pareri despre show si organizare?
Discutii Generale Intre Membrii LCArad
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Show super, organizare OK, a fost mai nasol ca nu prea aveai unde sa stai jos, in rest nimic de reprosat. Ar fi o chestie minora: ar fi fost fain daca toti cei care participau la Best Driving Skills (in afara de cei de pe podium) sa primeasca o diploma de participare, mai ales ca nu au fost decat 21 de masini - 3 de pe podium = 18. Desigur, inteleg ca acest lucru implica mai mult timp pierdut pana se completau diplomele, dar era ceva frumos, aveam cu ce sa ma laud.
sigpic
Comment
-
Cred ca se putea ceva mai bine cu respectarea orarului, in rest destul de bun evenimentul.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
hai sa ne mutam aici: http://www.loganclub.ro/forum/best_w...tml#post323710Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment
-
Pentru cei care nu cunosc sectiunea de mai sus... si sunt curiosi de filmulete.sigpic
207 noir obsidien
Comment
-
Lumee lumeee.....care vine la o intalnire "fulger" (vorba lu colegi de la bucuresti), azi pe la 19:30 la patinoar in parcare, la locul nostru obisnuit, eu si cu domnul Tavi am zis ca mergem oleaca acolo!!!!Cei care vreti sa veniti,ne gasiti acolo de la 19:30
sigpic
Comment
-
mda ... asa se intampla ... sper ca la mine sa nu se mai intample nimic desi pruncii is cam varza. om mai vedea maine si poimaine cum e situatia.Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca
Comment

Asta e, ramane pe alta data.

Comment