Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• geo_ultras
    replied
    A 8-a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop are loc la Rasnov, in weekendul 11-12 octombrie 2014, in organizarea Clubului Sportiv Auto Blic Brasov, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Sector de drum : DN1E Braşov – Râşnov
    Lungime : 4km
    Description
    Sambata 11.10.2014
    Inchiderea circulatiei: 08:00-19:00

08:30 Recunoaşteri 1 - start la 30 secunde
    10:00 Recunoaşteri 2 - start la 30 secunde
    11:30 Recunoaşteri 3 - start la 30 secunde

13:00 Antrenamente cronometrate manşa I
    14:30 Antrenamente cronometrate manşa a II-a
    16:00 Antrenamente cronometrate manşa a III-a

Duminica 12.10.2014
    Inchiderea circulatiei: 08:00-11:30; 12:15-18:00

08:30 Recunoaşteri 4 - start la 30 secunde
    10:00 Recunoaşteri 5 - start la 30 secunde

Pauză, deschiderea circulaţiei: 11:30-12:15

12:30 Manşa I de concurs
    15:00 Manşa a II-a de concurs

Trofeul Rasnov, Râșnov. 2.925 de aprecieri · 46 discută despre asta. Campionatul National de Viteza în Coastă 2023 Râşnov (Valea Cetății)

Leave a comment:

• gaby'92
    replied
    Un stop central full led face cineva in Mioveni sau Pitesti si in ce bani?

Leave a comment:

• Crissuu
    replied
    Si o semnatura facuta cadou din partea mea pentru voi !

Leave a comment:

• KaTaLyn
    replied
    Care vor fi de acord cu ora de intalnire si vor fi majoritari o vom face, nu am nimica de obiectat

Leave a comment:

• Crissuu
    replied
    KaTaLyN ! As propune sa avem intalnirea pe la ora 18:00 ! Ca inca nu e vara vara ca sa fie lumina cum era odata ! Ar fi mai bine daca ar fii mai devreme ! Ora 18:00 e chiar perfecta..
    Pareri ? :>

Leave a comment:

• Cypy27
    replied
    Ac

O firma care monteaza aer conditionat pe logan second hand pe la voi prin oras stie cineva??????????

Leave a comment:

• AG-86-TMY
    replied
    plateste taxa cel care cumpara masina de la tine

Leave a comment:

• YOYCATA
    replied
    ajutor

Salut baieti,
    Scuze ca ma bag dar am si eu problema si poate sunteti in masura sa ma ajutati. Am un Logan din 2005 pe care vreau sa il vand. Masina a fost prima data inscrisa in 2005 la primul proprietar si in 2008 inscrisa la mine. Mai este nevoie ca persoana care o cumpara de la mine sa mai plateasca tampenia asta de taxa? Am pus anuntul de 2 luni pe net si nu se atinge nimeni de ea din cauza la taxa.
    Multumesc

Leave a comment:

• gaby'92
    replied
    Stie cineva unde se pot calibra statii cb in Mioveni sau macar un SWR-metru imprumut?!

Leave a comment:

• sebi8ta
    replied
    Ce este mai placut in acest val-vartej cotidian decat sa evadam putin, lasand privirea si gandurile sa pluteasca deasupra tuturor,in culori si fantezii intr-o lume a povestilor,cu zane, printi si cavaleri,ai timpului apus de odinoara.

Va invitam sa fim din nou copii…sa fim visatori si inocenti, intr-o lume a povestilor
    A fost odată ca niciodată...Aceeaşi poveste,şi totuşi ...

Dacã aveţi planuri … anulaţi-le, pentru cã noi..Cavalerii si Domnitele cetatii Kronstadt,unde salasuieste LOGAN CLUB KRONSTADT, pentru mai bunã ştiinşã aflave’ţi ca se da sfoara-n tara, in cele patru zari , sa se stie …in preafrumoasele zi de 30,31 a lui Martie, va avea loc REGIONALA LOGAN CLUB KRONSTADT 2013 pentru care va rugam, pre voi preacinstiti oaspeti făceţi-ne hatârul să ne veselim si sã ne ospãtãm dupã datine strãbune alaturi de boieri dumneavoastra ,unde poruncitu-sa mare praznic si voie buna cu o poveste in lumea basmului…. Iar pentru mai multã putere şi întãrire a celor mai sus scrise poruncit’va sã se vesteascã şi sã se atârne pecete pe aceastã veste,aici dupa bunul plac al domniilor voastre.
    Chiar daca nu esti un Cavaler cu armura stralucitoare,o Ileana Cosanzeana , Fat Frumos sau o Domnita din Poveste, vrem sa te simti ca si ei,participand la INTALNIREA LOGAN CLUB KRONSTADTcu o poveste foarte cunoscuta noua, concursuri distractie si voie buna,sub Cetatea Kronstadt. Daca nu a-ti avut noroc de nici o culoare ,nu va pierdeti speranta,avem surprize si o lume de povesti ptr. toti.
    Va asteptam cu drag la inceput de primavara !

Va rog frumos sa anuntati si ceilalti colegi despre eveniment si sa va mobilizati ptr. distractie...

Detalii zilnice pe threadul de Intalniri Nationale....http://www.loganclub.ro/forum/intaln...sm-t47287.html

Leave a comment:

• alexkiwu
    replied
    La multi ani logan club Mioveni!!!

Leave a comment:

• Marian Ionut
    replied
    La multi ani logan club Mioveni!!!

Leave a comment:

• KaTaLyn
    replied
    Pe 23 ianuarie a avut loc prima intalnire LC Mioveni, imi pare rau ca doar cativa isi aduc aminte de ziua aceea, asta e .......La Multi Ani tuturor membrilor LC Mioveni!!!

Leave a comment:

• RaDuFAN
    replied
    ziua mea

La multi ani Logan Club Mioveni !
    Last edited by RaDuFAN; 22 January 2013, 19:08. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• KaTaLyn
    replied
    Am o intrebare de 100 de puncte pentru membrii LC Mioveni ..... Ce zi este maine??

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google