Intalnire LoganClub in zona de vest

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iulian
    replied
    "TM" , la ce ora plecati?

Leave a comment:

• bubu_vasile
    replied
    Nu mai vreau sa dau edit la mesajul ala, dar vreau sa va "amintesc" la cei cu care plecam impreuna ca vi-am spus ca vreau sa opresc la Salonta la millenium ca sa mananc ceva (ca dimineata nu o sa am chef de mancare. Asa ca sunt 3 variante:
    1. plec separat de voi
    2. plecam impreuna si "ma lasati" la salonta
    3. plecam impreuna si facem toti un popas de juma de ora (maxim o ora) ca sa papam (eventual un citro, o cafea, etc)

si inca ceva: daca o luati razna in depasiri, viteze si figuri pe drum ... va las sa mereti singuri

Leave a comment:

• bubu_vasile
    replied
    Azi am vorbit cu becudani si a zis ca in principiu (adica daca nu intervine nimic nasol) vine si el pentru o zi (de dimineata pana seara) asa ca in mod normal o sa fim 3 din Arad. poate se mai ofera si altii (o sa mai vorbesc cu 10 tacles).
    SI CATEGORIC STREULEA NU VA SCAPA USOR !!!

PS chestia cu sunatu' cu "alo politia" merge numai la boris

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Ar fi super am avea de admirat ;) Multe persoane o zis ca vin.. si parerea mea ii ca o sa fie.. vreme frumoasa.. oricum apa tot uda ii si afara si in bazin asa ca pentru mine nu conteaza. Streulea unde ne intalnim? Mai ai nr meu? sau sun si zic ca is politia;))

Leave a comment:

• Norby89
    replied
    Originally posted by bubu_vasile View Post
    (plateste streulea)

deci renteaza sa merg pana acolo
    Te-ai scos

onTopic..s-ar putea sa vin si eu cum am vb.si la intalnire..de dimineata pana seara.

Leave a comment:

• bubu_vasile
    replied
    Oricum ma duc pana acolo ca da de baut streulea ... si de mancat de fapt ... ca doar o data in an e ziua lu' mona (nevasta-sa parca )

mi-am facut calculul: 18l benzol * 3.9 ron = 70.2 roni
    mancare 2 pers (vin cu sotia)+bautura (non alcohol deci are noroc streulea) = 60 roni (plateste streulea)

deci renteaza sa merg pana acolo

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    AccuWeather zice asa
    23 grade luni
    23 grade marti
    24 grade miercuri
    22 grade joi
    26 grade vineri
    24 grade simbata
    27 grade duminica

deci bubule no mai da de gard ca te iau de pimpoange
    deci si dupa cum zicea kenver, mai 4 zileeeee si ma dragalesc cu el

Leave a comment:

• vali007
    replied
    SI sursa mea de incredere zice ca "va fi frumos", dar ce mai conteaza, apa tot calda e, stam pana ajungem stafide.

Leave a comment:

• Bad_Wolf
    replied
    Va doresc DRUM BUN si distractie placuta la toti , sa faceti multe poze sa ne ofticam noi astia care stam acasa hihihiiii

..........

PS: Bad_Wolf va supravegheaza !!!
    Last edited by Bad_Wolf; 12 May 2008, 14:15. Reason: PS

Leave a comment:

• bubu_vasile
    replied
    Deci daca o sa fie vreme urata sa fiu al naibii daca nu va bat pe tine si pe streulea. ca din cauza voastra o sa fie, voi cu plecatul vostru si cu nerabdarea voastra.
    m-am uitat azi pe 5 site-uri. 2 zic ca ploua, 2 zic ca o sa fie doar partial noros, iar unul e indecis. incep sa ma enervez.

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Bine ma oameni buni inca 4 zile pentru mine si streulea si 5 pentru voi restul pfooai ca nu mai am rabdare) deabia astept.. sa ma bag in apa calda sa ma balacesc pe acolo + drumul la pestera ursilor

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Dau un minus ) ;) Na bine @csebalyn nu se baga lasa.. ca il birui io singur atunci ) ma ajuta fius-o

Leave a comment:

• Seba
    replied
    Te-as fi ajutat eu la faza cu streulea, dar inca mai am epava aop-ului la el in curte. deci pe mine sa nu te bazezi! plus ca inca ma doare spatele...
    si mai offtopic: sterge-mi postul si-ti iei warn, ca eu iti pot da, dar tu mie, nu

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Shhh OFF TOPIC !!!! ) Ma io nu glumesc aci sterg posturi)

Leave a comment:

• Seba
    replied
    Vezi ca pe topicul de "excursii loganclub" chiar a scapat "pasarica" domnul keanu

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google