Intalnire Regionala La Targoviste....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Urat din partea ta Viorele, sa te folosesti de numele la baieti. Dar unde nu este bun simt nu ai ce cere. Patetic...Scuteste-ne de astfel de imbarligari.
-
VIORELU SPER SA AI O EXPLICATIE PENTRU ASTA
Te-ai folosit de numele nostru acolo si nu inteleg de ce!!!
http://www.**********.ro/viewtopic.p...0536ed9bc#6171Attached FilesLast edited by Ionut; 11 December 2008, 13:18.
Leave a comment:
-
Sti bine ca noi reprezentam cu mandrie LOGANCLUB, deci te asteptam felixOriginally posted by felixb View PostAm si eu o intrebare. Va intalniti acolo sub umbrela Logan Club ?...Sau sub C...- L....? Ca se foloseste pe celalalt forum cineva de numele voastre, TOCMAI PENTRU A CREA CONFUZIE.
Leave a comment:
-
Si eu mai am o intrebare legata de locul unde se va desfasura intalnirea,in ce zona a Targovistei?Ma gandesc ca in fata la stadion ar fi un loc,voi ceilalti ce propuneti?
Leave a comment:
-
Am si eu o intrebare. Va intalniti acolo sub umbrela Logan Club ?...Sau sub C...- L....? Ca se foloseste pe celalalt forum cineva de numele voastre, TOCMAI PENTRU A CREA CONFUZIE.
Leave a comment:
-
Porcul poate sa mai astepte
...Mai traieste si el o zi doua in plus
Avand in vedere ca s-a anuntat din timp intalnirea speram sa fim cat mai multi...Care ne putem face timp
Leave a comment:
-
Sambata 20 decembrie Intalnire Regionala la Targoviste: LoganClub Mioveni, LoganClub Pitesti, LoganClub Bucuresti si LoganClub Targoviste....Si poate cine stie ni-se mai alatura careva
TARGOVISTE (Gazda)
1.D-FENS
2.Dodo
3.
MIOVENI
1. AG 83 KTL- KaTaLyn
2. AG 88 DVL Dutza
3. AG 10 MRG Bosketel
4. TWeetY ( nu stiu cand tai porcu' dar sper sa nu fie tocmai atunci)
5.
PITESTI
1.AG 13 MIV- viorelu
2.AG-07-AVR alexutzu
3.AG-80-BIK ag80bik
4.AG-27-JBL AG 27 JBL
5.
BUCURESTI
1.B-61-KYS - TheJock3r
2.B-15-FOF - Andreea13
3.B-67-BPX - Stanlei_82( Razvan) vin in proportie de 90%
4.B-90-BBB - SilviuB ( s-ar putea sa vin ca pasager, iar )
5.B-76-WKR - Stuke Vin cu masina daca o scot din service(daca nu vreau si eu un loc de copilot)
...SI POATE MAI SUNT SI ALTI DORITORI DIN ALTE ORASE SA VINA LA INTALNIREA DE LA TARGOVISTE....SUNT BINE VENITI
Leave a comment:
-
Sambata 20 decembrie Intalnire Regionala la Targoviste: LoganClub Mioveni, LoganClub Pitesti, LoganClub Bucuresti si LoganClub Targoviste....Si poate cine stie ni-se mai alatura careva
TARGOVISTE (Gazda)
1.D-FENS
2.Dodo
3.
MIOVENI
1. AG 83 KTL- KaTaLyn
2. AG 88 DVL Dutza
3. AG 10 MRG Bosketel
4.
5.
PITESTI
1.AG 13 MIV- viorelu
2.AG-07-AVR alexutzu
3.AG-80-BIK ag80bik
4.AG-27-JBL AG 27 JBL
5.
BUCURESTI
1.B-61-KYS - TheJock3r
2.B-15-FOF - Andreea13
5.B-76-WKR - Stuke Vin cu masina daca o scot din service(daca nu vreau si eu un loc de copilot)
...SI POATE MAI SUNT SI ALTI DORITORI DIN ALTE ORASE SA VINA LA INTALNIREA DE LA TARGOVISTE....SUNT BINE VENITI
TARGOVISTE (Gazda)
1.D-FENS
2.Dodo
3.
MIOVENI
1. AG 83 KTL- KaTaLyn
2. AG 88 DVL Dutza
3. AG 10 MRG Bosketel
4.
5.
PITESTI
1.AG 13 MIV- viorelu
2.AG-07-AVR alexutzu
3.AG-80-BIK ag80bik
4.AG-27-JBL AG 27 JBL
5.
BUCURESTI
1.B-61-KYS - TheJock3r
2.B-15-FOF - Andreea13
Leave a comment:
-
TARGOVISTE (Gazda)
1.D-FENS
2.Dodo
3.
MIOVENI
1. AG 83 KTL- KaTaLyn
2. AG 88 DVL Dutza
3. AG 10 MRG Bosketel
4.
5.
PITESTI
1.AG 13 MIV- viorelu
2.AG-07-AVR alexutzu
3.
BUCURESTI
1.B-61-KYS - TheJock3r
2.B-15-FOF - Andreea13
Leave a comment:
-
Ambata 20 decembrie Intalnire Regionala la Targoviste: LoganClub Mioveni, LoganClub Pitesti, LoganClub Bucuresti si LoganClub Targoviste....Si poate cine stie ni-se mai alatura careva
TARGOVISTE (Gazda)
1.D-FENS
2.Dodo
3.
MIOVENI
1. AG 83 KTL- KaTaLyn
2. AG 88 DVL Dutza
3.
PITESTI
1.AG 13 MIV- viorelu
2.AG-07-AVR alexutzu
3.
BUCURESTI
1.B-61-KYS - TheJock3r
2.B-15-FOF - Andreea13
Leave a comment:
-
Ambata 20 decembrie Intalnire Regionala la Targoviste: LoganClub Mioveni, LoganClub Pitesti, LoganClub Bucuresti si LoganClub Targoviste....Si poate cine stie ni-se mai alatura careva
TARGOVISTE (Gazda)
1.D-FENS
2.Dodo
3.
MIOVENI
1. AG 83 KTL- KaTaLyn
2.
3.
PITESTI
1.AG 13 MIV- viorelu
2.AG-07-AVR alexutzu
3.
BUCURESTI
1.B-61-KYS - TheJock3r
2.B-15-FOF - Andreea13
4.B-90-BBB - SilviuB ( s-ar putea sa vin ca pasager, iar
)
Leave a comment:

Leave a comment: