Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dancostea2002
    replied
    intotdeuna am facut schimbul de ulei doar cu cel recomandat de producator ,chiar daca este putin mai scump.recomandarile comerciantilor ca ,,sunt la fel" sau a lui nea Jenica-zugravu nu ma intereseaza(doar daca ar fi facut parte din teamul de proiectanti X-90).

Leave a comment:

• gl_mmm
    replied
    Eu acum merg cu Havoline 5w40.

Leave a comment:

• gygygal
    replied
    Originally posted by IancuMIC View Post
    La 16v adica, nu?
    Eu am trecut pe rand Dacia Oil 5w30, Castrol Edge 5w40 iar in prezent Elf Evo 5w40.
    Uite ce mai pun alti useri;
    http://www.loganclub.ro/forum/ce_tip...33718p298.html
    multam pentru sugestie,pana acum tot Elf am folosit si Castrol Edge am folosit si eu...........

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    La 16v adica, nu?
    Eu am trecut pe rand Dacia Oil 5w30, Castrol Edge 5w40 iar in prezent Elf Evo 5w40.
    Uite ce mai pun alti useri;
    Totul despre intretinerea Daciei Loganr. Uleiuri logan, filtre logan, placute de frana logan,consumabile logan etc.

Leave a comment:

• gygygal
    replied
    intretinere

sal. tuturor,ce uleiuri mai folositi fratilor ptr. PRESTYGE?

Leave a comment:

• bgd_puya
    replied
    Toate 4.Nu faci nimic daca ai doar pe fata.In primul rand eu sunt adeptul a 4 cauciucuri de acelasi fel sa calce pe aceleasi urme,plus ca daca ai doar pe fata si pe spate nu o sa iti cam fuga spatele.dupa cauciucuri incearca si distantiere o sa ai stabilitate mult mai buna chiar daca ai de 195

Leave a comment:

• gheorgngv
    replied
    Salut. am si eu nevoie de un sfat, de o recomandare legata de achizitia unor cauciucuri de 195/65/15 tinand cont ca am jenti de 7j si sunt mai late si nu sunt recomandate cauciucurile de 185, masina cam dansand in viraje. Ce spuneti trebuie sa iau 4 bucati ca sa se cunoasca ceva sau e de ajuns doar 2 momentan sa le pun pe fata. Multumesc de sfat anticipat

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Da; eu singur. ; si aici si aici.

Leave a comment:

• skypee
    replied
    Hello , mai e cineva pe aici ?

Leave a comment:

• andreyi
    replied
    Se mai ocupa cineva de remapare(chiptuning) Logan in Galati in afara de dealerul Dimsport?

Leave a comment:

• glasses
    replied
    Pierdut catel in Tiglina 1 zona PS-uri. Este posibil sa fi ajuns departe.

Pentru orice informatie apelati unul din numerele de telefon din poza.

Va multumesc.

Attached Files

Leave a comment:

• glasses
    replied
    PREMIO ... pe centura fata in fata cu Chevrolet

Leave a comment:

• Archangel80
    replied
    Recomandati-mi si mie niste magazine serioase de jante in Galati.

Leave a comment:

• gheorgngv
    replied
    La multi ani tuturor ce isi serbeaza azi ziua de nume, multa sanatate si numai bucurii sa aiba parte noul an ce a inceput.

Leave a comment:

• keket
    replied
    La spalatoria sport&clasic cars din valea orasului , ca punct de reper pe langa Zetec service.
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google