Announcement

Collapse
1 of 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Loganclub.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Loganclub au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Loganclub nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Loganclub (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Loganclub(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 of 2 < >

***REGULAMENT***

Acest regulament a fost modificat la data de 19-11-2006.
Reguli privind utilizarea forumului LoganClub&ClubSandero

Motto: Se urmeaza, se respecta sau .. se cauta alt forum.

1. Principii generale

Forumul de fata a luat nastere din munca unor entuziasti, dornici de a crea o noua comunitate în Internet-ul românesc, existând atât asemanari cât si deosebiri fata de alte comunitati similare. Daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, esti rugat sa parcurgi urmatoarele rânduri, pentru a nu aparea pe viitor neplaceri de nici un fel.

În continuare, dorim sa lamurim un principiu care guverneaza orice comunitate sau, mai general, orice site de pe Internet. Din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe o proprietate privata, unde gazda are dreptul de baza al oricarei societati democrate, acela de a si-o administra dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie ca aceste cuvinte sa te sperie, nu am creat forumul doar pentru noi însine ci dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni. Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, fara suparare, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni în nici un fel.

Sa lamurim acum cine sunt gazdele acestei comunitati:

Administratorii
a) Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
b) Statutul de administrator poate fi acordat doar in situatii speciale si doar la propunerea celorlalti administratori.
c) Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

Moderatorii
a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
e) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
f) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori. Destituirea se poate face fara un motiv anume insa acesta actiune va fi comunicata.
g) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.
h) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.

Super moderatorii au aceleasi drepturi ca si moderatorii, cu diferenta ca aria lor de acoperire este reprezentata de întreg forumul.

Orice membru poate obtine una din functiile de mai sus daca se remarca în mod pozitiv pe o perioada îndelungata si implicarea sa în forum este însemnata.

Nota: În mod implicit, dreptul de postare în cadrul tuturor sectiunilor forumului este restrictionat.

2. Reguli si recomandari

1. Forumul LoganClub&ClubSandero este deschis tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc. Totusi, cunoasterea foarte buna a limbii române scrise este obligatorie. Recomandam, de asemenea, cunoasterea limbii engleze la un nivel suficient pentru a întelege un text tehnic. Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decât cea orala si, prin urmare, încearca sa te faci înteles prin ceea ce scrii. În unele contexte este indicata o exprimare cât mai apropiata de cea literara, în alte contexte mai relaxate se poate folosi si un limbaj familiar însa în ambele cazuri este foarte important sa fii înteles cât mai usor de catre ceilalti.

2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile în orice limba), dupa cum urmeaza:
- scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
- spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt considerate inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
- nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
- un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducând la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;
- orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
- numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;
- scrierea cu diacritice este optionala;
- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

3. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona";
clonele sunt interzise. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

4. Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu îti scuza comportamentul. Nu vor fi tolerati cei care se ascund în spatele anonimatului pentru a aduce jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute, "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu ajuta cu nimic pentru ca aici intentia conteaza.
Nu sunt acceptate discutiile explicite privind promovarea oricarui tip de activitate ilegala sau imorala (warez, pornografie, xenofobie, rasism etc).

5. Posturile monosilabice, care nu aduc nimic bun discutiei ("cool", "de acord", "super", "rulz", "vreau si eu d-ala") sunt interzise. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un forum, daca nu va puteti abtine cautati alte comunitati în care aceste lucruri sunt permise.

6. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.
Trebuie acordata mare grija discutiilor contradictorii, gen benzina vs diesel, unde subiectivitatea tinde sa depaseasca anumite limite.

7. Nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cit mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar. In afara de citeva titulaturi care sint doar cu numele si nu confera nici un fel de alte facilitati nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine. In concluzie, scrieti numai daca aveti ceva de spus.

8. Ne rezervam dreptul ca, dupa un numar variabil de posturi (ce de regula nu va fi mai mare de 10-20) sa retragem dreptul de a posta pentru userii care nu corespund cerintelor noastre. Faptul ca ai câteva categorii unde poti posta liber, nu înseamna ca poti sa te complaci în postura de membru si sa "poluezi" astfel discutiile fara a respecta regulamentul.

9. Înainte de a deschide un thread nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
- apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat;
- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare.

10. Daca te-ai decis sa deschizi un thread nou, ai grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul "Problema cu ambreiajul" este de preferat fata de "Am o problema".

11. Daca thread-ul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început anul de frabricatie, motorul, codul motorului etc, facând referire inclusiv la componentele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii în plus decât în minus.

12. Citeste, daca se poate, tot ce s-a discutat într-un anumit thread. Este scuzabil repetarea unei întrebari la care s-a raspuns în ce-a de-a saptea pagina din cele 40 dar este inacceptabil pentru un thread de 2-3 pagini.

13. Pentru ca ideea postului sa fie mai clara, poti apela la smilies, însa nu abuza de ei. Ca si semnele de exclamare, folosirea lor repetata si în numar mare deranjeaza.

14. Butonul Quote ("citat") ajuta în momentul în care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinând altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil.

15. Daca doresti sa editezi (modifici) un post, ai la dispozitie o ora( pentru aceasta. Totusi, daca dupa acel post exista interventii ale altor utilizatori, iar prin modificare sensul postului tau este schimbat total, acea succesiune de posturi nu va mai avea nici un înteles. Este, asadar, interzisa aceasta practica.

16. Remarcile "paternale" sunt acele remarci facute de catre utilizatorii obisnuiti care se erijeaza în "conducatorul absolut", fara a avea acest drept. Nu trebuie uitat faptul ca cei desemnati sa faca ordine sunt moderatorii. Cel mult, se va acorda acest drept membrilor de valoare si cu vechime.

17. Scandalurile pornite împotriva unor dealeri/service-uri sunt interzise.
Daca o firma te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, trebuie sa o faci civilizat, cu argumente solide (mergând pâna la prezentarea de documente doveditoare, în caz ca ti se cere acest lucru). Chiar si faptul ca firma respectiva are o atitudine reprobabila nu justifica un comportament jignitor la adresa ei.

18. Anunturile publicitare trebuie însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) în cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi.
Nu se permite "UP" la mai putin de 24 de ore.

19. Semnatura este un text optional ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Nu se accepta semnaturi lungi (maxim 3 linii). Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu agrementul moderatorilor forumului. Se accepta imagini in semnatura la dimensiunea maxima de 150 x 15 pixel. Orice depasire a acestei dimensiuni poate fi sanctionata cu un warning. Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului.

20. Daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii la acest forum. În caz contrar, vom fi nevoiti sa luam toate masurile necesare pentru ca forumul LoganClub&ClubSandero sa-si desfasoare existenta în bune conditii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta (ban-area), temporara sau pe termen nelimitat. Încetarea activitatii pe forum se face "ca atare", fara a fi întreprinsa nici o actiune din partea nimanui. Asadar, nu cere sa-ti fie sters user-ul, nu-ti sterge propriile posturi, nu scrie posturi kilometrice pline de acuze la adresa administratiei, nici aici si nici pe alte forumuri. Cu alte cuvinte încearca sa parases,ti decent comunitatea iar membrii acesteia sa-si aduca aminte cu placere de activitatea ta.

21. Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sint obligati sa dea explicatii. Este frumos din partea lor atunci cind se explica dar de cele mai multe ori, explicarea fiecarui gest in parte ar necesita mult prea mult timp - iar timpul este un material pretios, cel putin pentru noi. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un email administratorilor forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.

22. Ultima si cea mai importanta dar oarecum evaziva regula - se recomanda mentinerea discutiilor in cadrul obiectivului principal al acestui forum - MASINILE Logan- vor fi descurajate in mare masura discutiile total pe dinafara. Se admit exceptii in cazul unor subiecte de interes pentru toata lumea - care sint acestea - ramine a se stabili de catre moderatorul forumului in cauza, la fata locului.
23.La sectiunea "My ride" nu se accepta comentarii inutile de genul "Sa o stapanesti sanatos" , "sa-ti traiasca masina" , "multi kilometrii" etc.
Rugam sa va rezumati strict la intrebari si comentarii legate de masina
24.A se completa Locatia corecta la profil.
Concluzii

Nu trebuie sa consideri aceste reguli ca fiind îndreptate împotriva ta. Nu sunt decât niste masuri menite sa creeze un forum de calitate.Din pacate, experienta a demonstrat ca, daca se porneste de la premisa ca noul-venit sa aiba drepturi egale cu membrii vechi, forumul a suferit o scadere drastica de calitate, aceasta pe lânga necesitatea unei munci titanice din partea moderatorilor pentru a se mentine ordinea. De aceea am adoptat masurile de mai sus care presupun, pentru membrii de valoare, un mic efort în primele zile de la înscriere. Speram ca acest efort sa fie din plin meritat.

Se accepta sugestii de imbunatatire (si e chiar recomandat sa o faceti fiind in interesul vostru) atat in ceea ce priveste prezentul regulament cat si in ceea ce priveste forumul sau site-ul ca functionalitate sau continut.

Speram sa te simti bine în aceasta comunitate, sa facem schimb de experienta legata de marca Logan.
See more
See less

Spalatorii din Constanta

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #76
  Interesant, dar totusi.....cine spala masina zi de zi? .... aici ma refer la persoana fizica nu masina de firma care este obligat sa spele masina 1 data pe zi.
  Intalniri Logan Club Constanta:
  In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
  Ptr detalii : 0723.955.045

  Comment


  • #77
   Am spalat si eu la Malborakis am avut abonament vreo 2 luni dar m am lasat la mana mea mai bine dau mai mult. Mi-a placut asa in general cum mi-a spalat-o dar penultima oara pur si simplu si au batut joc. Aveam numai noroi pe la pasaje, cand i am zis lu ala mi a zis asa " aaaaa pai daca stau asa la toate masinile " deci le am dat cu flit. Si acum o spal la Car Wash langa Kaufland. Este un baiat acolo care se ocupa de mai demult de masina mea. A lucrat la mai multe spalatorii. Nu pot zice ca e spalatorie super eu pot zice ca e super pt masina mea acolo unde se duce TIPUL asta . De fiecare data sta la masina mea cate o ora aproape si nu exagerez dar ii si las 5 lei 10 lei depinde cum am si eu banuti.
   Vorba lui HON trebuie sa stai cu gura pe ei ca sa faca ceva cat de cat " calumea ". Adevarul e ca saracii stau si de dimineata pana seara, au foarte multe masini si plus ca au si salarii de mizerie. Oricum si lor de fiecare data le lasam cate 5 lei.

   BeciAcustic eu spalam masina cam de 2 ori pe saptamana dar sincer am iesit foarte bine ca asa dadeam vreo 150 180 ron dar asa m a ajuns numai 50 lei deci e o diferenta.
   Last edited by Christnacht; 9th November 2010, 20:10.
   Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

   Comment


   • #78
    salutare,

    am tot citit de spalatorii iar eu din propria experienta va pot spune asa ca am incercat mai multe spalatorii:
    -prima in top naspa e cea de pe baba nova unde am mers ccca 3 ani alias "a lui chinezul" udpa semafor undeva pe dreapta fata in fata cu intrarea de fostul mtc sau ma rog 10 ron , int 10 ron ext,la inceput multumit apoi buleala cat cuprinde ultima oara am plecat cu norio pe masina , un jeg de spalatorie
    -top 2 naspa cea de langa sediul romaris de pe bucuresti tot asa daca ai logan isi bat joc daca ai de la skoda in sus mai mai ca ti-o si ling,
    -locul 3 cea de pe I C Bratianu alias trompy tot asa car lux maxima atentie locan la caca,
    -locul 4 de pe eliberarii (13ron) fata in fata cu bazarul la exterior e cat de cat ok ,stersul si interiorul buleala pe fata,
    -cea de la piata amzacea pe il caragiale 15 ron ext nu foarte stralucita la servicii
    -si ar mai fi cateva ,mentionez ca am repetat experienta cu spalatul de mai multe ori la fiecare dintre ele, a ajuns unstres sa merg la spalatorie si sa ma cert sa-mi spele masina din banii mei pe care ii platim fiecare dintre noi o bataie de joc daca nu te cunostii cu cei de acolo.
    -am uitat sa va mentionez de cea mai scumpa la care am fost undeva aproape de poarta sase pe unde circula autobuzul 2 pe valea portului nu stiu cum se numeste strada pe drepat undeva pe sensul de mers de la far spre poarta sase cartier 20 ron la un exterior o japca totala are un gang de intrare pt o singura masina .

    Comment


    • #79
     asta cu faptu ca dacai logan dau buleala daca-i de la skoda in sus nu dau buleala , desi eu tot timpu las minim 10lei spaga si ala cu skoda lasa maxim 5lei...

     sigpic

     Comment


     • #80
      Originally posted by SoNyKeL View Post
      asta cu faptu ca dacai logan dau buleala daca-i de la skoda in sus nu dau buleala , desi eu tot timpu las minim 10lei spaga si ala cu skoda lasa maxim 5lei...
      pai despre asta e vb ca cei cu logan lasa spaga mai mare si cei cu masini de lux poate nu lasa nimic de multe ori ,sau am avut situatii cand le-am lasat mai mult decat altii cu super masini ,m-am referit la tratament cum se ocupa de masina nu neaparat ca avem logan , mai sunt si altii cu astfel de probleme e mandru ca ia spalat x5-ul nu ca nu ia lasat spaga pt ca atat il duce bila... aiai se pot face discutii la infinit de acesti cocosei de la spalatorii... dar asta e traim in romania si asa gandim.....

      Comment


      • #81
       "Traim in Romania si asa gandim" Nu inteleg de ce trebuie sa las spaga , de ce trebuie sa incurajez astfel de obiceiuri, pentru un serviciu care oricum este platit . Exista oferta de serviciu si-mi cere 30 lei/spalat masina , iar eu sunt de acord... aici se incheie afacerea. Ce ar fi sa dau spaga in stanga si in dreapta si la alimentara ca mi-a dat sticla de Cola cu eticheta spre mine si nu invers , s.a.m.d.
       Deaia treburile la noi in tara merg asa cum merg , ne-am obisnuit sa intindem mana .
       , sunt cu ochii pe voi !
       :thumbsup:

       Comment


       • #82
        Eu o spal pe milescu Interior, exterior, spuma, ceara, portbagaj = 15 ron si mai are un abonament 50 ron 5 spalari si spaga de 3 la 5 ron

        Comment


        • #83
         Alte spalatorii mai stiti ? Zone, preturi ? Am auzit de abonamentul celor de pe milescu .. si e asa.. o luna - 50 de lei .. si intra 8 exterioare.. si nu stiu cate interioare.. trebuie sa fi nebun sa dai 50 de lei pe o luna.. automat esti obligat sa o duci de 2 ori pe saptamana ca doar n-ai dat banii degeaba. )
         PH2 BlackLine 1.6 8v.

         Comment


         • #84
          unde pe milescu , fiti mai exacti , zona puncte de reper as spalao si eu acolo

          sigpic

          Comment


          • #85
           Problema este la spalatoriile astea ca, chiar daca dai doar 50 lei pe luna dar de fiecare data cand te duci nu ti-o face asa bine asa ca mai bine se da un ban in plus calumea si iesi cu ea ok. Eu am un baiat care se ocupa de ea dar si stau 2 ore la el
           Mai conteaza si ce spuma activa folosesc baietii ca la pretul asta de 50 lei/luna nu cred ca folosesc ceva de calitate bine nu bag mana in foc ca ceilalti fara abonament folosesc super spuma dar oricum presupun ca e mai buna.
           Tipul asta imi pregateste spuma asa cum trebuie, sta pe masina zici ca e zapada
           Numai bine!
           Last edited by Christnacht; 24th October 2011, 16:14.
           Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

           Comment


           • #86
            Degeaba , contează cât de murdară e maşina , eu îţi dau masina mea şi te duci tu cu ea la băiatul tău şi tot nu iese bine. Trebuie sa te duci cu masina periodic la intervale regulate , eu am perioade când mă duc de 3 ori pe lună sau o dată la 3 luni şi indiferent de costul spălării sau de şpaga lăsată , ceva tot iese naşpa. Am dat şi 20ron atenţia la băiat , înainte de a se apuca de spălat şi a uitat să îmi şteargă bordul. Alteori nu a aspirat portbagajul , nu a şters bine geamurile ... Etc. Toate spalatoriile sunt de Kkt

            sigpic

            Comment


            • #87
             Nume Spalatorie : Nu Cred ca are
             Adresa : Nicolae Filimon colt cu Interioara 1 Constanta
             Evitati Spalatoria cu orice pret, am spalat masina la ei, si nush ce solutie au folosit, mi-a atacat lacul de pe masina! Masina fiind noua, a fost nevoie de cateva ore de frecat la ea din partea celor de la OMV dar intr-un final a fost remediata problema!
             Aceeasi problema si cu spalatoriile din Medea! Evitati-le cu orice pret!

             Comment


             • #88
              Salutare.nu prea cunosc constanta dupa stradute dar eu va zic o spalatorie care mi se pare si ieftina si care i-si merita fiecare leut.interior,exterior,portbagaj,ceara,solutie de cauciucuri,parfum de interior,silicon 15 lei fara spaga la o spalare sau daca vreti abonament costa 50 de lei pe luna:30 de spalari si au deschis non stop.ca locatie va pot spune ca este ,venind dinspre city park spre delfinariu,e un rond si un peco pe dreapta pana in stadionu faru,la peco acela faceti dreapta si iar dreapta.sper ca am lamurit cat de cat ,astept pareri aaaa uitasem inclusiv ti se pune la dispozitie un compresor sa sufli apa de pe la oghinzi,chedere etc.o zii buna

              Comment


              • #89
               Sonykel crede-ma ca eu m-am dus si cu masina vraiste si tot a iesit super bine. Daca vrea cineva sa te serveasca te serveste, eu am fost om de fiecare data cu el si nu imi fac probleme de mizerie poate sa fie noroiul pana la plafon ca tot cu ea impecabila plec. Cel putin cu mine asa face dar nu cu fiecare e asa cumsecade in ale spalatului . Isi alege clientela omu.
               Eu ii sunt client de cativa ani, la ce spalatorie merge sunt si eu dupa el ( sub 10 lei niciodata nu i-am lasat din contra de sarbatori pe langa banutii aia mai primeste si cate un bonus o sticla de ceva etc )
               Last edited by Christnacht; 31st May 2012, 21:58.
               Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

               Comment


               • #90
                Colegi constanteni, va rog sa ma ajutati cu o spalatorie non stop. As vrea sa ma duc undeva luni dim pe la ora 6-7. La pranz plec spre munte si e plina de gainat. Sunt de luni in Mamaia si am reusit sa gasesc un loc bun sub niste copaci. Dupa ora 11 sta la umbra toata ziua. Dezavantaj lipiceala scursa din copaci si gainatul de la pasari. Zici ca-i lepadata de un an masina. Plina de praf, cu lipiceala si gainat.
                Multumesc.

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google