Nu, normal ca nu.
Dar daca Ministerul Apararii va cumpara jucatori de la Chiajna, Urlati, Ghimpati, echipa a doua etc si va pastra palmaresul, culorile si numele asta inseamna ca acesti jucatori joaca la Steaua. E corect?
Probabil ca se vrea sa se scape aceasta echipa de nebun. Nu stiu, nici nu ma bag.
Daca MaPN va infiinta o noua echipa cu aceea am sa tin.
Dar daca Ministerul Apararii va cumpara jucatori de la Chiajna, Urlati, Ghimpati, echipa a doua etc si va pastra palmaresul, culorile si numele asta inseamna ca acesti jucatori joaca la Steaua. E corect?
Probabil ca se vrea sa se scape aceasta echipa de nebun. Nu stiu, nici nu ma bag.
Daca MaPN va infiinta o noua echipa cu aceea am sa tin.

asa ca ne putem astepta la orice. 

! e pentru prima oara in istoria lor de 110 ani cand retrogradeaza. Au câștigat Primera División de 33 de ori; ultimul titlu intern a fost Clausura 2008. În plus au câștigat cinci titluri internaționale, inclusiv două Copa Libertadores, o Cupă Intercontinentală (cu steaua budapest!), o Supercopa Sudamericana și o singură Copa Interamericana
....ma refer la echipa stelara cu care au jucat argentinienii acea cupa intercontinentala...doar timpul va decide asta!
Comment