Intalnire LoganClub in zona de vest
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bine oameni buni.....Vila Crinu pare OK ....asa sa fie ! Noi sa fim sanatosi sa ne putem aduna
-
Din prima varianta am inteles ca-i 50 lei/camera. Ai dat un telefon sa te interesezi? Ca am vazut la alte pensiuni ca difera preturile in weekend, poate si la ei.. Despre ce avans vorbim? Ca daca e 50 lei / camera eu zic ca am putea sa dam tot odata.. nu cu avans.. Si eu zic ca trebuie vorbit din timp cu cei de la pensiune, ca nu au multe locuri, ne-ar trebui pensiunea toata.. daca suntem 14 deja..
Nu vreau sa te stresez, sa nu ma intelegi gresit, doar intrebam si eu..
Numai bine!
Leave a comment:
-
E bine cum spuneti voi. Important este sa fim cu totii impreuna si sa ne simtim bine. Sa avem parcare pt. 14 loganuri si cam atat.
Leave a comment:
-
Mona: asta e shtreulea undercover ????? Hmmm... se pare ca o ramas streulea fara oo ....hihihihi ... bine ai venit printre noi Mona
ovimiha are dreptate cu fumatul. nici eu nici sotia nu fumam si sincer ne cam supara fumul, deci daca ar fi loc separat de fumat ar fi super. cat despre cele 5 min ... nu e o problema cred. despre cazare eu ma abtin avand in vedere ca in principiu nu raman sa dorm acolo. nu am timp acum sa studiez ofertele alea, dar cand am timp o sa studiez problema
Leave a comment:
-
Deci prima variantaOriginally posted by funky View PostCe alegeti va fi ok, eu am nevoie de o camera cu pat dublu.. pentru restu' locurilor nu pot confirma inca. N-am prea mai avut timp sa citesc forumu, cand trimitem un avans, ceva?
sa inteleg avansul se va trimite din data de 5 Aprilie pana cel tarziu in data de 17 Aprilie
Deci.. cred ca prima varianta a doua ii calumea.. dar totushi o sa stam toti aiurea.... Si distanta era vorba ca nu toti pot conduceOriginally posted by ovimiha View PostKeanuRev: si mie imi pare ok prima varianta. Cant te referi la mers pe jos - nu se poate merge cu masina? Nu ai unde parca in Felix sau langa bazine? (500m cu masina ... e nimik)
Nici a doua nu e rea nici ca pret, situata in Felix. Numai ca au casutze din lemn, acolo trebe intrebat/vazut cum e? Eventual care e spatiul in mansardele alea. Am inteles ca au camera jos si sus.
Nu ar fi de neglijat sau de luat in calcul (pt mine cel putin) daca au sau nu loc de fumat separat de living. Pt cei cu copii e cam nasol sa-i tinem in fum (cat or sta acolo).
) adica catziva vor fi foarte culti si for studia lectura..
. La faptul acela ma refer
Leave a comment:
-
Ce alegeti va fi ok, eu am nevoie de o camera cu pat dublu.. pentru restu' locurilor nu pot confirma inca. N-am prea mai avut timp sa citesc forumu, cand trimitem un avans, ceva?
Leave a comment:
-
Eu optez pt prima varianta si confirm sigur pt 5 persoane , cum a scris crististreulea
Leave a comment:
-
KeanuRev: si mie imi pare ok prima varianta. Cant te referi la mers pe jos - nu se poate merge cu masina? nu ai unde parca in Felix sau langa bazine? (500m cu masina ... e nimik)
Nici a doua nu e rea nici ca pret, situata in Felix. Numai ca au casutze din lemn, acolo trebe intrebat/vazut cum e? Eventual care e spatiul in mansardele alea. Am inteles ca au camera jos si sus.
Nu ar fi de neglijat sau de luat in calcul (pt mine cel putin) daca au sau nu loc de fumat separat de living. Pt cei cu copii e cam nasol sa-i tinem in fum (cat or sta acolo).
Leave a comment:
-
Pe mine nu ma deranjeaza ca mai dorm cu cineva in pat, numai sa fie mare patul ca si eu sunt cam mare.
Parerea despre pensiuni vine mai tarziu.
Leave a comment:
-
Haideti people sa finalizam list amai putin de 1 saptamana.. a mai ramas..
Bun si avand in vedere ca lista va ramane.. in principiu asta facem putina organizare
CJ 1. Mitty2 - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil ?? = 1 camera
CJ 2. Mitty - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil = 1 Camera
CJ 3. KeanuRev - 1 Noapte / 2 Persoane = 1 Camera
CJ 4. raducu_rdc_3 1noapte/1 pers....sau 2?? :-?? = 1 Camera
CJ 5. roboty_gyj - 1 noapte / 2 Persoane = 1 Camera
CJ 6. liculicu - 1 noapte/ 2 persoane = 1 Camera
SB 7. valeriu61 - 1 noapte/2 Persoane = 1 Camera
SB 8.ovimiha - 1 noapte / 2 persoane + 1 copil (2 ani) (nici eu nu promi, fac tot ce pot sa-mi conving sotia). 2 paturi+baie = 1 camera
CS 9. funky - 1 noapte / 3-4 ?? Persoane = 2 Camere
TM 10. vali007 - 1 Noapte / 1 Persoana = 1/2 Camera
TM 11. crististreulea - 1 noapte / 5 persoane(eu, sotia, pruncu si probabil socrii) 2camere (1 pat mare(2mici) + baie) = 2 Camere
TM 12. kralizec - 1 noapte / 1 persoana = 1/2 Camera
TM 13. tm87kis - 1 noapte / 1 persoana = 1/2 Camera
AR 14. bubu_vasile - 0 nopti / 2 persoane (inca nu promit, dar fac tot ce pot)
Persoanele care sunt trecute cu 1/2 Camera. Inseamna ca vor doar o jumate dar o sa fie posibilitatea sa nu gasim paturi separate oricum o sa fac tot posibilul sa caut.. nu promit.. daca nu gasim cu 2 paturi in camera a 2 a varianta ar fi de ales.. ori 1 singura camera adica full price, sau impartirea patului cu colegul de camera. Astept raspul vostru : val007, kralizec, tm87kis.
Bun lista fiind de mai sus ne trebuie o Pensiune/Villa cu un numar de 15 Camere, si cu un numar de aprox de 24-26 de persoane + 3 bebe
Ce-a mai avantajoasa oferta mi se pare asta
Partea "proasta" ii ca este de mers cam 5 min pe jos pana in centru felixului aprox 400-500 de m. Tin sa mentionez ca pretul este cu 30 de le mai redus.. decat la alte pensiuni din Interiorul Felixului. Iar conditiile vor fi aceleasi pentru toti. Baie proprie, TV cablu, Frigider.
A doua optiune ar fi
Par "proasta" ii ca conditiile sunt diferite, pretul este mai piperat avantajul este ca, locatia este in incinta felixului.
A 3 a Optiune ar fi
Vrei să ai site-ul tău la domeniul premium Ecazari.ro? Vești bune! Domeniul este disponibil. Grăbește-te și trimite-ne oferta ta.
In care.. nush ce sa zic..
) aiureala totala nu-mi place... dar are necesarul de locuri care ne trebuie
A 4 a optiune ar fi
Ii la o distanta considerabila de felix.. nush exact cat.. dar ii frumos parerea mea.
A 5 a Optiune Ar fi
Avantaj ii in Felix Ii dragutza
si dispune de locurile de care avem nevoie.
A 6 a Optiune Ar fi
A 7 a Optiune Ar fi
Si cu acestea inchei prezentarea astept parerile Voastre eu raman la varianta ca prima ar fi ideala... preturi mici.. baie proprie.. ceea ce nu gasim la toate pensiunile
Mentionez ca doar persoanele din lista.. pot sa zica unde vor sa se cazeze restul pot veni.. cu completari si opinii despre pensiuni.Last edited by crististreulea; 1 April 2008, 12:30.
Leave a comment:
-
Asa si din cate am inteles o sa fie si cumnatul lui mitty nush cate persoane poate ma lamureste.
CJ 1. Mitty2 - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil ??
CJ 2. Mitty - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil
CJ 3. KeanuRev - 1 Noapte / 2 Persoane
CJ 4. raducu_rdc_3 1noapte/1 pers....sau 2?? :-??
CJ 5. roboty_gyj - 1 noapte / 1 Persoana
CJ 6. liculicu - 1 noapte/ 2 persoane
SB 7. valeriu61 - 1 noapte/2 Persoane
SB 8.ovimiha - 1 noapte / 2 persoane + 1 copil (2 ani) (nici eu nu promi, fac tot ce pot sa-mi conving sotia). 2 paturi+baie
CS 9. funky - 1 noapte / 3-4 ?? Persoane
TM 10. vali007 - 1 Noapte / 1 Persoana
TM 11. crististreulea - 1 noapte / 5 persoane(eu, sotia, pruncu si probabil socrii) 2camere (1 pat mare(2mici) + baie)
TM 12. kralizec - 1 noapte / 1 persoana
TM 13. tm87kis - 1 noapte / 1 persoana
AR 14. bubu_vasile - 0 nopti / 2 persoane (inca nu promit, dar fac tot ce pot)
Leave a comment:
-
Se gaseste o pensiune pana la urma......important e sa fim toti la un loc, sa aiba locuri bune de parcare, "sala de lectura" interna sau externa, mancare buna...etc
Leave a comment:
-
)) eh nu ii vorba de aia.. ii vorba ca toti sa avem un pretz cat de mic.. si conditii cat de multe
) ca tot romanul calitate buna pentru bani putini iar cel mai important sa fim in acelasi loc. Update Lista
CJ 0. Mitty - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil
CJ 1. KeanuRev - 1 Noapte / 2 Persoane
CJ 2. raducu_rdc_3 1noapte/1 pers....sau 2?? :-??
CJ 3. roboty_gyj - 1 noapte / 1 Persoana
CJ 4. liculicu - 1 noapte/ 2 persoane
SB 5. valeriu61 - 1 noapte/2 Persoane
SB 6.ovimiha - 1 noapte / 2 persoane + 1 copil (2 ani) (nici eu nu promi, fac tot ce pot sa-mi conving sotia). 2 paturi+baie
CS 7. funky - 1 noapte / 3-4 ?? Persoane
TM 8. vali007 - 1 Noapte / 1 Persoana
TM 9. crististreulea - 1 noapte / 5 persoane(eu, sotia, pruncu si probabil socrii) 2camere (1 pat mare(2mici) + baie)
TM 10. kralizec - 1 noapte / 1 persoana
TM 11. tm87kis - 1 noapte / 1 persoana
AR 12. bubu_vasile - 0 nopti / 2 persoane (inca nu promit, dar fac tot ce pot)
Leave a comment:
-
Keanu e smecher ... vrea sa se puna bine de tot cu adminu si shtreulea si nu vrea sa ii cazeze din greseala la mansarda sa nu i se urce la cap ...
dar ii dau si dreptate ca nu vrem sa se repete situatia de la Paltinis cu cazatul unii acolo , unii acolo, plus ca este ok ce a zis cu asteptatul definitivarii listei si apoi mai vedem.
totusi, imi mentin acea parere cum ca diversitatea de posibilitati de cazare oferita de pensiunea aia (nu mai stiu cum o cheama carmena parca) este buna. eu de exemplu as opta pentru cazare la casute. daca va uitati in poza o sa vedeti ca sunt apropiate, deci nu o sa se piarda nimeni. poate doar ... dar am promis sa nu mai vorbesc despre asta.
imi pare rau ca prietenul meu din Oradea (care este director la firma aia de turism - asta am aflat ulterior, deci cu putere decizionala) nu ne poate oferi cazare decat la hotel (la alea scumpe, la care si cu reducerea pe care ne-ar face-o tot out iesim cu pretul)
mai avem timp de dezbateri ... totul e sa nu se inflameze spiritele.
PS oricum cand lista e finala trebuie negociat la sange cu aia unde ne cazam, pentru ca nu au in fiecare zi grupuri din astea mai mari si oameni pusi pe lectura si bagat sub nas. plus reclama pe forum (threadul ce o sa se deschida dupa si altele din astea)
Leave a comment:
-
Salutare baieti
convingator mai e Keanu......intru si eu in hora "lecturilor" alaturi de voi
1noapte/2persoane + un copil
Leave a comment:

Leave a comment: