Discutii generale
Collapse
X
-
salutare ! stie cineva daca in galati lucreaza cineva cu fibra de sticla si stie sa faca prelungire la capota ? "badboy look " ?
-
Cu bani de la Casco; am cerut "regie proprie".
Am gasit intelegere (trebuia sa cer asta cand mi-au intocmit dosarul de dauna) la Omniasig.
Leave a comment:
-
O faci pe casco? ca eu am fost la el si mi-a cerut un pret de..... m-am lasat la mana mea
Leave a comment:
-
Sper sa iasa. Cu revopsitul nu ma incanta, mai ales ca vopseaua masinii mele, zic eu, e destul de ok; de acum alegerea e facuta.
Mai multa lume mi l-a recomandat, sper sa merite.
Leave a comment:
-
Eu am reparat neoanele de acolo...
Da, face treaba buna. Mai era cu cineva asta vara. De fapt il cunosc pe celalalt baiat, nu pe proprietarul garajului. Dar stiu cum lucreaza. Merita.
Leave a comment:
-
Ieri am dus si eu masina la un mester, care lucreaza in sistemul neconventional, fara chit si revopsire, adica asa cum doresti si tu; sa vedem cum iese.Originally posted by gl_mmm View PostPe mine ma intereseaza strict o reparatie pe banii mei, fara CASCO (pt ca n-am!), deci ieftina si de o calitate satisfacatoare. Nu vreau sa inlocuiesc nicio componenta (capota, aripa, usa, cupola) pentru ca nu are rost. Daca s-o putea bine, daca nu, asta e. Benzina sa fie!
Ca talpa am io ...
Analizam problema.
Leave a comment:
-
Pacat de intalnirea ratata, nu?; las' ca ne spui duminica ce si cum e cu noile modele.
O saptamana buna.
Leave a comment:
-
Salutare,am facut si eu prima revizie ,la an ca am doar 12000 km,baietii foarte serviabili si atenti.Cu schimbat filtre(aer,habitaclu,ulei),ulei si verificarile lor"daca merg luminile,stopurile si verificarea vizuala pt lovituri si alte alea...m-a ajuns factura la sfarsit suma de.....414,32.Cu ocazia asta am fost si in showroom si am vazut noile modele dacia logan ,sandero si stepway si am facut si un testdrive cu sandero stepway 0.9/90cp,deci in concluzie a fost o zi reusita....
Leave a comment:
-
Era o ocazie excelenta de plimbare, de intalnire, am mai spus-o; asta e, alta data.
Leave a comment:
-
Da, din Galati a fost George. Eu oricum eram in Tulcea weekend-ul asta, asa ca am fost si eu prezent.
In rest au fost colegi din Contanta, Braila, Calarasi, Bucuresti.
O zi excelenta, cu drive-test, surprize si verificarea masinii oferita de Star Service Tulcea.
Da, din Galati a fost George. Eu oricum eram in Tulcea weekend-ul asta, asa ca am fost si eu prezent.
In rest au fost colegi din Contanta, Braila, Calarasi, Bucuresti.
O zi excelenta, cu drive-test, surprize si verificarea masinii oferita de Star Service Tulcea.
Leave a comment:
-
Din pacate eu n-am cum sa merg. Plec la Bucuresti, astazi. Distractie placuta celor care vor merge. In mod cert, pentru automobilisti, acolo - Star Service Tulcea - este "Raiul pe Pamant": masini noi la teste, (probabil) curse de idemanare, service profesionist la dispozitie, loganisti multi din alte (multe) orase, muzica, animatoare etc. ... regret ca nu voi fi acolo.
Leave a comment:

Leave a comment: