Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 91pon
    replied
    te sustin alex....ai perfecta dreptate in ceea ce spui...oricum nu stiu dc sunt impotriva noastra....pt k nu iam deranjat cu nimic...dar invidia e mare...

Leave a comment:

• al!n
    replied
    Nimeni nu suporta asta alexe.Dar toti o fac..

Leave a comment:

• alexutzu1
    replied
    eu am lipsit la posturile astea....imi pare tare rau...sunt sch 3....oricum am ramas fara cuvinte mai ales in privinta posturilor lui PFM....nu am tipat delok la KTL cand m-a sunat nu ai habar despre ce vorbesti chiar m-a deranjat ce ai spus...te credeam altfel...vorbeam diferit recunosc dar asta pt ca ''militianul'' tocmai venea spre mine cu procesul verbal si yo stateam de vb la tel...dar asta nu mai suport cel mai mult sa vorbeasca lumea in necunostinta de cauza....

Leave a comment:

• 91pon
    replied
    Bai aline sa-si exprime parerea in alte chestii...nu in ce nu stie....si nu suport faza spusa de organizator ...k vai vine regionala sau intors baietii iar la logan club....ce chestie....

Leave a comment:

• AG-86-TMY
    replied
    lasa-ti cearta si treceti pe la propuneri astept pareri....

Leave a comment:

• Marian Ionut
    replied
    Daca incercam sa ne ciondanim in felul acesta, fac pariu ca o sa avem de discutat pana la regionala( si dupa)... Parerea mea? Mai dati'o naibii de rautate, si mai lasati de la voi... Pana la urma cum o familie poate trece peste greutati, "familia LC" dc nu ar putea? tot oameni suntem. Cine poate sa ierte sa ierte cine nu aia e!

Ps: nush daca am dat cel mai bun exemplu dar asta mia venit pe moment!

Leave a comment:

• marius-MSY
    replied
    cu data ai dreptate,dar pana sa stabilim data putem sa mai facem cate ceva:de ex tricouri,banere,cautarea de sponsori..

Leave a comment:

• Inary
    replied
    Alin e adevarat ce spui, dar din cauza ca eu sunt cu masina parintilor nu le pot spune: nu va faceti planuri sambata viitoare ca am eu treaba cu masina. Exact cum am facut cand voi ati plecat la munte, vroiam neaparat sa vin si eu si imi zice mama cu o saptamana inainte ca are tata bilet si trebuie sa il iau de la aeroport. Plus ca mai intra si banii in discutie, iar cu regionala a zis si catafof sa asteptam cu fixarea datei sa nu ne suprapunem cu nationala...
    Si imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu posturile astea, o sa astept pana Duminica.

Leave a comment:

• marius-MSY
    replied
    sunt intrutotul de acord cu tine si pun pariu ca daca fiecare lucru s-ar face din timp( ma refer in special la regionale) ar iesi mult mai frumos..

Leave a comment:

• al!n
    replied
    Nu am batut apropouri doar ca am zis ce s-a intamplat atunci.
    Tin bine minte ca nu aveam permis si faceam tot posibilu sa vin, ca imi placea.

Mie nu mi-a mai placut la clubu asta starea de delasare la unele evenimente.De ex le ziceam in toamna..baieti in februarie e regionala la brasov.Mergem? "ea..pai mai e ma pana atunci...: treceau lunile..ziceam cu 2sapt inainte de evenimen "mergeti?"...si primeam frumoasa replica "trebuia sa ne zici mai devreme ca sa stiim si noi"

Sa nu uitam ca la fiecare regionala totul s-a facut pe ultimile 2 sapt tot din cauza asta.

E ca si cum te trezesti de dim sa pleci la scoala/servici si zici:mai stau in pat 20min, si apoi ai pretentia in 5min sa si mananci, sa si te speli sa si duci gunoiu sa si ajungi la timp.

Asta e parerea mea..va rog sa imi spuneti daca gresesc.
    Last edited by al!n; 24 January 2012, 17:34.

Leave a comment:

• Inary
    replied
    Totusi pe el l-am auzit cel mai mult ca a incercat sa faca ceva(in 2011). In fine poate nu stiu eu destule.

Leave a comment:

• marius-MSY
    replied
    nu am batut vreun apropo ca mai uitat sau ceva..stii bine ce frumos era cand veneai de drag la lcm si te implicai cu placere..si ai mare dreptate referitorr la caracter..fiecare a gresit in felul lui,eu unul am gandesc ca ar fii bine sa dam totul uitarii si sa o luam de la capat cu tot ce inseamna loganclub.mai multa unire intre noi ar insemna mult..dar de...

Leave a comment:

• al!n
    replied
    Madule:nu se da nimeni oo in tigaie..doar asta e adevaru pe care multi dintre voi nu il accepta.

Inary:totusi ce? Eu am multe de spuns despre ce se intampla dar prefer sa o fac live duminica..

Marius-MSY:nu te-am uitat stai linistit, fiecare a ajutat in felul lui, dar unii dintre noi avand mai mult timp liber la vremea respectiva am ajutat mai mult din placere si ne-am dedicat.

Oricum trebuie sa va obisnuiti cu ideea ca LCM nu o sa mai fie ce a fost din cauza caracterului de handel al unora dintre membrii.
    Last edited by al!n; 24 January 2012, 17:25.

Leave a comment:

• marius-MSY
    replied
    eu ce am avut de spus am spus cui trebuia..adica organizatorului,am discutat aseara si gata..dar nu am fost de acord cu ce ai spus tu referitor la regionala pentru ca stiam cine s-a ocupat..si ma bucur ca am dat si eu o mana de ajutor..chiar daca ajutorul a fost mai mic

Leave a comment:

• Inary
    replied
    Ionut am fost si la regionala din 2010 si la cea din 2011, daca nu ma crezi iti arat cate poze vrei. La cea din 2010 fara masina pt ca nu aveam permis. Din ce se discuta la intalnirile dinainte regionalei din 2011 numai pe ktl il auzeam "am incercat sa fac asta am incercat sa fac aia, poate facem si asa sau invers". Nu am zis ca nu ati avut si voi meritul vostru, dar totusi. MSY daca ai ceva de spus poti sa spui nu doar un "idem" ca in oracolele din clasa I.
    Last edited by Inary; 24 January 2012, 17:18.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google