Vezi ca se poate un consum decent , dar nici atunci n-ar trebui sa-ti urce la 10 % in oras.
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Baieti maine vreau sa imi iau niste aparatori de noroi.
Doru mi-a sugerat magazinul de piese auto ,,Lupul Singuratic",cica acolo ar fi mai ieftine si gasesti mai multe tipuri.
Aveti cumva alte sugestii si niste preturi?
Si inca ceva,eu nu prea m-as baga sa le pun sa nu fac vreo prostie pe acolo.
Cine ar putea sa ma ajute sa le montez si cand?
Comment
-
-
-
oricum o sa fie cam greu sa le prinzi pe alea din spate. mie mi le-ai prins in service si au dat rotile jos (nu m-am dus special pentru asta in service... asa s-a nimerit). La alea din fata mai rotesti de volan stanga- dreapta, dar la alea din spate e un pic dificil. Acum pe fata mie mi-au pus originale in urma "incidentului"Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
@Red_Alin: Vezi ca nu iti merge sa primesti PM-uri. Numarul meu de tel. e 0746-174397. Azi nu prea as iesi din casa, iti spun sincer, dar maine nu ar fi nicio problema. Ne-am putea intalni maine inainte de intalnire (pe la 14:30-14:45) ca sa avem timp sa le montam.
Sa imi raspunzi te rog, ce sistem de montare au aparatorile (surub+piulita sau alt sistem?) Intreb, deoarece eu nu am chei fixe ci doar tubulare pana in 10.
De priceput iti zic sincer ca nu am montat niciodata, dar cat de greu sa fie ? De aceea ziceam ca ar fi mai bine maine, deoarece daca nu reusim sa ne descurcam, avem ajutoare.sigpic
Comment
-
"De priceput iti zic sincer ca nu am montat niciodata, dar cat de greu sa fie ?"
am mai scris pe undeva pe aici. pe fata e destul de usor, dar pe spate e mai nasol.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Originally posted by Rouge de Feu View PostAbia astept sa le vad pe alea originale, care sunt ingrozitori de scumpe, daca sunt foarte diferite de ale mele.fara linkuri externe
Comment
-
pai probabil maine nu poate sa vina la intalnire si atunci normal ca le vrea azi. doar ca dureaza ceva pana le prinzi. Din cate stiu eu majoritatea se prind in suruburi ca si scutul. Si daca vrei poti pune cum a zis Lau, ceva de "izolat" sa nu iti intre apa pe "dedesubt". Dar oricum, raman la precizarea mea ca cele din spate sunt problematice. Din cate stiu eu exista 2 variante: dai roata jos sau urci spatele pe rampa (sau ceva inalt ca sa poti lucra putin de sub ea.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Comment
-
Trebuie sa dai jos roata ca pe spate ai 3 suruburi de prins. Alea 2 din exterior le prinzi cum le prinzi da la ala din interior n-ai cum sa bagi mana pana acolo si sa mai ai si o surubelnita cu care sa te plimbi p-acolo.fara linkuri externe
Comment
Comment