Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• al!n
    replied
    Toate astea sunt numai din vina lui basescu

Leave a comment:

• marius-MSY
    replied
    [QUOTE=KaTaLyn;1162886]poza lui RDU nu a fost Marius

oke..poate lipsea,dar si celelalte?daca zici ca esti prea batran pentru lucrurile prostesti ar trebui sa treci cu vederea peste faptul ca au spus anumite persoane ca se retrag si nu stiu ce..poate au fost spuse la nervi stiu eu..fiecare cu motivele lui,dar sincer nu mi se pare normal sa marginalizam pe cutare si cutare.eu atata am avut de spus si ti-am mai zis si afara chestia asta.acum e problema voastra ce ramane de facut.nu vreau sa ma cert nici cu tine,nici cu ei..asta e..imi pare sincer rau ca s-a ajuns aici..

Leave a comment:

• Augustin-Yng
    replied
    Salut.
    Marian Ionut.........pe tine te deranjeaza ceva la ce am scris eu mai sus?!
    Daca DA,atunci spune CE?
    eu incercam doar sa-i impac.
    Ps:regreta ce ai spus sau..........oricum nu-ti fac nimic.............mai glumesc si eu
    Numai bine.

Leave a comment:

• Marian Ionut
    replied
    Originally posted by Al3x View Post
    in momentul de fata se sufera prea mult de sefie si se abuzeaza de anumite functii...

Nici eu nici ceilalti membrii nu putem sa credem ce spui... sincer! Poate aveti dreptati knd ati spus ca "inainte mergeati... inainte plecati... inainte va duceati" dar in momentul de fata sau cel putin de cand sunt eu in acest club, pe KTL'u nu la auzit niciodata ca nu mai vine la LC, cum a'ti spus'o voi! "Nu el s-a dat la fund". Deci din cate se pare nu el sufera de sefie! De ce ceilalti nu au nimik cu el? De ce ceilalti au cate ceva cu voi? Imi pare rau de unele chestii... dar nu pot sa ma abtin!

Ps: Augustin, scuze ca spun dar nu cred ca esti in tema cu ce se intampla si nu e cazul sa te bagi!
    Ps2: Nu regret ce spun! ;)

Leave a comment:

• Al3x
    replied
    AIC-ule nu vezi ca te zbati degeaba...se pare ca sa uitat total de unde a plecat clubu asta si cum era inainte , aveai cu cine sa pleci , aveai cu cine vorbi...in momentul de fata se sufera prea mult de sefie si se abuzeaza de anumite functii...

Leave a comment:

• KaTaLyn
    replied
    In fine ma simt prea batran pentru toate lucrurile asta prostesti, daca aveti ceva de vorbit vorbim duminica la intalnire, vb lui Augustin nu prea da bine pe forum.

Leave a comment:

• Rricko21
    replied
    Pai de cate ori m-am retras eu din club???Vorbesti de parca am renuntat de zeci de ori!!!Dar sa te intreb eu pe tine,cu cine ai mers tu peste tot,la Sibiu,Brasov,BUCURESTI?Ne scoatem ochii??

Leave a comment:

• KaTaLyn
    replied
    Am si eu o intrebare pentru tine Ionut chiar nu am nimica cu tine dar raspunde-mi sincer:
    De ce te-ai retras din LCM de atatea ori si ai revenit inapoi, care a fost motivu ??

Leave a comment:

• Augustin-Yng
    replied
    Salut.
    Catalin eu nu am mai venit de mai mult timp..[cca 2 ani,dar la mine e alta situatie,familia si alte obligatii]..............daca as veni.....ma primiti?
    ..........glumesc,Catalin..............oricum eu zic sa incetati cu prostiile si sa redeveniti ce ati fost.............e pacat............aveti o gramada de amintiri frumoase...........si eu zic sa va intalniti la o cafea de un leu cum bine spunea Fane si Cozmanu.
    Numai bine.

Leave a comment:

• Rricko21
    replied
    Da,REGIONALA...Suntem in clubul asta aproape de la inceput,nu mi se pare normal ce faci...Bafta!!!

Leave a comment:

• KaTaLyn
    replied
    poza lui RDU nu a fost Marius

Din cate stiu Ionut AIC ai postat cu ceva in urma ca te retragi din logan club si ca nu mai vrei sa ai de aface cu membri logan club mioveni si mai sunt si alti care au facut acelasi lucru, nu va dat nimeni afara si nu va zis nimeni absolut nimica, voi ati plecat de buna voie.

Am si eu o intrebare ce va facut sa mai veniti pe la noi, cumva regionala!!!ca de obicei asa se intampla mereu cand e vorba de regiona toata lumea vine, daca ati fi avut prieteni asa cum spuneti voi ati fi incercat sa veniti mai des pe la intalniri doar de dragul prietenilor, dar voi nu ati mai veni de anul trecut.

Leave a comment:

• Augustin-Yng
    replied
    Salut.
    Eu zic sa vorbesti cu el si sa rezolvati problema fata in fata si nu pe forum.
    Eu zic sa vorbiti la un fulger sau duminica.Nu are rost sa aruncati cu noroi unii in alti.
    Asta e parerea mea.
    In legatura cu pozele,nu stiu ce sa zic.......
    Numai bine.
    ps:si reveniti iarasi ce ati fost

Leave a comment:

• Rricko21
    replied
    Augustin,intreaba-l pe Cata,care ne-a sters pozele de la intalnirea de ieri...Ne-a dat afara din club se pare;)

Leave a comment:

• Augustin-Yng
    replied
    Originally posted by MaDu View Post
    Da e a lui...
    Ma salutat de cateva ori si nu stiam daca e a lui.

Ionut Aic.....ce aveti ba,ca pana acum erati un club frumos,ce va veni?

Numai bine.

Leave a comment:

• Rricko21
    replied
    Aici se poate vorbi,da?Cine ne-a dat afara din LCM?Tu Cata?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google