am skutire pentru o absenta ....nu se motiveaza ??:P

)), data trecuta nu mi-a facut poza ca si azi de altfel....discriminare pe fata..si culmea e ca o sa vb cu Mihaitza MCV-u
) sa ii iau eu locu la conducere ca nu a mai venit azi..rusine mare rusine...poporul te asteapta sa iesi la loja sa stam de vb...daca nu dam o lovitura de stat si il readucem pe GMC la conducere cu sprijinul meu si al altor cativa cetateni
)
)
...data viitoare fo sa fie sedinta foto numai la masina ta
)..:d..si nu e nicio discriminare am facut lista dupa masini..si tu ai venit cu ea mai tz..si daia..sper sa nu fii suparat pe noi.
)) oricum astia cu cielo sunt discriminati
))....de mult e rivalitate intre cielo si logan
) glumesc
)) chiar am zis la caterinca imi place sa ma leg de detalii dastea
)...Bidepa am zis la panarama man..oricum mai am cateva poze cu masina mea pe aci pe forum:P
,deci ... 
) dar am stat putin..nici nu a avut timp sa faca poza
)....oricum DISCRIMINARE
))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment