Discutii generale si diverse despre orice ale membrilor LC Mioveni.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Bai baieti,nu va mai dati cu parerea de ce s-a ajuns aici,multi dintre voi habar nu aveti ce s-a intamplat la munte,ca de acolo a plecat toata treaba...Ce a fost acolo ne priveste pe noi exclusiv,cei care am fost,fiecare are varianta lui desigur,doar ca domnul organizator pt ca s-a certat cu noi s-a apucat sa faca ordine si prin club...Apropo de faza cu numai pozele membrilor lcm nu ale altor cluburi,inainte de a merge la munte si nu se intamplase nimic,tin minte ca veneam la intalnirile voastre fara sa fie vreo problema ca suntem SI LA DREAMWORKS,asa retin eu...Chiar si cata nu parea deranjat de faptul ca pe parbrizele noastre apare numele altui club si chiar vorbeam de iesiri impreuna!De unde schimbarea asta?Stim toti raspunsul,nu?Daca el crede ca e bine sa se poarte asa,treaba lui;)
-
Cine doreste ... dupa ora 19:00 ne gasiti la ciuperca sau in spate la casa de cultura... Sau si la telefon
)
Leave a comment:
-
Corect!
Cel mai bine e de vorbit "face to face" si spune fiecare ce are pe inima.
Leave a comment:
-
Ei,atunci chiar ca nu stiu despre ce sa intamplat..........dar oricum,trebuie cumva impacati........ar fi pacat ca dintr-o comunitate unita sa incepeti cu certurile.
Oricum eu va urez bafta in continuare.
Numai bine.
Leave a comment:
-
Prea multe c#&v3 cu doua fete pe aici
....Fara suparare!!!!(cine se simte mana sus)
PS: Jos Basescu
Leave a comment:
-
Toate certurile acestea au plecat de la "o distractie" pe la munte! Apoi pe drum knd am venit, ktl l-a vazut pe alex (BMA) care tocmai fusese oprit de radar... KTL l-a intrebat frumos ce sa intamplat nush ce, alex era revoltat pe ktl ca dc nu la luat radaru knd a mers cu 120?
... Mie mi se pare amuzant... Gasca lui BMA, normal ca iau luat apararea lui... KTL a ramas singur. Logic ca nu sa simtit prea bine!... Si multe chestii.
Leave a comment:
-
Aline , atunci trebuie sa mergem la protest
)))) cade Basescu, o sa fim iar linistiti
) ...
Leave a comment:
-
Salut.
Hai sa spun:
1- din cauza invocarii celor d emai sus ca nu vor s amai faca parte din LCM,nu-i asa?
2-stergera pozelor de catre Katalin,nu?
3-Hai sa vedem daca se pot impaca cu ideea Ca se vor intalni duminica si vor vorbi si se ajunge la un consens.
In principiu se/nu cunosc/cunoastem de foarte mult timp.
Numai bine.
ps:sau explica tu de ce sau certat............si cuvantul Marian Ionut...........
ps 2////vad ca e destul activitate pe acest thread care nu demult era.. prafuit
Leave a comment:
-
Marius nu se poate sa fie nici asa un du-te-vino in club, si pana la urma sunt adulti, sa isi asume ceea ce spun...E bine ca mai pune cineva piciorul in prag din cand in cand, si la vremuri grele se vad adevaratele caractere si ce are fiecare in cap(fara sa bat vreun apropo ). Bine ai spus Marian Ionut:P
Leave a comment:
-
Augustin, nu am nimic cu tine. Inteleg ca vrei sa ii impaci... dar nu sti nici macar de ce s-au certat
)...
Leave a comment:

Leave a comment: