Logan Club Piatra Neamt

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • salutare domnilor..sambata si duminica voi fi si eu la piatra neamt...unde v-as putea vedea..sau un nr de tel poate ma vad cu cineva..merci!!
    sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

    Comment


    • NU ne mai vedem....care au plecat p-afara...care se cearta cu nevestele, care mai nasc.......s-a pierdut
      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

      Comment


      • Da mai era un club puternic la Roznov,ala undei?:wOO

        Comment


        • salut! am o mica problema si va cer niste pareri / sfaturi.

          am o dacie sandero, motorizare 1.4 benzina, din 2008, cu doar 24.000 km la bord.
          nu am avut nici o problema cu masina (in afara de cateva cuie prin cauciucuri..) pana acum vre-o 2 saptamani, mai exact pe data de 2 mai. si ca sa fiu mai explicit....
          pe data de 2 mai (miercuri) am plecat cu treaba spre garcina. undeva pe str. cetatea neamtului, fiind in treapta a 4-a de viteza am simtit cum pierd putere si cum pedala de acceleratie nu mai opune rezistenta... mergea in gol. schimb in treapta a 3-a... aceeasi poveste. in treapta a doua a mai mers pret de cateva secunde si a facut la fel... am tras pe dreapta, si am oprit motorul. am repornit.. a mers in viteza intai... bag a doua... merge cateva secunde, apoi acelasi simptom.
          m-am chinuit asa de cateva ori, dupa care am zis sa pun niste benzina (in bord aveam o liniuta peste rezervor, deci teoretic minim 6 l ). oricum, pun 5 litri de gaz.. plec, dar are aceleasi simptome... ocazional reuseam sa fac pana la 500 m inainte sa taie alimentarea sau ce o fi fost... mentionez ca la relanti mergea normal, dar cand o bagam in sarcina nu avea vlaga, si daca insistam inecam motorul. cum trebuia musai sa ajung la destinatie, m-am chinuit asa... dupa ce am ajuns am vb cu un prieten si mi-a spus sa incerc sa mut clema de la cablul de acceleratie (inainte de asta nici nu stiam pe unde este )... cu chiu cu vai reusesc, dupa 10-15 minute, cred ( nu fara sa ma frig serios pe la degete).
          intamplarea face sa porneasca si sa mearga normal... dau o tura pana in deal si inapoi si se comporta perfect.
          ajung inapoi in oras fara sa mai faca nici cel mai mic simptom. joi merge normal toata ziua, vineri la fel, dar doar pana cand plec iarasi spre garcina. intamplarea face ca pe acelasi sector de drum sa patesc aceleasi simptome, identice, de ziceam ca are ceva drumul cu mine si nu masina. nu am mai vrut sa fortez masina si am intors spre oras. greu am reusit sa ma tarasc pana in centru. aici am mai probat-o pe loc... o turam scoasa din viteza. la inceput mergea normal, si la relanti, si cand o turam. dupa o vreme nu mai vroia turata nici pe loc, dar la relanti mergea in continuare normal.
          in fine, mai bag 5 l de gaz si plec spre casa. merge normal, la un moment dat chiar am calcat-o sa vad ce se intampla si se comporta excelent. pe la 11:30 noaptea nu aveam somn ca nu stiam ce are masina si ma duc sa mai dau o tura, mai bag chiar si inca 10 litri. mergea perfect, nici un simptom, nimic.
          vazand ca merge cand bag benzina, logic ma gandesc ca este posibil de fapt sa fi ramas fara gaz si sa-mi indice eronat in bord. mentionez ca s-a intamplat sa se aprinda becul de benzina in bord, deci stiam ca cel putin inainte functiona. chiar s-a intamplat sa merg vre-o 2 zile cu becul aprins pana sa realimentez, si masina a mers, deci nu intelegeam ce are.
          luni ajung intr-un service... diagnostic pe calculator... nici o eroare. se uita la pompa... pare ok... nu stie ce sa-i faca...
          bine... zic ca sa incerc si la automoldova... doar sunt reprezentanta, si daca este vre-o problema ei trebuie sa stie cel mai bine.
          ma programeaza tocmai vineri (adica al o saptamna dupa ce am patit a doua oara bucuria..). toata perioada asta masina merge perfect, de fapt si pana azi nu a mai avut nici un simptom. trebuind sa fac revizia peste o luna si ceva dar intre timp urmand sa fac un drum mai lung pana in bulgaria zic sa fac si revizia (desi nu mai e in garantie, dar zic fie... sa-mi rezolve problema + revizia). de fapt datorita drumului pana in bulgari ma si stresez asa de tare, ca nu vreau sa patesc vre-o bucurie pe la ei.
          ajung vineri dimineata la automoldova si las masina, cu mentiunea expresa ca vreau sa mi se rezolve problema in primul rand si apoi revizia. dupa aproximativ o ora ma suna sa vin sa iau masina ca e gata revizia dar ca nu stiu ce are referitor la problema semnalata. reusesc destul de greu sa-i conving totusi sa se uite si la problema... sa demonteze pompa, sa masoare nivelul combustibilului, ca nu cumva sa-mi indice eronat, in fine... greu ii conving, dar tot nu s-aun omorat cu verificatul... dar asta e alta poveste.
          pe scurt pompa e de vina dar merge... au verificat-o cu manometrul si baga presiune normal, dar sigur e defecta... doar asa au tinut-o. n-am inteles nimic iar pe partea cu litrometrul sau cum se cheama, au refuzat sa verifice daca arata bine sau nu...
          termin cu ei si ma programez la un alt service, mai exact autopark deutsche ( nush daca am scris corect) care mi-a fost recomandat de mai multi...
          programat tot intr-o vineri, adica peste o saptamana, adica astazi.
          o verifica, o suceste pe toate partile, diagnostic pe calculator ok... ajunge si la pompa... merge bine. nu stiu ce sa mai inteleg. mi-a spus ca la ce am povestit se pare ca tot de la pompa ar fi, doar ca acum merge normal. mizerie in rezervor nu este, sau apa sau altceva. baiatul mi-a spus ca e posibil sa se fi blocat ceva in interior si sa-si fi dat drumul. acum nu stiu ce sa fac, are rost sa schimb pompa? daca merg asa cu ea e posibil sa ma lase cand mi-e lumea mai draga? poate fi o alta problema?
          in bord nu mi-a aparut niciodata nici o eroare sau vre-un beculet aprins. acum merge normal... am turat motorul si nu da semne ca taie alimentarea in mers sau ca ineaca motorul. si mai nou astazi s-a aprin beculetul de combustibil in bord... si merge, deci merge si cu benzina putina in rezervor.
          inca mai sper sa nu fie pompa, dar tot as vrea sa aflu ce s-a intamplat acum 2 saptamani si daca trebuie schimbata pompa. am fost la 3 service-uri auto si am cam dat bani degeaba peste tot.

          PS: si daca chiar trebuie schimbata pompa, unde gasesc preturi rezonabile in piatra? pe net am gasit de pe la cluj si altele cu preturi de 400 ron pentru o pompa bosh. la noi sunt mai scumpe din ce am vazut, spre exemplu la autostefan ma costa 900 (??!!!???) ron. cu banii astia imi cumpar bicicleta

          cer scuze pentru postul incredibil de lung dar sunt destul de disperat. AJUTOOOR !!!!

          Comment


          • Daca ai mers de multe ori cu putina benzina in rezervor, sau pe rosu, e posibil ca pompa sa-si traiasca ultimele clipe din viata. Pune-i vreo 20 de litri in rezervor, si da-i talpa (4000-5000 de ture)de cateva ori. Daca pompa are o problema, forjata la greu, ar trebui sa-si dea arama pe fata. Verifica si filtrul de aer, sa vezi daca nu e infundat sau obturat tubul pe unde trage aer. Pompa de benzina originala e cam 500 de lei. O problema ar ma fi pe la injectoare (diuze infundate), dar la simptomele descrise de tine, e greu sa zici ca e clar componenta X de vina...cand iti merge bine, cand nu-ti merge bine. Daca te mai tine portofelul, mai sunt 2 service-uri unde ai mai putea incerca, la AutoMeister si Inter Auto (iesirea spre Dumbrava Rosie), specifici clar problema si insisti sa-ti scoata pompa din rezervor si s-o verifice in amanunt, apoi o diagnoza la partea electronica de injectie. Intre timp mai asteapta pareri si de la altii care poate stiu mai bine ca mine despre ce e vorba.

            Comment


            • si eu banuiesc tot pompa dar nu ma pot pronunta exact. mai sunt si alte cauze. incearca sa mergi mai turat catva timp de acu inainte si vei vedea daca te lasa pompa sau nu.

              Comment


              • da, s-a intamplat sa merg cu becul aprins si e posibil sa fi obosit pompa, dar am turat-o si la 6000 de ture pe loc si la peste 3000 in mers si se comporta bine. cred ca nu-mi ramane decat sa merg asa pana ma lasa de tot. sper doar sa nu fie in urmatoarea luna, ca la inceputul lui iunie trebuie sa merg la bulgari si e drumul lung.
                multumesc de raspunsuri.

                Comment


                • Originally posted by alienissimus View Post
                  da, s-a intamplat sa merg cu becul aprins si e posibil sa fi obosit pompa, dar am turat-o si la 6000 de ture pe loc si la peste 3000 in mers si se comporta bine. cred ca nu-mi ramane decat sa merg asa pana ma lasa de tot. sper doar sa nu fie in urmatoarea luna, ca la inceputul lui iunie trebuie sa merg la bulgari si e drumul lung.
                  multumesc de raspunsuri.
                  Pe langa pompa, mai pot fi si altele....nu sunt specialist dar banuiesc ca poate fi si motorasul pas cu pas. Ce sa iti zic. Posibil sa fi fost vreun gunoi ceva si s-a dus.....ai tutorialul lui streulea despre curatarea motorasului pas cu pas, si simtomele exacte...vezi daca nu cumva sunt o parte din ele si la tine.
                  Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

                  Comment


                  • sper sa ne intalnim vara asta ;)

                    zic sa nu fi alimentat pe la spital la petrom ca toata lumea zice ca e inmultita benzina acolo! sau au rezervoarele proaste !

                    Comment


                    • mergeti ?

                      Comment


                      • Pe 19 august orele 12.00 in parcarea din gradina publica vom sarbatori ''1 an de logan club barlad '''
                        cei ce vor sa ne onoreze cu prezenta sunt bineveniti

                        Comment


                        • felicitari...spor in organizarea evenimentului...
                          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

                          Comment


                          • Intalniri se mai fac domnu Cristi?
                            :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

                            Comment


                            • Da de ce domnu paul.....vrei sa vii???eu unu te astept....am niste brate de schimbat..
                              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

                              Comment


                              • sal sunt nou pe forum,vreau sa particip si eu la urmatoarea intalnire

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google