Intalnire Regionala La Targoviste....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Si a mea este tot prima intalnire.Bineinteles ca vom stabili impreuna ora la care se va desfasura intalnirea!
-
ok.eu spun ca ar fi destul de ok daca ar fi pe la 13-14 pt ca nu cred ca sunt singurul in situatia de a munci de dimineata si ne-am dori sa mergem.sper sa tineti cont si de parerea"partidului muncitoresc"
)!oricum am sa urmaresc evolutia si in functie de ora si de program fac tot posibilul sa ajung!chiar imi doresc mult,fiind prima"intalnire" a mea!
Last edited by darksid3; 18 December 2008, 23:57.
Leave a comment:
-
imi pare rau da nici eu nu mai pot ajunge sambata deh..au ai mei treaba cu mine...poate cu alta ocazie
Leave a comment:
-
scuzati-ma ca ma bag si eu in seama
,pana la urma...sambata sau duminica?si ora de intalnire pt cei din bucuresti?sau ne vdm direct in targoviste?in functie de ora ajung si eu...sambata nu prea pot de dimineata ca e sambata mea de tura si abia pe la 12-1 scap
.oricum am sa fac tot posibilul sa termin cat mai repede.
Leave a comment:
-
@JBL
Poate ajungi sambata
ca duminica numai daca ai treaba prin Targoviste...
Leave a comment:
-
Nasol.Cred ca D-FENS avea dreptate...ne vom intalni numai noi 2.Se poate sa actualizam lista?
Leave a comment:
-
imi pare rau...dar nu pot sa vin duminika...am fost anuntat astazi, ca tot weekendu avem inventar
...imi cer scuze
Leave a comment:
-
Ma primiti cu utilajul asta la intalnire?Please!!!
Special pt Tweety...Attached Files
Leave a comment:
-
Stiu ca mai sunt vreo 2 pe forum...Unu-i anacip si celalalt cred ca s-a retras...
Leave a comment:

Leave a comment: