Tu Cu Ce Te Ocupi ?? Poate Avem Nevoie De Ajutorul Tau .. Doar pt Prahoveni
Collapse
X
-
metalkore...pun eu masina mea la bataie..
) .. de mai sunt locuri...!!
si ..intrarea" potrivita..;) in caz ca mai e valabila ..postarea de mai sus..!!
numai bine.
Leave a comment:
-
inginer la o firma de cadastru in ploiesti. din intamplare CRED ca am masurat si pe strada la MihaitzaMCV ;)). nu cumva locuiesti in spatele firmei ana maria pop?
pentru cei care au nevoie de alezari, strunjiri, frezari, pinioane si roti dintate si nu va descurcati in ploiesti vorbim cu tata si va rezolva :P
Leave a comment:
-
haide care pe unde mai lucrati ? mai sunt locuri disponibile ???????
Leave a comment:
-
salut
ma ocup cu vopsitorie,tuning,mecanica,tinichigerie,imbunatati ri logan,montez tot felul de chesti pe masina daca vreti contactati-ma la 0733 178 719 sau gasca_andreiOriginally posted by MihaitzaMCV View PostSi mai exact ce fcai .. ce modificari aduci la masini .. prezinta-ne si noua oferta ta .
Leave a comment:
-
Si mai exact ce fcai .. ce modificari aduci la masini .. prezinta-ne si noua oferta ta .
Leave a comment:
-
Salut!
Eu sunt somer si ma ocup de Logan-uri(modificari&imbunatatiri) sunt din campina si cei care sunt interesati de ceva modificari sau imbunatatiri apelati la mine
Leave a comment:
-
uki vorbim duminica la intalnire daca vii , salutOriginally posted by Metalkore View PostVorbim la intrunire ..fatza in fatza!
Leave a comment:
-
pai si nu ma bagi si pe mn daca e sa angajeze ???fac cinste nein problem ...Originally posted by Metalkore View Postvibere momentan suntem in criza de masini
). Nu avem masini cu care s facem fatza la cata vanzare avem. Momentan agenti suntem care isi fac treaba problema este ca mai trebuie sa cumparam vreo 2 masini si sa mai angajam vreo 2 soferi!
)
Si cu berea se rezolva. Nu va imaginati pretul de 3 ori mai mic...dar oricum tot e mai ieftina ca la orice magazin! si nu numai berea ;)
Leave a comment:
-
vibere momentan suntem in criza de masini
). Nu avem masini cu care s facem fatza la cata vanzare avem. Momentan agenti suntem care isi fac treaba problema este ca mai trebuie sa cumparam vreo 2 masini si sa mai angajam vreo 2 soferi!
)
Si cu berea se rezolva. Nu va imaginati pretul de 3 ori mai mic...dar oricum tot e mai ieftina ca la orice magazin! si nu numai berea ;)
Leave a comment:
-
pai ia oferteaza metalkore berea
eventual poti sa imi lasi si un pm,minim 24 buc.
Leave a comment:
-
si nu cumva mai angajeaza pe la tine acolo agenti de vanzari ???Originally posted by Metalkore View PostSunt Agent de vanzari la o firma de distributie marfa! Asa ca dak doriti bere la intalnire se rezolva, pret mai mic
. Din toamna ma gandesc sa ma duc si pe la facultate dar cu job-ul asta....parca e mai bine fara!
)
ca vreau neaparat sa scap de carrefour
Leave a comment:
-
Sunt Agent de vanzari la o firma de distributie marfa! Asa ca dak doriti bere la intalnire se rezolva, pret mai mic
. Din toamna ma gandesc sa ma duc si pe la facultate dar cu job-ul asta....parca e mai bine fara!
)
Leave a comment:
-
promotie la injectoare reparate 200 ron cu manopera cu tot
activare computer la orice model display pe negativ preturi de criza precum si modificare de km la cine doreste si schimbare leduri
Leave a comment:

Leave a comment: