Intalnire LoganClub in zona de vest

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iulian
    replied
    Keanu, in posturile anterioare ai zis sa dam avansu pana in 17 mai..
    E inainte de salar, mai asteapta si tu un pic Eu trimit banii in 13-15.. promit ;-)
    @Vali007, ma astepti si pe mine in Tm in ziua plecarii? Asta in cazu' in care pleci si tu sambata.. si pleci din TM
    Last edited by Iulian; 10 April 2008, 00:51.

Leave a comment:

• rares_unikat
    replied
    Stai ca am citit alt post si am raspuns aici`,,,mii de scuze...deci la felix e chiar misto..ce rau imi pare ca nu pot veni si eu..e cam departe si nah`..aiureachiar regret`:|

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Pss) nu mergem la pescuit) Mergem sa facem baie in apa calda altii au copii & wife) daca vrei.. mai avem 1 loc lumea ii interesata Altfel nu se scria pe lista
    Last edited by crististreulea; 10 April 2008, 08:09.

Leave a comment:

• rares_unikat
    replied
    Nu prea e interesata lumea..poate distanta desi la felix e bestial..din cate am auzit:|..mai aproape de cj ar fi la tzaga..lacuri multe..super zona

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Da am primit.. dar ma asteptam.. sa fie ceva.. document in care sa scrie numele tau dar nu am gasit nicaieri.. :| oricum ii ok avand in vedere ca esti primu.. si contul era gol pentru cei de la BRD o sa fie o problema.. dar na ii ok am primit

Leave a comment:

• valeriu61
    replied
    KeanuRev: Eu ti-am trimis-o marti, ai primit-o?

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Originally posted by vali007 View Post
    Eu am facut transfer bancar in contul de la Banca Transilvania. Toata suma 35ron.

.. o chitanta scanata se poate?

Leave a comment:

• vali007
    replied
    Eu am facut transfer bancar in contul de la Banca Transilvania. Toata suma 35ron.

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Hai mai oameni.. buni inca nu am primit.. nici un mail cu chitanta scanata.. chiar nimeni? Nu trimite avans? Eu i-am zis la doamna ca in cateva zile trimit avansul... si inca nimic.. riscam sa pierdem cabana...

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    Era treisfert vin si restul pepsi . poate chiar jumi juma

Leave a comment:

• valeriu61
    replied
    Cand l-am vazut pe mosu in spatele tau foarte satisfacut ca bei vin , chiar era sa ma pacalesti; dar nu tine, cred ca ai baut pepsi! Eu cunosc un "cititor" daca este profesionist sau nu de la o posta!

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    Eu? Neaahhh

sper sa ajung mine la banca sa pun banii

Leave a comment:

• mosu20ro
    replied
    @mitty adu si tu carti de "psihlogie avansata" sau dealea despre "motorina", "ulei",etc... adica mecanica grea !, ok?
    ca sunt multi care vor "tuning" sau care "se remapeaza" , nu, Streulea?
    abia astept sa "ne remapam motoarele" ...sa curge... "aditiviii" !
    LE: acuma bag niste "cherosen" ca am "cipuit" butoiu
    Last edited by mosu20ro; 8 April 2008, 01:40.

Leave a comment:

• mitty
    replied
    La prima intalnire am sa iti dau bani !

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    ) Mortal jesus carti de specialitate pai vezi avand in vedere ca eu sunt student la politehnica adu si tu ceva de inginerie)

Din pacate.. nu am primit nici o chitanta scanata, Astept banii de avans.. daca se poate.. avansul binenteles fiind jumate din suma adica 35 de lei. Sper ca sapt viitoare sa strangem banii de avans, altfel riscam sa pierdem villa:|

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google