Discutii generale
Collapse
X
-
Baietii care se ocupa de reparatii caroserie prin tehnica PDR, vor avea serioase beneficii, in viitorul apropiat; cei de la alpinism utilitar (pentru repararea fatadelor) au inceput sa imparta fluturasi.
-
si masina mea si-a luat o bataie serioasa ieri. cu ocazia asta sper sa ma lipesc la sotie de o colantare cu negru mat a capotei, plafonului si portbagajului.
intrebarea mea este...unde se mai colanteaza cu negru mat prin Gl ca oriunde am intrebat fac dar cu, carbon?
Leave a comment:
-
Daca ai asigurare la locuinta, poti sa deschizi dosar de dauna; suna-ti asiguratorul si iti va da lamuriri.
Leave a comment:
-
Si a mea masina si-o tras ieri un masaj permanent.
Ca si termoizolatia apartamentului.
Da' nu-i bai! Arata chiar interesant asa invalurite. 
Si fo doua sticle la balcon ... chestii de-astea ieftine ... n-am voie sa-njur aici!!!
Leave a comment:
-
Dimineata, grozaviile acestei vremi se arata in toata dimensiunea; masini, fatade, geamuri, copaci, panouri publicitare. Incredibil.
Leave a comment:
-
si eu cand vad nori negri vara ma sperii. spre norocul meu, de cand am loganul, in 4 ani nu a mai cazut grindina in oras.
Leave a comment:
-
Problema e cum se pot remedia pagubele ce tin de masini cu costuri reduse
Leave a comment:
-
Ma uitam azi dupa "potop" si nu-mi venea sa cred; a facut praf toate rulourile exterioare; de masini nu mai spun, e jale prin parcari.
Leave a comment:
-
Colegii din zona Tiglina-M19, cum arata masinile voastre dupa grozavia de azi dupa amiaza? Fatadele blocurilor cu orientare spre nord parca sunt dupa bombardament; n-am vazut asa grindina niciodata, peste 2cm diametru.
Leave a comment:
-
multumesc...cam scump...scuze dar nu am specificat corect...am nevoie de eleron cu sistem de prindere in 3 puncte sau ceva solid..nu cel care e prelungire la portbagaj..
Leave a comment:
-
uite pe cineva care vinde asa ceva. ia legatura cu el.Originally posted by motorulro View PostDe vanzare:
- difuzor bara spate impecabil 50 lei
- roata rezerva noua + cauciuc nou 200 lei
- eleron original dacia vopsit bleu marin 100 lei
0727336136 valabil doar pt Braila/Buzau
Leave a comment:
-
Buna ziua!!O simpla intrebare are cineva de vanzare eleron portbagaj ptr logan cu sistem de prindere in 3 puncte si un cauciuc kormoran...bun..si unele preturi ..multumesc anticipat
Leave a comment:
-
Din ce am vazut pe net si montat xenon pana acum, H4-2 este acea corcitura de bec in care se combina xenon-ul pe faza scurta cu halogen pe faza lunga. NU pune asa ceva niciodata.
Oricum, pe Logan se potriveste orice H4.
Leave a comment:
-
A activitate infernala pe aici
revin cu o intrebare...pe la kit-urile astea de xenon apar 2 tipuri de becuri H4-1 si H4-2.
care se potrivesc la logan?
Leave a comment:

Leave a comment: