Intalnire LoganClub in zona de vest

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• KeanuRev
    replied
    OFF TOPIC !!! )

PS. Ma gandesc;) deci.. o sa fie super;) oricum peste vre-o 3 luni sa isi refaca lumea bugetul

OFF TOPIC . Nu se va deschide alt topic despre intalnirea nationala.. pana nu va avea loc intalnirea de la felix.. SI cine mai discuta aici despre viitoare intalnire nationala postul se sterge

ON TOPIC . Care ma ajuta sa il bag pe streulea la apa

Leave a comment:

• valeriu61
    replied
    Te gandesti sau te-ai gandit deja la a 3-a intalnire nationala? Stai, sa nu spui ca sunt off topic.

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Ba tu ce te bagi>:P ca io vb de tm) tu esti din sibiuD nu ma nu ne-am inecat aia baga abureli

Leave a comment:

• valeriu61
    replied
    Eu ma uit la Realitatea si vad la Cluj potop si fulgere,frate nu v-ati inecat?

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Nu ca ai dreptate ii bine cum ai scris)) tu esti barosanul:P dar totushi cum ramane cu concursul acela despre care vorbeai la inceputul topicului?D ce rau is?. Cu restul de placa eu zic ca nu are rost sa ne... mai stresam platim acolo acuma ma uit la prima tv) si scot o dacie din apa cu numere de TM

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    Apai ma pele, ia corecteaza tu acolo pina nu ma pun cu pulnu pe tine! Sti numa sa critici in loc sa pui umaru la munca

Leave a comment:

• valeriu61
    replied
    KeanuRev : Spune-ne, cum ramane cu restul de plata, iti trimitem tie sau platim acolo la Felix?

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Originally posted by crististreulea View Post
    Update cu modificarile de rigoare

CJ 1. Mitty2 - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil ?? = 1 camera
    CJ 2. Mitty - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil = 1 Camera
    CJ 3. KeanuRev - 1 Noapte / 2 Persoane = 1 Camera
    CJ 4. raducu_rdc_3 1noapte/ 2 Persoane = 1 Camera
    CJ 5. roboty_gyj - 1 noapte / 2 Persoane = 1 Camera
    CJ 6. liculicu - 1 noapte/ 2 persoane = 1 Camera
    SB 7. valeriu61 - 1 noapte/2 Persoane = 1 Camera
    SB 8. ovimiha - fara cazare
    CS 9. funky - 1 noapte / 3 Persoane = 2 Camere
    IS-SB-TM 10. vali007 - 1 Noapte / 1 Persoana = 1/2 Camera
    TM 11. crististreulea - 1 noapte / 5 persoane(eu, sotia, pruncu si probabil socrii) 2camere (1 pat mare(2mici) + baie) = 1 Apartament
    TM xx kralizec nu vine, are scoala
    TM xx tm87kis - 1 noapte / 1 persoana = 1/2 Camera e acum cipriot
    TM 12. csebalyn - 1 noapte / o persoana = 1/2 camera. in locul lui tm87kis
    AR 13. bubu_vasile - 0 nopti / 2 persoane (inca nu promit, dar fac tot ce pot)

cum seba e membru pieton, am inteles ca funky trece prin TM, il racolezi si pe seba?
    si cica mai am 8 zile ....

Ce varza esti ) Streulea list anu seamana deloc) Pe licu lai pus in plus pe robotu trebuia Keanurev2... varza total ma dezamagesti:|

Mda si cei din Cluj care pleaca de vineri.. La 9-10 ii plecarea ca pe al ora 11-12 sa ajungem acolo iar cei de sambata:-?? sa vina cand vor
    Last edited by KeanuRev; 8 May 2008, 20:50.

Leave a comment:

• vali007
    replied
    Eu zic sa plecam pe la 8 din TM si sa ne intalnim undeva, la intrare sau iesire din Arad pe la ora 9.

Leave a comment:

• Iulian
    replied
    Despre mine pot sa te asigur ca voi merge "civilizat" , nu am de gand sa ma grabesc deloc! Deci, daca nu plec cu nimeni de la tm, ne intalnim la arad si plecam impreuna

Leave a comment:

• bubu_vasile
    replied
    Poate plec si eu (noi) cu voi daca mergeti civilizat si daca acceptati o oprire la milenium la salonta ... mai vorbim pana atunci, dar in principiu lansati o ora de plecare din TM.
    seba: poti sta si pe spate... scaunele se lasa suficient :p

Leave a comment:

• Iulian
    replied
    Vali, sa-mi zici si mie la ce ora ai vrea sa pleci, sa plecam impreuna.. si care mai e din TM! Mersi!

Leave a comment:

• vali007
    replied
    Stai linistit ca nu iau nici un autostopist sau autostopista. Am eu ceva pe creier si nu iau pe nimeni necunoscut in masina.

Leave a comment:

• Seba
    replied
    Stai jos, ca vorbesti prostii
    la cat de aiurea e spatele meu acum, nu ma tine sa-l ajut, numai sa-l incurc...
    Last edited by Seba; 8 May 2008, 17:05.

Leave a comment:

• bubu_vasile
    replied
    "poate-i incurc socotelile cu autostopiste " - nu te supara pe mine, dar ai ceva cu ele ? Ca altfel nu vad cum l-ai incurca, doar sa il ajuti

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google