If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
da eu am facut singur unul dupa schitele celui original si l-am si montat.
mai stiu pe cineva care mai are unul facut .a vrut sa-l puna la el dar a vandut masina,suna si tu la nr asta 0770969836 ,don lipan,si antrebal daca mai are acel carlig
succes
da eu am facut singur unul dupa schitele celui original si l-am si montat.
mai stiu pe cineva care mai are unul facut .a vrut sa-l puna la el dar a vandut masina,suna si tu la nr asta 0770969836 ,don lipan,si antrebal daca mai are acel carlig
succes
Multumesc Stefane! Am sunat , dar din pacate l-a vadut! Ma intereseaza cam la ce pret ajunge sa imi fac si eu o socoteala....deoarece vreau sa imi pun si eu...Stie cineva vreun magazin unde se gasesc si cam la ce preturi?
Colegi mi-a venit o idee si nu stiu daca e buna sau nu as vrea sa imi pun ohlinzi de duster stie careva are alt sistem de prindere si un pret daca a auzit careva ceva!
Se pot pune pe logan, dar momentan sunt foarte rare.
Problema lor, e urmatoarea: sunt mult mai iesite in afara decat cele care se pun pe logan si se vad destul de aiurea, parerea mea. Vezi ca are pe forum Fane (CL). Dar eu zic sa-ti pui de prestige ca sunt mult mai ok.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment