Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Acum fara suparare dar la regionala din 2010 eu, blondu,mca si baietii din pitesti ne-am ocupat cel mai mult.
Regionala din 2011 a fost un copy-paste la cea din 2010 dar mai nereusit.
Sper sa nu te superi Cataline dar asta e adevarul.
Poneiule..fiecare are dreptul sa isi exprime parerea...in anumite limite.
Daca vreti sa fie totu in regula, dati cartile pe fata si spuneti adevaru'.
Leave a comment:
-
Laur,tu macar ai fost la REGIONALA?Scuze pentru intrebare,dar nu mai retin daca ai fost...Bafta...
Leave a comment:
-
Se aprobaOriginally posted by Al3x View PostVorbesti aiurea si in nestire...mai bine te-ai abtine
Leave a comment:
-
Vorbesti aiurea si in nestire...mai bine te-ai abtineOriginally posted by Inary View PostPoneiule ce-am zis eu de faptul ca ai zis tu ca te retragi? Eu am zis de alexutzu, ca te-ai simtit si tu, asta e alta treaba... Cat despre regionale daca nu era KTL foarte putine s-ar fi facut la Mioveni, si nu am vazut numele lui acolo. Vorbim mai multe Duminica.
Leave a comment:
-
Poneiule ce-am zis eu de faptul ca ai zis tu ca te retragi? Eu am zis de alexutzu, ca te-ai simtit si tu, asta e alta treaba... Cat despre regionale daca nu era KTL foarte putine s-ar fi facut la Mioveni, si nu am vazut numele lui acolo. Vorbim mai multe Duminica.
Leave a comment:
-
Si daca tot ne revedem duminica toti va rog sa veniti cu masinile(toti membri daca se poate)sa le facem poze sa actualizam si noi ce mai e nevoie
.multumesc anticipat pentru intelegere
Leave a comment:
-
Va rog frumos gata, daca e ceva de vorbit, vorbim duninica la intalnire fata in fata, ci nu pe forum.........
Leave a comment:
-
Stati mah baieti k am aparut si eu aiki....ce sunt rahaturile astea din partea ta bobele...te credeam om serios pe tine.....nu uita ce spuneai in primul rand....Ynari....la fel...nai tu dreptu sa comentezi de cate ori am spus k nu mai vin sau k vin sa fie clar....iar de regionala nu stiu cum dreaq aveti tupeu sa spuneti ceva....cine a facut regionala anul trecut...baieti de la bucuresti ,pitesti si de la noi cine????MCA<GUS<EUsi PFM.....asta e tot clubu??? rusine ...
poate dispare si postu asta...
Leave a comment:
-
Baieti gata cu certurile, uite eu va propun ca duminica la intalnire sa ne intalnim cu toti impreuna cu ceilalti baieti, sa stam de vorba si sa ne spunem toate ofurile fata in fata, si sa evitam sa mai spunem ceva pe forum ca nu da bine ....
P.s. streg tot ce se mai posteaza cu aluzie la cearta......pastratile pentru duminica.
Leave a comment:
-
Bobele,nu stiu daca vreunul din noi are ceva cu tine,eu personal n-am...Nu ai de ce sa te simti atacat...
Leave a comment:
-
Ktl sa enervat cel mai tare din cate stiu, din cauza ca voi daca va suparati putin incepeti... ''gata imi bag *+#= nu mai vin la lc... Dupa 2 3 sapt apareti din nou... In fine eu vreau k toti sa ramanem prieteni si sa trecem peste tot ce sa intamplat... Mai lasati si de la voi mai lasam si de la noi... Aia e ce a fost a fost! Dar va spun ca mai mult de 2 luni rezistam fara sa venim ka o intalnire orice ar fi si cu oricine ne'am certa!!! Asta e... Ne intalnim ne spunem ce avem de spus in fata dar sa se termine cearta asta si barfa...
Leave a comment:

Leave a comment: