If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vreti Sa Râdeţi ! Bancuri, Glume, întâmplări Haioase Ale Membrilor L.C. DEVA
Cica se spune ca soarele nu apune, doar se ascunde de Chuck Norris ))), si ca el avea odata o maimuta ca si animal de companie si pe maimuta o chema King-Kong ))))
Crima Perfecta. ))))))) Un tip vorbeste cu prietenul lui:
- M-am gandit sa-mi omor nevasta... dar incerc sa gasesc solutia crimei perfecte... ma tot gandesc si nu-mi vine nici o idee..
Amicul, mai hatru din fire, ii zice:
- Simplu, fa sex cu ea tot timpul, dar tot timpul, si o s-o obosesti atat de tare ca o sa moara de epuizare. Crima perfecta!
Se intalnesc peste 6 luni. Nevasta era frumoasa, infloritoare si zambitoare, iar sotul abia se mai tara, slab cu parul alb se sprijinea in doua bastoane.
- Ce faci ma? il intreaba prietenul.
- E, asa si asa .
- Pai si ea de ce rade ?
- E, rade ca proasta da nu stie ca e pe moarte!
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Ion o invita pe Marie la bar.
- Marie, ce bautura ti-ar pofti inimioara?
- Cea mai buna sampanie, Ioane !
- Ia te uita! Da ce, o votca sau o bere nu-i buna? La taica-tu` acasa numai sampanie ai baut?
- Nu, Ioane, da’ tata... nu voia sa ma reguleze !
Prietena mea m-a rugat astazi sa iesim la cumparaturi, dar m-am scuzat ca am o durere ingrozitoare de cap si nu pot.
Cred ca am luat-o aseara de la ea, cand mi-a spus ca nu poate sa faca sex.
Cand nevasta-mea s-a urcat azi in masina sa dea testul de conducere, i-am dat 500 de euro examinatorului.
- Imi pare rau domnule, dar nu accept mita! imi spuse el.
- Nu e mita, i-am raspuns. E pentru a acoperi daunele la masina.
In timpul slujbei de duminica , babuta se apropiara de urechea mosnegului, si zise:
-Tocmai am drumu la o besina lunga...dar silentioasa , ce sa fac?
-Schimbati bateria la aparatul auditiv si nu mai zbiera ca o nebuna!
Avocat: In dimineața de 25 iulie ati mers pe jos de la ferma dumneavoastră pana la crescătoria de pasări?
Martor: Da.
A: Deci ati trecut la numai cativa metri de ocolul de rate?
M: Da.
A: Ati remarcat ceva special?
A: Puteti spune instantei ceea ce ati vazut?
M: L-am vazut pe George.
A: L-ati vazut pe George, acuzatul in acest proces?
A: Puteti sa spuneti ce facea George la momentul respectiv?
M: Isi bagase chestia in rate.
A: "Chestia"?
M: Stiti dumneavoastra, pu... Adica penisul.
A: Ati trecut aproape de ocolul de rate, iluminarea era buna, nu erati sub influenta alcoolului, aveati un punct de observatie bun, si ati vazut CLAR ceea ce ne-ati explicat?
A: I-ati spus ceva?
M: Binenteles.
A: Ce i-ati spus?
M: "Neata George!"
Un pacient, rănit la picior, primeşte o reţetă de picături de ochi.
- Doctore, dar eu sunt rănit la picior.
- Da, dar dacă te uitai pe unde calci...
- Să ştiţi că băiatul dv. a tras după mine cu o piatră!
- Fiul meu? Nu se poate. Şi v-a atins?
- Din fericire, nu.
- Atunci nu e fiul meu.
Un instructor de paraşutism face instructaj cu câţiva începători. Unul dintre ei întreabă:
- Şi dacă nu mi se deschide paraşuta principală şi nici cea de rezervă, cât timp voi zbura până la pământ?
- Tot restul vieţii!
ai avut 7 ani ??? Giorgy!
se spune ca banii stiu sa vorbeasca.
Ai mei stiu doar sa spuna "La revedere!
- Numele dumneavoastra?
- Adam.
- Numele sotiei?
- Eva.
- Incredibila coincidenta! Prin intamplare, e si un sarpe aici?!
- Sigur ca da... mama soacra, te cauta cineva!
Cum se sinucid fetele generatiei PRO?
- Se arunca de pe tocuri.
Doi golani pătrund noaptea în dormitorul călugăriţelor de la un schit. Din întuneric se aude vocea uneia dintre ele:
- Iartă-i, Doamne, că nu ştiu ce fac!
- Taci din gură, zise cea de lîngă ea, al meu ştie...
În urmă cu multă vreme, moş Ion ajunge în America şi se duce la bordel. Întreabă:
- Cît costă?
Răspunde curva:
- Doi dolari.
- De ce doi dolari?
- Unul de băgat, unul de scos.
Bagă moş Ion p**a şi rămîne încremenit.
- Ce s-a întamplat, zice curva, ce-ai rămas aşa, dă şi tu din c*r, ca tot omu'.
- Nu pot, zice moş Ion, n-am decît un singur dolar.
De ce în tot mai multe WC-uri publice îşi face apariţia inscripţia "Atenţie, urşi"? Deoarece s-au găsit urme de l**ă...
Un tip merge cu maşina şi, la un moment dat, vede o tipă ce făcea autostopul. Opreşte, o ia-n maşină şi pleacă mai departe. După 15 minute, el îi zice tipei:
- Auzi,io vreau să te f*t!
Ea roşeşte şi dă din cap. El continuă:
- Dar uite care e problema, io am două p**i: una noduroasă, mare, pentru fetele de la ţară, şi una fină, potrivită pentru fetele de oraş. Tu de unde eşti?
- Eu locuiesc în oraş... dar sînt de la ţară!
Două doamne elegante:
- Auzi, dragă, cică acu' e la modă să faci sex în ureche.
- Vai, tu! Dacă e periculos şi rămîi surdă?
- Da' ce? Pînă acu' ai rămas mută?
Frigul la Mircurea Ciuc
Un tip se uita ingrozit ce temperaturi scazute se anunta la Miercurea Ciuc si-si aminteste ca avea o prietena buna in facultate care locuia in oras. "Mai stii... poate o avea nevoie de ceva si pot sa o ajut?!" . Pune omul mana pe telefon si suna:
- Alo! Ildiko? Sunt eu Doru colegul tau de facultate...
- Ooo ce bine-mi pare sa te aud.
- Cum e vremea, temperatura pe la voi?
- Cum sa fie?! Ca deobicei... -10grade Celsius...
- Bine mai Ildiko, dar astia anunta la televizor ca-i prapad si ca-i -40 de grade C...
- Hmmm... Poate afara...
- De ce te afli in arestul politiei?
- M-au adus azi-noapte doi politisti, domnule capitan.
- In stare de ebrietate, nu?
- Da, sa traiti. Amandoi...
Aseară m-a sunat un necunoscut și mi-a spus să mă întâlnesc cu el la miezul nopții în cimitir… Cred că era un debil mintal, pentru că nu a mai venit.
In Bucuresti, la ora de varf, o domnisoara grabita e prinsa intr-un blocaj de circulatie. Ii spune stresata soferului de taxi:
- Spuneti-mi, nu s-ar putea sa mergem putin mai repede?
- Eu as putea, domnita, mormaie imbufnat taximetristul, dar nu pot sa las aici masina...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment