pe care Realitatea TV l-a scris. Se vede încă în textul linkului ce scria inițial. Scria "borfașii au trecut la acțiune, casa unui judecător care l-a condamnat pe Dragnea a fost atacată". Ce mai, PSD trece la mineriade, după cum sărăcuții de voi gândiți. Fără să știți că sunteți manipulați zi și noapte. Spălați pe creier.

                                După ce a fost editat, el arată așa.
                                UPDATE Ferestrele casei din Brasov a judecatorului Constantin Epure, de la instanta suprema, au fost sparte sambata de un vecin care a aruncat cu pietre, pentru ca geamurile aveau vedere spre curtea sa. Potrivit politistilor, intre cei doi exista un conflict mai vechi, anunta Mediafax.

                                Locuinta unui judecator din completul care l-a condamnat, joi, in prima instanta, pe Liviu Dragnea la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare a fost vandalizata vineri noaptea, cand acesta nu se afla acasa. Potrivit Realitatea TV, atacatorul a spart geamurile, insa nu a sustras bunuri.

                                Magistratul a depus o plangere. Politistii au demarat o ancheta.
                                Acestea sunt faptele. Litigiul dintre cei doi vecini pare să aibă legătură cu ferestrele judecătorului pe care acesta nu le vrea acoperite, fiind prea aproape de proprietatea vecinului. Se cheamă servitute de vedere.
                                Cele mai dese litigii intre vecini apar din cauza nerespectarii prevederilor Codului civil. Directorul adjunct al Directiei de Urbanism din cadrul Primariei Constanta - Sergiu Zmeu - a declarat ca potrivit Codului civil este interzisa ridicarea ...


                                Comentariul meu acum este acesta. Ei onorată instanță Epure, judecător. Nu respectați prevederile Codului Civil, art 615? De ce? Că sunteți judecător și îl faceți pe fraierul care vă este vecin? Abuzați de puterea care v-a fost dată de statul român? Șmecherule. Penalule.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google