A aparut gta 4 pe filelist si alte trackere , deabia astept sa-l joc dar pana il iau mai dureaza ca are 13gb
.
.
A facut unu` de pe PIRATEBAY o gluma si a lansat torrentu` acolo iar noi il luam ca nebunii . Asteptati varianta RELOADED , RAzor , sepultura sau altele oficiale nu nebuneli
Acestea fiind spuse, asteptam jocu !Muhahahaha
))
citesc de pe diverse trackere comentarii aduse asupra jocului, si din cate am inteles astia de la RockStar Games au facut treaba buna de data asta, nu stiu nimic concret deoarece nu prea m-am interesat. Deci e un crack acum pe filelist, dar persoanele care au instalat jocul se dau cu capul de pereti. Au dat cica 200 000 de dolari doar ca sa nu fie jocul hackuit
recunosc ca sunt un fan inrait GTA dar, sincer, mai astept sa apara in magazine deoarece nu are rost sa imi fac zile negre cu un amarat de crack. Sunt admin de retea la o sala de internet, poate il prostesc pe seful meu sa cumpere jocul
si asa sunt obisnuit cu tot felul de jocuri noi si in sala sunt si calculatoare cu configuratii foarte bune
asa ca rabdare

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment