Uite o idee buna de la Cristi!
Punem pe fundal o poza cu masinile, peste care scriem.......Paula, vezi te rog ce poti sa faci!
Cu cat mai multe variante, cu atat mai bine ca avem de unde alegem!
Si va rog frumos, sa va expuneti cu totii ideile, caci nimeni nu poate sa spuna ca are ideea perfecta!
Mai multe idei, mai multe variante!
Punem pe fundal o poza cu masinile, peste care scriem.......Paula, vezi te rog ce poti sa faci!
Cu cat mai multe variante, cu atat mai bine ca avem de unde alegem!
Si va rog frumos, sa va expuneti cu totii ideile, caci nimeni nu poate sa spuna ca are ideea perfecta!
Mai multe idei, mai multe variante!

,deci ,mai multe pareri,mai multe variante ,daca tot se va face acesta carte de vizita a clubului,haideti sa aratam tuturor ca .....o mana mica de oameni pasionati si indragostiti de masinile din dotare au intradevar ce sa ofere,un sfat,o mana de ajutor ,o piesa,o calorie,un cornulet ,o cafea .....etc .,Pai daca vrea fiecare sa se afirme in cadrul clubului,nu-i problema sunt de-acord ,si imi pare bine dar nu jena si nu calca in picioare pe nimeni ,voit sau ne-voit ,cred ca ar fi normal ca aceste discutii ,importante sa se desfasoare la intalniri,iar ideea de baza sa fie expusa pe forum , daca viitorii forumisti care vor adera la clubul ,,nostru,, vad episodul din pagina trecuta cred ca am fugit de la balaceanca ,haideti sa fim increzatori in ideeile noastre ,in colegii nostrii si cum a zis Rebe,sa venim cu sfaturi si idei ,nu cu contre si cotite ........cred ca ii suficient cat am spus,na ca am zis tot.
Astept pareri.

Comment