) ca si asta cred ca tot cu o nava seamana
) ca si asta cred ca tot cu o nava seamana

...ma Bogdane de ce lista crezi tu ce e vorba in acest topic?Hai ca iti dau un indiciu...e o lista ceruta de Sony
...unde scrie si caii putere in lista?Oi fi eu batran dar inca am farurile reglate bine
si in functie de motorizarea pe care o avem o sa primim cate un Duster de aceeasi motorizare cu actuala ca daca schimbam motorizarea trebuie sa facem iar scoala de soferi
...Duster de 1.4 nu exista si nu va exista
...deci gata asta-i surpriza.
si in functie de motorizarea pe care o avem o sa primim cate un Duster de aceeasi motorizare cu actuala ca daca schimbam motorizarea trebuie sa facem iar scoala de soferi
...Duster de 1.4 nu exista si nu va exista
...deci gata asta-i surpriza.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Leave a comment: