E inainte de salar, mai asteapta si tu un pic
Eu trimit banii in 13-15.. promit ;-)@Vali007, ma astepti si pe mine in Tm in ziua plecarii? Asta in cazu' in care pleci si tu sambata.. si pleci din TM
Eu trimit banii in 13-15.. promit ;-)
chiar regret`:|
) nu mergem la pescuit
) Mergem sa facem baie in apa calda altii au copii & wife
) daca vrei.. mai avem 1 loc
lumea ii interesata
Altfel nu se scria pe lista
..poate distanta desi la felix e bestial..din cate am auzit:|..mai aproape de cj ar fi la tzaga..lacuri multe
..super zona
dar nu am gasit nicaieri.. :| oricum
ii ok avand in vedere ca esti primu.. si contul era gol pentru cei de la BRD o sa fie o problema..
dar na
ii ok am primit

, nu, Streulea?
...sa curge... "aditiviii" !
) Mortal jesus carti de specialitate pai vezi avand in vedere ca eu sunt student la politehnica adu si tu ceva de inginerie
) We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Leave a comment: