Nu recomand deloc service-ul Auto Belucci am fost acum 1 sapt la ei sa fac actele necesare reparatiei unei bare pe RCA . Bara mea fiind modificata, se crapase fibra de sticla unde era lovita, am vorbit cu ei ... au spus ca e totul ok, ca se repara si va fii ca inainte !
Intre timp eu am reparat-o si astazi le-am dus bara sa o finiseze si sa o vopseasca iar azi cand ajung la ei, imi spune ca nu ma poate ajuta ca bara este modificata si ca nu o poate vopsii !
In cele din urma m-am dus la un alt service (Auto Logex), foarte de treaba oamenii ... am dat bara jos acolo ca sa faca niste poze ca si armatura este indoita si nu o trecuse pe constatare, le-am lasat bara si urmeaza sa ma anunte cand este gata !
Intre timp eu am reparat-o si astazi le-am dus bara sa o finiseze si sa o vopseasca iar azi cand ajung la ei, imi spune ca nu ma poate ajuta ca bara este modificata si ca nu o poate vopsii !
In cele din urma m-am dus la un alt service (Auto Logex), foarte de treaba oamenii ... am dat bara jos acolo ca sa faca niste poze ca si armatura este indoita si nu o trecuse pe constatare, le-am lasat bara si urmeaza sa ma anunte cand este gata !

Prima data au nimerit culoarea dar au gresit tonul (a fost tot rosu morelo dar in loc de visiniu inchis roscat au facut masina visiniu maroniu - mai exact o culoarea de iti venea sa arunci masina), pe alocuri se putea zari o vopsire defectuoasa "coaja de portocala", cu unele gauri in vopsea si amprente pe care le-au rectificat ulterior dar numai fiindca le-am cerut personal acest lucru iar a doua oara au facut vopseaua numai gaurele pe jumatate din masina ... si nu putine, cu urme de amprente in vopsea, capacul de la rezervor iesit 1 cm in exterior de ploua in rezervor, elementul cromat de pe capota motor cu un piciorus rupt, suruburile de la imbracamintea portbagajului (partea superioara) rupte, usile de pe stanga montate de se suprapuneau si se loveau intre ele (motiv pentru care mi s-a si decojit vopseaua iar solutia lor nu a fost revopsirea si au aplicat cu un burete o bruma de vopsea acolo - era cat pe ce sa ii reclam la OPC dar mi-a fost atat de scarba ca am plecat sa nu ii mai vad), fullerul nu a fost aplicat pe toata suprafata de vopsit - vopseaua se decojea ca si coaja uscata de la ceapa, lacul s-a aplicat in strat subtire pentru a se evita eventuala problema a curgerii dar si pentru economie (adica masina urma sa isi piarda aspectul lucios in maxim 2 ani), geamurile electrice nu mai functionau, folia de soare aplicata era plina de bule de peste 10 cm iar cea de pe portiere s-a desprins dupa ce am ridicat si coborat geamurile de 2-3 ori plus ca le spusesem sa imi puna de 30% si au pus de 95% de nu mai vedeam nimic in spate decat daca era soare puternic iar in parcari subterane aveam vizibilitate 0 in marsarier (va dati seama ca am aruncat-o de pe geam iar ei au promis ca o inlocuiesc cu un parasolar de luneta pe care, asa cum era de asteptat, nu l-au mai pus), montarea si izolatia fata lasa de dorit fiindca la viteze de peste 90 km/h intra un curent consistent pe la picioare ... si asta am observat personal cand venisem sa ridic masina ca ei nici macar nu s-au deranjat sa o verifice. In momentul in care le-am cerut sa rectifice problemele (exceptand vopseaua cu gaurele pentru care au "internat" masina inca o saptamana) m-au pus sa astept 3 ore !!! in parcare. Cand au schimbat rotile de vara cu cele de iarna nici macar nu le-au curatat si echilibrat ci le-au pus direct asa cum erau iar in locul capacului prizei din spate au pous cred ca un cep de butoi din cauciuc, o mizerie. Sa mai spun ca am bagat masina cu motorina pentru 400km in oras si mi-au spus sa vin sa mai pun cativa litri ca s-a consumat si nu au cum sa o mute sau ca m-au tinut 6 saptamani cu dosarul de service (desi aveau decontare directa cu asiguratorul) si ca cele 2 saptamani pentru vopsit s-au transformat in 4 fiindca dupa 15 zile cand am trecut pe acolo nici macar nu se apucasera de masina desi aveau toate aprobarile? Au mai fost si alte probleme dar nu mai vreau sa imi aduc aminte de ei, ii consider o eroare de decizie si ii sterg din lista de contacte. Am inteles ca exista si clienti carora le-au lucrat bine si clienti carora nu dar decizia va apartine. Cine stie: poate veti avea noroc si la dumneavoastra se va nimeri sa fie lucrarea de calitate iar eu am facut parte dintre ghinionistii carora li s-a facut o lucrare de mantuiala
Comment