La cluj
) Va duc la strand ma baieti
) vine.. si spike la socrii.. va fac eu un sejur asa de 3 zile sa aveti ce vizita
La cluj
) Va duc la strand ma baieti
) vine.. si spike la socrii.. va fac eu un sejur asa de 3 zile sa aveti ce vizita
.
. m-au filmat cu 3 camere video si m-au si pozat, asa ceva nu trebuie uitat 

dar tot am ajuns cumva, iar el dormea bine mersi
) parca era pe alta lume si ce pozitie avea la dormit.. pacat ca nu l-am pozat
. Anyway.. a trecut ziua de vineri am fost la bazin apa calda super ok. A venit si ziua de sambata.. pe la ora.. 10 jumate am reusit si eu sa ma trezesc(cu greu) iar primul participant la trafic daca nu ma insel a fost @valeriu61 sau.. cei din oradea nu mai stiu exact. (baieti de treaba astia din oradea pacat ca sunt putini:| Putina organizare si se inmultesc si ei). Anyway a trecut timpul si uite ca or aparut si aradenii. Atunci chiar ca s-au inmultit(ham-ul era de invidiat
)aa.. si dupa valeriu61 a aparut si Sp!Ke cu mai multe indrumari prin telefon a gasit si ei villa. DUpa ce am reusit sa ne strangem toti, am plecat la o mica sedinta foto. Pozele le vedeti mai jos. Iar dupa o zi obositoare de condus pentru unii.. o bine meritata baie.. a fost binevenita. Cei din arat din pacate au ramas foarte putin.. :| Dar oricum le multumim pentru prezenta. Seama am incheiat-o cu o masa copioasa si dupa aceea cu un lecturat pe cinste
. In ziua de duminica.. dimineata pentru altii..
eu pe la 11 strangeam boarfele din camera, deci nu era deloc dimineata, am plecat la Pestera Ursilor dupa un tur de 40 de minute, (care tin sa precizez ca a fost super, merita vazuta pestera pentru cei care nu au fost ii super frumoasa, ). parca lipsea ceva.. era mancarea.. am plecat sa mancam undeva la un restaurant (recomandat de csebalyn) care.. de fapt acolo
foamea o faci asteptand mancarea... Am rabdat putin foarme.. asa putin in jur de 1 ora si vre-o 10 minute..
dupa care a venit mancrea yepee. Am infulecat repede si am tulito catre casa ca era tarziu oricum. Cam asa sa desfasurat intalnirea de la Felix. Cei care nu au venit au pierdut o distractie pe cinste. Imi pare rau ca nu au venit.
VA IUBESC CA TRAITI
*:*:*

) nai somn la ora asta?

eu sunt din oradea dar se pare ca sunt cam singurul care se baga in seama pe aici.daca aveti timp si chef careva din voi sa dati un pm cu cine vine si unde va intalniti poate dau si eu ochii cu voi
(daca vreti binenteles) ca as citi acuma tot topic`ul dar dimineata trebe mers la munca pe 9
astept mesaj daca vede careva ce-am scris

eu sunt din oradea dar se pare ca sunt cam singurul care se baga in seama pe aici.daca aveti timp si chef careva din voi sa dati un pm cu cine vine si unde va intalniti poate dau si eu ochii cu voi
(daca vreti binenteles) ca as citi acuma tot topic`ul dar dimineata trebe mers la munca pe 9
astept mesaj daca vede careva ce-am scris
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Leave a comment: