Lista FINALA de participare Logan Club Galati la lansarea Dacia Duster de la Tulcea - STAR SERVICE - in 17.04.2010:
1. gl_mmm (GL-26-MRN 1.6mpi 16v) - cotizat 10 lei la banner
2. bogdan_1984 (BR-50-CBG 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
3. laureatu' (GL-06-TYE 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
4. tudor vasile(GL-28-TUD 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
5. cata29 (GL-24-BYA 1.5dci)
6. batranul70 (GL-07-AXT 1.6mpi)
7. DeWiL (B-96-DWL 1.5dci) - cotizat 10 lei la banner
8. gheorgngv (GL-84-NGV 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
9. bgd_puya (B-89-YCP 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
10. valeriuciprian (GL-06-YKI 1.5dci) - cotizat 10 lei la banner
11. Demon (GL-86-CNP 1.5dCI)
12. je5 (GL-06-LFU 1.4mpi) - cotizat 10 lei la banner
13. iashca (GL-xx-YKO 1.5dCI) - cotizat 10 lei la banner
Cam asta este situatia dupa intalnirea de astazi. S-au strans 130lei. Ne-ar trebui 150lei.
Au mai contribuit (fara sa legatura cu plecarea la TL): vlad_codrescu, andrei_ro si GL-83-SUN.
Logan Club Galati la operatiunea "Porti deschise" Tulcea.
Collapse
X
-
SoNyKeL si eu iti multumesc ca ai putut sa-l bagi pe nea iashca pe lista. Chiar merita.
@iashca: ne vedem la Tulcea.
Leave a comment:
-
da sa speram ca asa va fi , imi propun de pasti sa mananc 13miei...
Leave a comment:
-
soni,multumesc!numarul 13 din lista mi-a adus noroc,ceea ce iti dpresc si tie!
Leave a comment:
-
bai miticilor gata cu caterinca. am rezolvat si problem cu colegu sun
Leave a comment:
-
nu se cedeaza domne nici un loc sa fie clar. e pe lista cealalta vine cu ceilalti. acum dupa atatea , mai avem si pretentii ca vroiam expres sa fim pe o anumita lista.
Eu inteleg ca uni vor dar cadou si mocangeala si sa plece acasa dupaia dar nu mai e cazul de asa ceva.
Jocker nu fi rautacios.
Leave a comment:
-
te-a mancat in.....sa strigi tare pe forum ca vrei miniregionala
cine vrea sa se duca sa parcheze masinile in Constanta
)
Leave a comment:
-
Imi asum raspunderea, partea mea de vina, pentru aceasta situatie. DAR, cam asa se intampla cand va treceti pe 7 liste ... dimineata GL-83-SUN erai inca SI pe cealalta lista. Daca este asa de important pentru tine sa participi la aceasta lansare, iti cedez locul meu. Ca mi s-a cam facut lehamite ...
Leave a comment:
-
nu mai am loc , intelegi ca efectiv nu mai e loc , oricum am depasit capacitatea parcarii cu peste 20%. cine vrea sa mai vina neanuntat sa se cupleze cu altcineva care era pe lista la masina. deci alta solutie nu exista sau ramane pe lista de dincolo si e ok si asa.
Leave a comment:
-
Cu scuzele de rigoare, am sters un doritor. Din viteza! Imi cer scuze.Originally posted by GL-83-SUN View Post...
15. GL-83-SUN (GL-83-SUN 1.6mpi 16v)
16. ...
Cei cu rosu sunt rugati sa se hotarasca pe ce liste vor merge la Tulcea.
...
Doresc sa raman pe aceasta lista. Problema e ca vineri la ora 18 o sa fiu undeva pe drum intre Constanta si Galati ...
Sony, sper sa ma poti ajuta. Multumesc!
sony, valeriu, GL-83-SUN aveti PM
Sper ca de data asta, lista sa fie completa.
Leave a comment:
-
Sony...eu cu Mircea ne bagam la ajutat...doar sa ne spui ce trebuie sa facem acolo.
AMR 17 zile.
Leave a comment:
-
da credema ca nu stiu cum voi face fata , data trecuta am avut un sfert de parcare in grija acum o am pe toata. dar voi avea si mai multe ajutoare si sper ca va fi bine. daca nu imi voi face rost de o masinuta de golf sau un atv...
si tinem cont si de experienta acumulata facem totul in asa fel incat sa fim f eficienti.
Leave a comment:
-
Io-l consider rasarit strict prin prisma cilindreei mici si a normei de poluare. Ca are si niscaiva cuplu e si mai bine (daca acesta avea val. maxima de pe la 1500 rpm...). Iar 'full'... Nu stiu, probabil preturile dotarilor, desi n-am studiat in detaliu. Probabil preturile alea se reflecta in calitate. Voi vedea la Tulcea...
@Adi: Data trecuta - tot la Star Service - nu ne-am conversat mai deloc. Ti-am inteles indatoririle de 'asistent de gazda'. Chiar sunt mi-s curios cum vei face fata de data asta... Un box de R*d B*ll?
Leave a comment:

Leave a comment: