If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
PS. Ma gandesc;) deci.. o sa fie super;) oricum peste vre-o 3 luni sa isi refaca lumea bugetul
OFF TOPIC . Nu se va deschide alt topic despre intalnirea nationala.. pana nu va avea loc intalnirea de la felix.. SI cine mai discuta aici despre viitoare intalnire nationala postul se sterge
ON TOPIC . Care ma ajuta sa il bag pe streulea la apa
Nu ca ai dreptate ii bine cum ai scris)) tu esti barosanul:P dar totushi cum ramane cu concursul acela despre care vorbeai la inceputul topicului?D ce rau is?. Cu restul de placa eu zic ca nu are rost sa ne... mai stresam platim acolo acuma ma uit la prima tv) si scot o dacie din apa cu numere de TM
CJ 1. Mitty2 - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil ?? = 1 camera
CJ 2. Mitty - 1 Noapte / 2 Persoane + 1 Copil = 1 Camera
CJ 3. KeanuRev - 1 Noapte / 2 Persoane = 1 Camera
CJ 4. raducu_rdc_3 1noapte/ 2 Persoane = 1 Camera
CJ 5. roboty_gyj - 1 noapte / 2 Persoane = 1 Camera
CJ 6. liculicu - 1 noapte/ 2 persoane = 1 Camera
SB 7. valeriu61 - 1 noapte/2 Persoane = 1 Camera
SB 8. ovimiha - fara cazare
CS 9. funky - 1 noapte / 3 Persoane = 2 Camere
IS-SB-TM 10. vali007 - 1 Noapte / 1 Persoana = 1/2 Camera
TM 11. crististreulea - 1 noapte / 5 persoane(eu, sotia, pruncu si probabil socrii) 2camere (1 pat mare(2mici) + baie) = 1 Apartament TM xx kralizec nu vine, are scoala TM xx tm87kis - 1 noapte / 1 persoana = 1/2 Camera e acum cipriot
TM 12. csebalyn - 1 noapte / o persoana = 1/2 camera. in locul lui tm87kis
AR 13. bubu_vasile - 0 nopti / 2 persoane (inca nu promit, dar fac tot ce pot)
cum seba e membru pieton, am inteles ca funky trece prin TM, il racolezi si pe seba?
si cica mai am 8 zile ....
Ce varza esti ) Streulea list anu seamana deloc) Pe licu lai pus in plus pe robotu trebuia Keanurev2... varza total ma dezamagesti:|
Mda si cei din Cluj care pleaca de vineri.. La 9-10 ii plecarea ca pe al ora 11-12 sa ajungem acolo iar cei de sambata:-?? sa vina cand vor
Despre mine pot sa te asigur ca voi merge "civilizat" , nu am de gand sa ma grabesc deloc! Deci, daca nu plec cu nimeni de la tm, ne intalnim la arad si plecam impreuna
Poate plec si eu (noi) cu voi daca mergeti civilizat si daca acceptati o oprire la milenium la salonta ... mai vorbim pana atunci, dar in principiu lansati o ora de plecare din TM.
seba: poti sta si pe spate... scaunele se lasa suficient :p
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: