Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• IancuMIC
    replied
    Pai da, asa cum ti-am zis; e mai corect asa pentru corecta informare.

Leave a comment:

• kamikaze
    replied
    Imi email mi-a scris ca din pretul total se scade 15% reducere. Adica 214,059. Deci pretul final ar fi fost 1213,031 Lei.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    La aceasta factura din total se scade pret manopera distributie+accesorii conf. ofertei dacia; deci pretul final platit va fi mai mic.
    Am o asemenea factura; am facut distributia+accesorii pe 07.nov.

Leave a comment:

• kamikaze
    replied
    Pt cei interesati, am primit o oferta pe email de la iatsa pt acea revizie de 60.000. Abia am primit azi dupa ce eu le am cerut o oferta de pret martea trecuta.
    Attached Files

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Citeste si sterge unele coduri de eroare ce tin de functionarea motorului; se poate vizualiza in timp real, live adica, paramertrii motorului; dupa cum s-a vazut in poza de mai sus, exista in unele cazuri si vizionarea grafica.

Leave a comment:

• bradmarcus
    replied
    Poate sa citeasca doar coduri de eroare sau si parametri in timpul functionarii motorului?

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    De scanat a durat mai putin; in rest, curiozitate . Ca sa nu mai descarc ce a memorat am citit live.

Leave a comment:

• bradmarcus
    replied
    Ce se poate face cu el 1 ora la un logan?

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Cu asta m-am jucat astazi dupa amiaza, cam o ora.
    Attached Files

Leave a comment:

• gheorgngv
    replied
    Am precizat ca am facut un simplu bracaj... pentru ca aveau pretul mai acceptabil in comparatie cu ceilalti si cred ca ulterior o sa fac si itp tot acolo

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Problema se pune daca mecanicii isi mai amintesc de ...Logan cu placere ; in aste conditii, eu unul n-as risca sa fac o reparatie mai ampla la ei; gen distributie, etc.

Leave a comment:

• gheorgngv
    replied
    Intradevar acum nalba este dealer chevrolet am fost eu acum doua zile si am facut bracajul la ei o parte din angajati sunt aceeasi. Am fost suprins sa vad ca pe factura au sigla, de numirea de la peugeot.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Chiar si asa schimbul de ulei era enorm la pret; doar nu-ti puneau Mobil1
    Atentie insa la rola; la mine in mers nu se auzea huruind, sau cel putin n-am auzit-o eu, dar cand a desfacut-o mecanicul a invartit-o, eu eram la 2m de el si auzeam acel huruit; bineinteles ca am studiat-o si eu; avea un zgomot si cand o miscai mai energic.

Leave a comment:

• kamikaze
    replied
    Salutare,
    La apan asa mi-a spus o doamna la telefon. Am uitat sa specific ca acel 390 de lei include pe langa manopera, filtrele de aer si ulei. Asa mi a spus, asa va spun. Nu cred ca am incurcat, deoarece am notat pe o hartie preturile. Dupa cum am zis, am facut o mica cercetare de piata ( datorita bugetului ) si am notat tot pe hartiuta, ca sa nu le incurc si sa stiu exact spre ce optez.

gl_mmm m-a sfatuit la nalba, dar nu am gasit nici un numar de telefon de la ei pe internet. Probabil ca dupa ce au dat faliment au desfiintat si site-ul. Am gasit doar nalba dealer chevrolet.

In legatura cu acea rola de la accesorii, am decis sa nu o schimb momentan. Intreadevar huruie un pic cand conectez AC-ul. Dar la vara vreau sa fac o verificare a instalatiei de climatizare si atunci probabil o voi schimba, poate adaug si un filtru de polen ( din nou depinde de bugetul disponibil atunci - poate ma ajuta un loganist cu filtrul de polen, bineinteles contracost:P plus o bere ) si sigur v-a trebui completat cu freon. Vara cu 4 persoane in masina la drum lung, nu face fata AC-ul.
    Va salut.

Leave a comment:

• IancuMIC
    replied
    Inteleg faptul ca ai mers tot pe vechea rola la accesorii; nu comentez, eu mi-am spus deja parerea mea in legatura cu acet lucru.
    Deci nici tie nu-ti plac mecanicii care conditioneaza garantia la distributie de inlocuirea pompei de apa
    Am vrut sa ma duc la Apan, pt revizie. I-am sunat si mi-au spus ca revizia de
    Unde:
    -ulei, dacia oil 390 lei
    .
    Esti sigur ca nu ai incurcat pretul ?
    In rest, sa auzim de bine
    Last edited by IancuMIC; 28 November 2012, 20:35.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google