If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Arata ea a masina de familie dar e undercover la 500 de cai ...iti zic eu . Nu prea vad eu copilu in scaun Isofix si tu accelerand 0-100 in sub 5 secunde
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
pai asta e chestia cea mai interesanta!!! un lup in haine de oita barsana ... mioritica! ...si ca totul sa para cat mai inocent, culoarea sa fie ...... visinie... chill dude!!!!i'm dreaming!!!
dupa logan,o sa imi iau un familiar gen seat alhambra,dar pana atunci sper sa scoata cat mai repede dacia monovolum,nici nu o sa stau pe ganduri,sunt f multumit de dacia la cat am dat pe ea ,e super
Dupa Logan, pe care l-am cedat tatalui meu, (criza, ce sa fac...) mi-am luat opel astra g, o masina simpla, dar la fel de credincioasa ca si Logan-ul. Dupa ce o trece criza ma gandesc la un Mitsubishi Lancer Sport Sedan sau chear la un Evolution.
Daca ar fi sa-mi cumpar alta marca de masina as ramane tot in familie, sa zic asa, si as cumpara un Renault Laguna 3. Dar fiind o masina scumpa pentru romani, as alege noul Logan (X52).
Dragilor, eu si-asa sunt in ganduri de updatare...ma omorati cu ideile voastre ...chestiunea e ca mai trebuie sa ne si permitem....dar cica atat timp cat stim exact ce ne dorim, se va ivi si ocazia si conjunctura si oamenii potriviti care sa ne ajute / ghideze in indeplinirea dorintei... Eu imi doresc o masinuta care sa raspunda catorva pretentii minime, sa le zic asa ( fata de ce detin acum ) dar in primul rand vreau sa aiba un consum mic !
Frumos Seatul, D-FENS !
Daca ar fi sa-mi cumpar alta marca de masina as ramane tot in familie, sa zic asa, si as cumpara un Renault Laguna 3. Dar fiind o masina scumpa pentru romani, as alege noul Logan (X52).
Uuuhh,cum arata x52
Da,e o idee buna,dar Bleu Extreme sa fie!
Laguna 3 2.0 pe benzina. Si neagra. Dar pe configurator am trecut lejer de 20.000 de euro fara TVA, mai e si euro 4, deci inca ceva bani taxa. Asa ca, una SH probabil de maximum 3 ani. Loganul ramane in familie.
...chestiunea e ca mai trebuie sa ne si permitem....dar cica atat timp cat stim exact ce ne dorim, se va ivi si ocazia si conjunctura si oamenii potriviti care sa ne ajute / ghideze in indeplinirea dorintei... Eu imi doresc o masinuta care sa raspunda catorva pretentii minime, sa le zic asa ( fata de ce detin acum ) dar in primul rand vreau sa aiba un consum mic !
Frumos Seatul, D-FENS !
Bine zis!.
Si eu sper intr-o conjunctura favorabila pt implinirea visului.
sand'dana,multumesc pt apreciere.
Mai bine ti-ai lua gandul de la asa ceva. Sau cel mai bine conduci una si te saturi rapid. Printre cele mai slabe finisari, frane, motoare si cutii de viteze.
Daca nu iei in varianta SRT (care-i a dracului de scumpa), nu prea merita.
Frane mai proaste ca o caruta. Suspensia la fel. Tinuta de drum horror. Motoare lenese si cutii de viteze inapoiate.
Am un unchi care are un Chrysler 300 C motorizare 3.0L CRD,si nu a avut probleme cu el si eu tot aceiasi motorizare imi cumpar , de condus l-am condus merge destul de bine ,proleme despre el nu prea am auzit pana acum .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment