Intalnire LoganClub in zona de vest
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
La..
ce reprezinta trebuai trecuta.. userul..
care a platit.. sa stiu cand scot extrasul de cont.. oricum azi a fost ultima zi deseara pe la ora 11 cand o sa revin acasa.. o sa pun lista actualizata cu cei care au platit.. si maine ma voi duce si la banca.. sa scot extrasul de cont..
in principiu cred ca vom fi cei de pe lista.. ideea ii ca avem 1 camera in plus.. ce facem? Renuntam la ea?
sau o tinem.. ca poate.. mai vine cineva?
Eu cand am vb cu doamnna am vb de 12 camere + 1 apartament.. si suntem doar de 11 camere..
so..? Ce facem? Astept parerile voastre
eu as zice sa tinem ca sigur se mai razgandeste careva.. ca pana atunci mai este 1 luna.. si eventual o sa ii zicem la doamna cu 1 saptamana.. inainte ca nu o sa fie 12 camere ca doar 11..
Leave a comment:
-
Am reusit si eu sa achit avansu
Scuzati calitatea proasta a imaginii..
si nu luati in considerare data, nu era setata la aparat
Attached Files
Leave a comment:
-
Da bre, ce drac, eu am zis ca ti dau si ti voi da
Maine sunt liber si eu .. finally
Leave a comment:
-
BIna ma baieti.. o ultima Strigare cum sar zice.. Ultima Zi de avans este maine.. cei care nu reusesc sa plateasca maine.. imi pare rau.. pentru ei... si din pacate si pentru noi....:|
Care ar mai trebui sa dea avans.. ar fi...
funky
raducu
robotu
liculicu
si krazilec..
toti au zis ca o sa imi dea maine banii o sa vedem maine.mai putin krazilec.. care nah o explicat streulea cum sta treaba numai bine.
Last edited by KeanuRev; 16 April 2008, 22:26.
Leave a comment:
-
Kralizec face ore doar simbata si duminica si aia odata sau de 2 ori pe luna. el spera sa se decaleze, deci ramine inca in suspend
Leave a comment:
-
Valeriu: stiu si ei. dar pe vremea altora chiulul era o stare de spirit. acum e o stare de necesitate.
Leave a comment:
-
Vai de mine! Pai asta e motiv? Studentii de astazi nu mai stiu ce e ala chiul?
Leave a comment:
-
Am vorbit amu cu kralizec si are ore la facultate in 17-18 mai. vine doar in cazul in care se schimba orarul
tm87kis depune azi banii
Leave a comment:
-
Platesc joi ptr. ca nu am cand pana atunci, azi si maine sunt la lucru de acum de la 8:30 pana seara, nu mai e nici o banca deschisa cand termin eu.. si da, am sa platesc, sa fi sigur
Leave a comment:
-
Daca nu ai primit pe mail uite ca o atasez aici.Attached Files
Leave a comment:
-
Mda.. pai oricum.. cred ca vom renunta la cabana.. daca asa stau trebuirile... trebuie sa cautam alta mai mica..:| sau ceva de genul mergem la carmen.. Oricum mai aveti timp pana JOI ultima zi.. cine nu depune banii pana atunci.. imi pare rau se va descurca.. si sincer.. nu cred ca vom gasi locuri in aceeasi villa deoarece.. sunt foarte putine camere intr-un.. aceasta ii cea mai mare.. si totusi nu ii in felix.. :| asta este..
Care au platit..:
1. KeanuRev
2. CristiStreulea
3. Valeriu61
4. Vali007 (inca nu am primit confirmarea)
5. Mitty (nu a platit Maine da sigur)
6. mitty2(La fel )
si cam atat.. si funky.. care a zis ca plateste in ultima zi..:|
kralizec si tm87kis.. nu stiu nimic.. din cate am vazut cristi ia trecut pe lista.. deci..
astept si de la voi..
Eh nu conteaza sa fiu eu cu Streulea
) singurii de acolo si tot o sa fie super
nu cristi;) dam o popica
) pe asfalt. :*
Leave a comment:

Leave a comment: