ITP Galati?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #91
  recomand cu incredere la Apolo

  Comment


  • #92
   Adica?
   Ce au facut, sau mai bine ce n-au facut, sa merite increderea?
   Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

   Comment


   • #93
    Originally posted by Archangel80 View Post
    Acelasi lucru vreau si eu sa intreb. Imi expira in octombrie. Tot la APAN vreau sa ma duc. Vreau sa-mi verifice corect masina la sange, si sa nu dau spaga, oricum nu dau, insa nu vreau sa vad vreo unul din ei cu mana intinsa ca la metrou in Bucuresti.
    Sun ok cei de la APAN Centura?
    Sunt ok, face test la sange la masina.Iti recomand inainte de ITP sa faci o verificare sa nu ai surprize.
    durata: 25 de minute
    costuri: 70 ron itp-ul + 40 atentia
    https://encrypted-tbn1.google.com/im...ypHtCgqRoOrJ3T

    Comment


    • #94
     Am luat 4 itpuri cu o Solenza fara atentie. Iti dai seama ca nu o sa vada vreo atentie in veci nimeni. Masina are 2 ani, verificata la sange in septembrie la revizia de 2 ani in reprezentanta, iti dai seama ca poate zice ce vrea el, ca nu va primi nimic din partea mea.

     Am facut ITPul. La 4 ani nu mai calc la APAN. Se vedea ca astepta ceva prietenul. Obisnuit de colegii galateni cu spaga, astepta si de la mine desi masina a iesit perfect din toate punctele de vedere. S-a purtat destul de neprofesionist in ce priveste relationatul, uitasem cartea masinii si era vreo 2:45 zicandu-mi si aici citez "sa te grabesti domne ca nu stiu ca daca e timp", vorbea la pertu cu mine, desi eu ii vorbeam cu dvs, incercam sa ii mai ceri niste date legate de masina, noxe, franari, greutate masinii neavand chef sa dea nicio informatie.
     Eu nu inteleg cum dati voi spaga la astfel de neghiobi? Cred ca daca imi vorbea frumos si socializa ca un profesionist ii dadeam un 20 lei acolo de o bere, o cafea.
     La 4 ani ma duc la Nalba. Cel putin baiatul ala stie sa vorbeasca. De fiecare data ma primea mi-o urca si hațâna in toate partile, imi zicea sa schimb aia si aia, si apoi veneam dupa ce schimbam piesele.
     Last edited by Archangel80; 21 October 2013, 16:52. Reason: Automerged Doublepost

     Comment


     • #95
      La fel si eu
      La 2 ani am facut la apan, la 4 voi face la Nalba

      Comment


      • #96
       Salut , baieti! Acum m-am intors de la ITP , de la romcar service (undeva pe domneasca).
       A costat 80 de lei, insa nu prea as recomanda sa mergeti acolo, decat daca aveti probleme si vreti sa treceti usor pe la itp. Eu m-am dus la recomandarea unui prieten, insa imi doream ca masina sa fie mult mai bine verificata. Iti verifica noxele, si bateria ca peste tot, apoi o urca pe acel elevator, si iti trag un pic de roti si apoi pe aparatul acela de verifica franele si directia. ...aa, si partea electrica, semnalizari, faruri etc (cu sau fara ele poti trece, ca nu e greu sa inlocuiesti un bec). Totul e facut de doi oameni mai in varsta , si totul merge destul de greoi. Spun toate astea pentru ca acum 2 ani am facut itp la nalba (iesire spre tecuci), si tot pentru 80 de lei, masina a fost bine ȚhîtînatăȚ , de un singur baiat , pana in 40 de ani, cu o aparatura mult mai buna si cu o opretarie in plus , acel aparat care zgîltîie rotile in lateral. Acum imi pare rau ca am fost la astia, insa cu siguranta la urmatoare vizita itp, ma voi duce tot la nalba. Daca vreti neaparat sa nu va stresati , mergeti la ei, insa parerea mea e ca daca tot dai un ban, sa ti se faca un control eficient al masinii.

       Comment


       • #97
        Salut primul post in care cineva e nemultumit de prestatia unei statii ITP, cu ocazia inspectiei periodice, in sensul superficialitatii controlului.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

        Comment


        • #98
         De obicei nu iti doresti sa ti se gaseasca ceva la masina, ca apoi pierzi timp si bani , pe la serviceuri. Dar daca tot dai un ban, si iti faci aceasta inspectie, macar sa stii ce ai. nu vreau sa le fac reclama proasta, insa pentru 80 de lei cred ca sunt statii itp, mult mai bine echipate si care iti controleaza mult mai bine masina. Nu sunt de acord nici cu cei care cauta nod in papura pentru o spaga, daca daca baietii sunt ok, e la atitudinea fiecaruia daca merita o bere sau nu dupa.

         Comment


         • #99
          Salut! Un ITP ieftin unde gasesc?

          Comment


          • Cam peste tot este 70 - 80 lei

           Comment


           • ITP la Nalba mai functioneaza ?

            Comment


            • Functioneaza
             80 lei costa

             Comment


             • Am facut la Romcar service-pe Domneasca in apropiere de parc CFR, in incinta unor foste fabrici. De treaba oamenii, rapizi, nu iti cauta nod in papura. Recomand.

              Comment

              Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google