Tu Cu Ce Te Ocupi ?? Poate Avem Nevoie De Ajutorul Tau .. Doar pt Prahoveni
Collapse
X
-
reparatii masini de spalat automate ,frigidere ,congelatoare , cuptoare microunde
,
construiesc barcute pentru plantat cu telecomanda ,barcute de viteza cu telecomanda, asta ca hobby
Leave a comment:
-
Guest repliedelectrician, si uneori electrician auto, diagnoza opel/opel
Leave a comment:
-
bun bun ceva nou in PloiestiOriginally posted by MihaitzaMCV View PostDa , o sa fie Afi Palace Ploiesti acolo . O sa aiba 26000 mp , din 12000 ii va ocup Cora . Va avea 2 etaje si 900 de locuri de parcare .. asa am inteles
Leave a comment:
-
Da , o sa fie Afi Palace Ploiesti acolo . O sa aiba 26000 mp , din 12000 ii va ocup Cora . Va avea 2 etaje si 900 de locuri de parcare .. asa am intelesOriginally posted by helldevil View Postin locul la Flacara cica face AFI CENTER.sau e tot una cu Auchan?
Leave a comment:
-
Salut tuturor...desi sunt mai nou...ma ocup cu service calculatoare...si mai nou termopane deci care aveti nevoie de ceva...nu ezitati sa ma contactati
Leave a comment:
-
si coraOriginally posted by helldevil View Postin locul la Flacara cica face AFI CENTER.sau e tot una cu Auchan?
Leave a comment:
-
in locul la Flacara cica face AFI CENTER.sau e tot una cu Auchan?
Leave a comment:
-
Se deschide si un Auchan in Bariera Bucov , in locul fostei flacara .. deja au inceput sa faca sapaturi .. locuri noi de munca or sa fie in 2012 .
Leave a comment:
-
asteapta sa se deschida mall`u de langa carrefour , si iti depui cv`uri acoloOriginally posted by helldevil View Postangajari pe undeva??aveti informatii despre asha cv?:-??
Leave a comment:
-
slab...foarte slab..din pacate..la momentul dat..e cam liniste si pace pe sectorul asta..poate cand o mai da caldurile..altfel..poate doar daca te realoci cu domiciliul in bucuresti..!!si nici atunci nu e garantat...
...e jale..si cu protestele astea si cu multe..si inca n au aparut toate pe interval..oricum ..in caz ca apare totusi ceva...as fii si eu interesat..de vestile" de bine..
Leave a comment:

Leave a comment: