o sa va spun cum sta treba pe aeroport ca joi am conducere si ma duc acolo sa fac parcari si o sa fac niste poze sa vedeti cum e aeroportul
Intalniri LoganClub Craiova
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
v-as face eu la noapte dar nu se vedeOriginally posted by victor View Posto sa va spun cum sta treba pe aeroport ca joi am conducere si ma duc acolo sa fac parcari si o sa fac niste poze sa vedeti cum e aeroportul
Comment
-
asta sunt eu si imi anunt si eu prezenta dumincaOriginally posted by eugeninho View Poste ok pe aeroport ... i`l be there cu un nou membru foarte infocat

cat despre aeroport, trecui eu chiar in seara asta pe acolo. situatia e cam asa:
a fost curatat complet (inclusiv in partea stanga fata de intrare pe unde nu fusese dat cu plugul)
sunt aproape 2 benzi complet curate de zapada si pe celalalte stratul de zapada este foarte subtire.
numai in partea stanga fata de intrare mai este putina zapada, dar in maxim 2 zile, pana duminica cu siguranta, se va topi si ce mai este.
loc este, pt ca parcarea mare este deasemenea curatita. si zic eu, pana duminica o sa fie loc si pt alte activatati :P
asa ca, eu astept cu interes sa ne vedem
Comment
-
Am cazut de acord ca duminica 27 ianuarie ,la ora 15:00 PM ,pe aeroport sa aiba loc intalnirea ,,Logan club'' .Va asteptam ...!!Originally posted by BoaBa View Postasta sunt eu si imi anunt si eu prezenta duminca
cat despre aeroport, trecui eu chiar in seara asta pe acolo. situatia e cam asa:
a fost curatat complet (inclusiv in partea stanga fata de intrare pe unde nu fusese dat cu plugul)
sunt aproape 2 benzi complet curate de zapada si pe celalalte stratul de zapada este foarte subtire.
numai in partea stanga fata de intrare mai este putina zapada, dar in maxim 2 zile, pana duminica cu siguranta, se va topi si ce mai este.
loc este, pt ca parcarea mare este deasemenea curatita. si zic eu, pana duminica o sa fie loc si pt alte activatati :P
asa ca, eu astept cu interes sa ne vedem
''bine ai venit printre noi !!''te asteptam cu drag duminica la ora 15 pe aeroport..
Comment
-

lasa ca in iulie nu o sa scapati de mine
Comment