Tu Cu Ce Te Ocupi ?? Poate Avem Nevoie De Ajutorul Tau .. Doar pt Prahoveni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mr.viberul
    replied
    haide care pe unde mai lucrati ? mai sunt locuri disponibile ???

Leave a comment:

• neoreal
    replied
    metalkore...pun eu masina mea la bataie..) .. de mai sunt locuri...!! si ..intrarea" potrivita..;) in caz ca mai e valabila ..postarea de mai sus..!! numai bine.

Leave a comment:

• tavinush
    replied
    inginer la o firma de cadastru in ploiesti. din intamplare CRED ca am masurat si pe strada la MihaitzaMCV ;)). nu cumva locuiesti in spatele firmei ana maria pop?
    pentru cei care au nevoie de alezari, strunjiri, frezari, pinioane si roti dintate si nu va descurcati in ploiesti vorbim cu tata si va rezolva :P

Leave a comment:

• Mr.viberul
    replied
    haide care pe unde mai lucrati ? mai sunt locuri disponibile ???????

Leave a comment:

• YzyBoy
    replied
    salut

Originally posted by MihaitzaMCV View Post
    Si mai exact ce fcai .. ce modificari aduci la masini .. prezinta-ne si noua oferta ta .
    ma ocup cu vopsitorie,tuning,mecanica,tinichigerie,imbunatati ri logan,montez tot felul de chesti pe masina daca vreti contactati-ma la 0733 178 719 sau gasca_andrei

Leave a comment:

• MihaitzaMCV
    replied
    Si mai exact ce fcai .. ce modificari aduci la masini .. prezinta-ne si noua oferta ta .

Leave a comment:

• YzyBoy
    replied
    Salut!

Eu sunt somer si ma ocup de Logan-uri(modificari&imbunatatiri) sunt din campina si cei care sunt interesati de ceva modificari sau imbunatatiri apelati la mine

Leave a comment:

• Mr.viberul
    replied
    Originally posted by Metalkore View Post
    Vorbim la intrunire ..fatza in fatza!
    uki vorbim duminica la intalnire daca vii , salut

Leave a comment:

• Metalkore
    replied
    Vorbim la intrunire ..fatza in fatza!

Leave a comment:

• Mr.viberul
    replied
    vibere momentan suntem in criza de masini ). Nu avem masini cu care s facem fatza la cata vanzare avem. Momentan agenti suntem care isi fac treaba problema este ca mai trebuie sa cumparam vreo 2 masini si sa mai angajam vreo 2 soferi! )

Si cu berea se rezolva. Nu va imaginati pretul de 3 ori mai mic...dar oricum tot e mai ieftina ca la orice magazin! si nu numai berea ;)
    pai si nu ma bagi si pe mn daca e sa angajeze ???fac cinste nein problem ...

Leave a comment:

• Metalkore
    replied
    vibere momentan suntem in criza de masini ). Nu avem masini cu care s facem fatza la cata vanzare avem. Momentan agenti suntem care isi fac treaba problema este ca mai trebuie sa cumparam vreo 2 masini si sa mai angajam vreo 2 soferi! )

Si cu berea se rezolva. Nu va imaginati pretul de 3 ori mai mic...dar oricum tot e mai ieftina ca la orice magazin! si nu numai berea ;)

Leave a comment:

• Dreamer
    replied
    pai ia oferteaza metalkore bereaeventual poti sa imi lasi si un pm,minim 24 buc.

Leave a comment:

• Mr.viberul
    replied
    Sunt Agent de vanzari la o firma de distributie marfa! Asa ca dak doriti bere la intalnire se rezolva, pret mai mic . Din toamna ma gandesc sa ma duc si pe la facultate dar cu job-ul asta....parca e mai bine fara! )
    si nu cumva mai angajeaza pe la tine acolo agenti de vanzari ??? ca vreau neaparat sa scap de carrefour

Leave a comment:

• Metalkore
    replied
    Sunt Agent de vanzari la o firma de distributie marfa! Asa ca dak doriti bere la intalnire se rezolva, pret mai mic . Din toamna ma gandesc sa ma duc si pe la facultate dar cu job-ul asta....parca e mai bine fara! )

Leave a comment:

• db-75-mai
    replied
    promotie la injectoare reparate 200 ron cu manopera cu tot

activare computer la orice model display pe negativ preturi de criza precum si modificare de km la cine doreste si schimbare leduri
    Last edited by db-75-mai; 25 January 2011, 20:16. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google