Intalnire LoganClub in zona de vest

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• liculicu
    replied
    CJ 1. KeanuRev - 1 Noapte / 2 Persoane
    CJ 2. raducu_rdc_3 1noapte/1 pers....sau 2?? :-??
    CJ 3. roboty_gyj - 1 noapte / 1 Persoana
    CJ 4. liculicu - 1 noapte/ 2 persoane
    SB 5. valeriu61 - 1 noapte/2 Persoane
    SB 6.ovimiha - 1 noapte / 2 persoane + 1 copil (2 ani) (nici eu nu promi, fac tot ce pot sa-mi conving sotia). 2 paturi+baie
    CS 7. funky - 1 noapte / 3-4 ?? Persoane
    TM 8. vali007 - 1 Noapte / 1 Persoana
    TM 9. crististreulea - 1 noapte / 5 persoane(eu, sotia, pruncu si probabil socrii) 2camere (1 pat mare(2mici) + baie)
    TM 10. kralizec - 1 noapte / 1 persoana
    TM 11. tm87kis - 1 noapte / 1 persoana
    AR 12. bubu_vasile - 0 nopti / 2 persoane (inca nu promit, dar fac tot ce pot)
    Last edited by KeanuRev; 26 March 2008, 00:24.

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Cu pensiunea carmena.. nu prea sunt de acord deoarece conditiile sunt diferite iar preturile iar sunt diferite si nu doresc sa apara discutii... ca eu am casuta aia.. bine inteleg ca nu suntem copii mici.. dar totusi. O sa astept data de 5 Mai adica ultima data pentru inscrierea pe lista si in acest fel voi putea sa pun cateva oferte In principiu o sa studiez si eu oferta dar nu pot sa pun oferte exacte pana nu vad cate persoane suntem in acest fel pot sa caut o pensiune/villa in care sa stam toti si conditiile sa fie aceleasi pentru toti si bune. Asa ca sa finalizam lista odata si dupa aceea pana in data de 17 vom alege cabana si respectiv vom oferi un avans.

Lista este :

CJ 1. KeanuRev - 1 Noapte / 2 Persoane
    CJ 2. raducu_rdc_3 1noapte/1 pers....sau 2?? :-??
    CJ 3. roboty_gyj - 1 noapte / 1 Persoana
    SB 4. valeriu61 - 1 noapte/2 Persoane
    SB 5.ovimiha - 1 noapte / 2 persoane + 1 copil (2 ani) (nici eu nu promi, fac tot ce pot sa-mi conving sotia). 2 paturi+baie
    CS 6. funky - 1 noapte / 3-4 ?? Persoane
    TM 7. vali007 - 1 Noapte / 1 Persoana
    TM 8. crististreulea - 1 noapte / 5 persoane(eu, sotia, pruncu si probabil socrii) 2camere (1 pat mare(2mici) + baie)
    TM 9. kralizec - 1 noapte / 1 persoana
    TM 10. tm87kis - 1 noapte / 1 persoana
    AR 11. bubu_vasile - 0 nopti / 2 persoane (inca nu promit, dar fac tot ce pot)

Rog persoanele care nu stiu cate persoane/nopti sa se decita) iar cei care nu promit sa faca bine sa vina)
    Last edited by KeanuRev; 25 March 2008, 23:47.

Leave a comment:

• valeriu61
    replied
    Arata chiar bine pensiunea Carmena la 3 stele si cam 80ron/noapte fata de hotel Crisana 2 stele 87ron/noapte. Oricum oferte cate vrei!

Leave a comment:

• bubu_vasile
    replied
    Hai ca ma risc sa primesc una peste bot, dar consider ca am gasit ceva chiar interesant atat pentru cei care dorm, cat si pentru cei care nu.
    Pensiunea Carmena ofera servicii de cazare la vila, casute si loc pentru cort, aveti posibilitatea de a va recrea intr-o oaza de liniste. Pensiunea se afla la 5 minute de centrul statiunii.

ai de toate: pensiune, casute, cort, parcare mare, verdeata ... fain zic eu, plus ca poate sa acopere numarul de participanti.
    si uite linkul alalalt de mi l-a returnat la cautare:

Leave a comment:

• ovimiha
    replied
    Bubu_vasile: da-mi te rog un acel link, asa doar informativ (pe PM) si poate cei ce organizeaza pot cauta in detaliu pt noi toti.

Leave a comment:

• Iulian
    replied
    Am pus si eu niste site-uri la inceputu threadului si n-a zis nimeni nimic, deci cred ca n-ar fi o problema

Leave a comment:

• bubu_vasile
    replied
    Cine vrea site cu vile si preturi am gasit si eu ceva pe net. cei care doresc PM, sau daca moderatorii accepta se poate pune direct aici. nu e nici un fel de reclama, doar ca am gasit un site cu foarte multe vile si pensiuni gramada. e usor de studiat ofertele.

Leave a comment:

• bubu_vasile
    replied
    Scuzati postarea consecutiva dar trebuie sa il pun asta separat:
    Statiunea Baile Felix, statiune cu sezon permanent, este situata in nord-vestul Romaniei (Judetul Bihor), in Podisul Crisurilor, altitudine 140 m, intr-o zona deluroasa acoperita cu paduri de fagi si stejari, 8 km sud de Municipiul Oradea (resedinta Judetului Bihor), si 22 km sud-est de localitatea Bors (punct de vama cu Ungaria). Statiunea are o clima temperat-continentala, cu influente oceanice provenind din vest. Temperatura medie anuala este de 10,6°C (iulie- in jur de 21°C; ianuarie in jur de -2°C). Verile nu sunt excesiv de calduroase, iarna este blanda. Precipitatii moderate (650 mm anual).

Leave a comment:

• bubu_vasile
    replied
    Eu vorbeam doar de intratul la baie la hotelurile alea nu de cazare. dar e posibil sa rezolvam ceva cu "portarul" si ne-am scos
    ovimiha: nu iti fa probleme ... nu o sa fie -10 grade si nici +35. Nu avem prognoza de mai (a abia martie), dar sigur nu o sa fie nici foarte frig nici foarte cald.

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Originally posted by vali007 View Post
    Salutare, KeanuRev la mine trece TM, o sa fiu in Timisoara din 31.03 pana in 30.05.
    Eh era vorba de tara de origine)

Originally posted by bubu_vasile View Post
    Am sunat pe cineva care lucreaza la o agentie mare din oradea (nu dau nume) si care are cateva hoteluri in felix. zicea ca bazine inauntru nu sunt decat 2 la termal si la continental sau asa ceva, dar zicea ca sunt foarte scumpe. deci singura varianta ar fi cele in aer liber.

Eu nu mam referit.. de cazare la cabanutze dinalea sunt mici doar 3-4 camere..
    iar cazarea ii si destul de mare avantajul ii ca au bazin propriu

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google