Frumos .. chiar pare o lucrare buna ..
Modificari/imbunatatiri Dacia Logan(pentru Prahoveni)
Collapse
X
-
salut
da le pot da jos,cu cea mai mare placereOriginally posted by bidepa View Postsalut...manerele exterioare la logan ai putea sa le dai jos? si sa pun altele in culoarea masinii.
just call me
acum am in lucru o super nova,o sa fac poze si la asta daca vreti sa vedeti cum merge treabaLogan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
Salut,
Zi-mi te rog cat m-ar costa de vopsit un logan berlina cu vopsea neagra metalizat + reparatii de tinichigerie (pe alocuri mai e putin indoita tabla dar nu grav, infundaturi usoare de la pietre etc.) si cat timp ar fi procesul. Precizez ca ma intereseaza sa o vopsesti absolut peste tot unde acum ea este vopsita cu albastru (pentru ca masina e albastra ca in poza de la avatar).
Merci frumos si astept raspunsul tau
Comment
-
salut
o vopsire totala a masinii+interioare cum vrei tu te costa cam 1500 de lei cu tot cu materiale ,acum ramane la alegerea taOriginally posted by UnDeR View PostSalut,
Zi-mi te rog cat m-ar costa de vopsit un logan berlina cu vopsea neagra metalizat + reparatii de tinichigerie (pe alocuri mai e putin indoita tabla dar nu grav, infundaturi usoare de la pietre etc.) si cat timp ar fi procesul. Precizez ca ma intereseaza sa o vopsesti absolut peste tot unde acum ea este vopsita cu albastru (pentru ca masina e albastra ca in poza de la avatar).
Merci frumos si astept raspunsul tau
Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment
-
asta nu-i masina serifului Larry... poate un angajat. dar nu recomand trapa nu din cauza izolatiei ci din cauza faptului ca tai ranforsarea capotei. la o adica (doamne-fereste) in caz de rasturnare siguranta este compromisa 90%Originally posted by mirita adrian View Postla lars auto la brebu monteaza trapa pe logan
baiatul de la service are trapa pe masina lui de ceva timp si nu a avut problemeZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
-
Salutare all!va anunt ca am revenit in fortza,am avut mici probleme pe ici pe colea,pentru orice aveti de facut la masina voastra nu ezitati sa ma sunati,inca o data va reamintesc nr meu de tel:0733 178 719.
Nou!!!!!montare alarma pe logan-50 de lei!
Si multe altele!telefonati si intrebati!eu va programez cand sa veniti !
Montaj Geamuri Electrice pe LOGAN 100 LEI!!!VALABIL DOAR PTR LOGANISTI!Logan Forum consiliaza nu si repara!
[/SIGPIC]
Comment

Comment