Intalnire Regionala La Targoviste....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bitza_bik
    replied
    Eu zic ca merita sa ne intalnim pe 20.Asa inainte de sarbatori.Eu zic ca poate sa iasa ceva frumos

Leave a comment:

• D-FENS
    replied
    Daca veneai,ala mic al meu ar fi vrut sa-ti dea un desen facut de el pt tine.Asa,ti-l trimitem prin alta metoda.
    Attached Files

Leave a comment:

• Ionut
    replied
    Nu mai vin D-fens ca mi-ai pus gand rau la godac...

Leave a comment:

• D-FENS
    replied
    Originally posted by Dodo View Post
    Gratar,fotbal,leapsa se poate dar la 40 de km de Targoviste,spre Sinaia!
    D-Fens poate sa confirme.
    Se mai poate la Priseaca sau sus la Manastirea Dealu,sunt cam 3-4 km.De sus de la Manastirea Dealu se vede toata Targovistea,e loc si de gratar sau alte nebunii.
    Felix si Tweety,mi-ar pare rau daca nu veniti,dar daca asa credeti de cuviinta,va respect hotararea.
    Salut Marcel si un sincer "Bun venit " pe forum!

Leave a comment:

• MARCEL:)
    replied
    Salve baieti! Spunetimi si mie cum ramane pana la urma se mai tine intalnirea la Targoviste sau nu? Si daca da unde si la ce ora? Eu am logan de trei luni si as fi vrut sa aflu mai multe despre logan de la cineva ca voi care aveti de mai mult timp. Astept un semn Salve

Leave a comment:

• Dodo
    replied
    Originally posted by andreea13 View Post
    Cautati cu grija locul...Ca poate avem chef de un gratar , un fotbal , o leapsa.
    Gratar,fotbal,leapsa se poate dar la 40 de km de Targoviste,spre Sinaia!
    D-Fens poate sa confirme.

Leave a comment:

• KaTaLyn
    replied
    Imi pare rau Felix ca nu poti sa vi dar mi-as fi dorit sa mai stam si noi de vorba....Asta e poate ne faci o vizita pe la Mioveni City

Leave a comment:

• Ionut
    replied
    Daca nici tu nu mergi...Regret totusi ca ii promisesem lui D-fens si sper sa ma revansez fata de el.

Leave a comment:

• felixb
    replied
    Nici eu nu merg Tweety la Targoviste, da la voi la Mioveni City cu mare placere.Kata ne vedem noi cu siguranta cat de curand.

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    Cautati cu grija locul...Ca poate avem chef de un gratar , un fotbal , o leapsa.

Leave a comment:

• Dodo
    replied
    Si eu m-am gandit la Praktiker,Kaufland sau Interex dar cred ca este aglomerat.Acolo la stadion este destul loc,tin minte de cand am dat examen pentru permis ca erau f multe masini acolo!

Leave a comment:

• felixb
    replied
    Pentru Logan Club si prietenii din acest club.

Leave a comment:

• Ionut
    replied
    Imi pare rau dar eu nu merg sa creasca unii in ochii altora din alt club...Veneam acolo pentru LoganClub nu pentru altceva...

Leave a comment:

• viorelu
    replied
    Lista ramane valabila...Care este problema?...Eu zic sa ne tinem de cuvant,si cine s-a trecut pe lista eventual poate motiva absenta cu ceva credibil.In rest sa ne vedem cu bine la Targoviste pe 20 decembrie

Leave a comment:

• D-FENS
    replied
    Originally posted by Dodo View Post
    Si eu mai am o intrebare legata de locul unde se va desfasura intalnirea,in ce zona a Targovistei?Ma gandesc ca in fata la stadion ar fi un loc,voi ceilalti ce propuneti?
    E o idee buna.
    Se mai poate si la Interex sau Kauffland,dar sambata s-ar putea sa fie aglomerat.

@Dodo-Dupa cum s-ar parea ca evolueaza lucrurile,s-ar putea sa ne intalnim numai noi doi...
    Last edited by D-FENS; 11 December 2008, 14:07.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google