Asa este. Daca doriti, eu va astept. Chiar acum avem citeva promotii foarte interesante. Mai multe intrati pe www.serus.ro
Cea mai buna este aceea happy hour.
Tu Cu Ce Te Ocupi ?? Poate Avem Nevoie De Ajutorul Tau .. Doar pt Prahoveni
Collapse
X
-
Zi si unde , nu de alta dar in martie trebuie sa fac revizia de 2 ani
Leave a comment:
-
Asistent medical la Spitalul de Urgenta Ploiesti, nu va doresc sa ma contactati pentru AJUTOR !
Leave a comment:
-
buna si voua, eu lucrez la vodafone...daca aveti nevoie de telefon nou
Leave a comment:
-
Originally posted by ALEX_BZN View PostNebune nici pe aici nu scap de tine
)))...fostul tau coleg cu sarmalele
))
stiu stiu domnul alex de la sarmale
))) , te`am vazut pe youtube dadeai interviu
) ...
P:P
Leave a comment:
-
salut
de 4 ani lucrez la faimosul magazin Carrefour ploiesti , domeniul tv-it , in momentul de fata lucrator comercial Flux Marfa .......
Leave a comment:
-
din pacate pana si dudele sunt cam greu de gasi in orasu` asta..so`..vb aia..de ai gasit cva` resurse urbane zile - o si la altii..nu de alta..insa e tare delicios..sa prinzi ceva dude sa le..freci"!
))
jale cu ..aceasta minunata aseazare in forma de comuna" cu drum principal..nimic` tata..liniste si pace..!!
..ufff... din cate observ..toata lumea..ba arde motorina..gpl..freaca dude..so`..deh! sa inteleg ca se poate si mai bine?! sau ca prin simpla evidentiere a acestor..aspecte", reiese exact starea de fapt a acestei mandre natiuni in prag de nou an?
) cu spor si drag de munca..inainte!! tot o fost 23 august!!
..macar acu` sa il rememoram cumva!!
si multam` mihai pt urari.
..btw ..ce colege noi ziceai ca ai racolat?
sorry ca n am ajuns..am tot umblat..la mare..la bv..prin tgv ste..pana mea..mi am luat si o amenda prin bv de vre o 300 de ron..!
) chiar..avertisment celor amatori: de parcati prin parcu` de la baza drumului ce duce spre poiana..de la aro , fiti siguri ca aveti punguta" plina de monede..sau riscati o amenda..considerabila!!
) ..sper sa pot sa ajung la urmatoarea nou asteptata intalnire!
o zi buna.
Leave a comment:
-
Eu am terminat facultatea de curand ... specializarea Informatica si acum ma apuc de master ... momentan frec duda cum se zice ... caut de munca
Leave a comment:
-
bafta marius!dar ai grija cu 16 v-ul ala dupa ce iei permisul....e tare naravasa pt. un incepator....iti tinem pumnii
Leave a comment:
-
Hop si eu : elev, ultimul an de liceu
si elev la scoala de soferi ! Doar vreau sa dau si eu pe la intalniri ! Sa imi tinteti pumnii
)
Leave a comment:
-
cunostinte de ceva mecanica (mai multa ) + diag pentru grupul vag opel si ddt
Leave a comment:

Leave a comment: