pentru doritori : 0720068342
vand 2 rulmenti fata logan
4 jante opel (4*100 pe 14) - 70 lei buc
cap cheie logan(+ cip) - 35 ron
carene scaun logan- 30 ron
prelungire bara fata solenza (noua) - 40 ron
luneta dacia 1410 + cheder - 100 ron
lampa spate dacia noua 1410 -35 ron
toba mica inox - 130 ron
ansamblu stergatoare dacia (cu motoras) 1410 -80 ron
maneta stergatoare - 25 ron
conducta cupru
stop frana (cu semnalizare, blitz si joc de lumini) - 30 ron
volan (renault) - 15 ron
contact cu 2 chei -40ron
far+ semnal stanga - 40 ron
ceasuri bord dacia 1410 (51 872km) 35ron
placute frana(3 buc) - 30ron
antena radio plafon- 10lei
bobina inductie - 40ron
carburator dacia - 40ron
suport plastic pentru casetofon (2) - 10 ron /buc
rulmenti fata-spate - 20 ron buc
ceas temperatura apa - 20ron
pivot inferior uzina- 25 ron
semicuzineti palier motor 1310 si 1410 - 70ron
bloc lumini nou/origine - 50 ron
burduf planetara (2) - 10ron
lampi laterale (2) - 15 ron
bieleta antiruliu - 20 ron buc
filtru benzina - 15 ron buc
corp superior pompa de benzina - 30ron
capac delcou (nou)- 10 ron
ceas plafon (nou)- 30lei
stop frana dacia 1410 (nou)- 30ron
B A Z A R & D O N A T I I - LC Slobozia
Collapse
X
-
Dau si la schimb plus diferenta daca e nevoie ast oferte.Originally posted by Golden^Brau View PostVand telefon nokia 5800 xpress music . telefonul arata si merge foarte bine . gps garmin instalat nu necesita conectarea la internet. camera 3.2megapixel , card 4 gb , touchscreen 3g . Pretul este de 400 ron
Leave a comment:
-
la ceasuri si telescoape ma treci si pe mine pe lista cu rezervariOriginally posted by Alex_MIU View PostMarius ceasurile si telescoapele sunt rezervate in caz ca in decembrie persoanele respective nu le mai vor discutam la fel si stopurile.Sunt a lu' tata dar omu vrea sa schimbe masina.
.asta daca nu le dai pana in decembrie.astept nu e graba.bafta la vanzare
Leave a comment:
-
Marius ceasurile si telescoapele sunt rezervate in caz ca in decembrie persoanele respective nu le mai vor discutam la fel si stopurile.Sunt a lu' tata dar omu vrea sa schimbe masina.
Leave a comment:
-
miule iti lasasem un pm.da un raspuns si pune si un pret pe stopurile alea..daca te-ai hotarat sa le vinzi!telescoapele mai sunt rezervate?
Leave a comment:
-
Cum a zis si Florian strain e cineva din afara Sloboziei sau LCS.Daca v-a intereseaza piese nu ezitati sa imi spuneti cu toate ca pentru unele deja am planuri facute pentru slobozeni fac o exceptie.Originally posted by mariuscent View Postpoate nu am inteles eu bine..da eu eram strainul???pe mine ma interesa altceva,vorbisem cu catalin...oricum,ma bucur sa aud ca se micsoreaza lista,cu toate ca stopurile alea imi faceau cu ochiu
spor la vanzare.
P.S Mai am un logan cu acelasi tip de stopuri :d deci...nu se stie niciodata.
Leave a comment:
-
Nu ma, el se bucura ca le-a dat in oras si nu altuia din afara. Sari pe el ca mai are piese
Leave a comment:
-
poate nu am inteles eu bine..da eu eram strainul???pe mine ma interesa altceva,vorbisem cu catalin...oricum,ma bucur sa aud ca se micsoreaza lista,cu toate ca stopurile alea imi faceau cu ochiu
spor la vanzare.
Leave a comment:
-
Uppp!!!!!!!! lista se micsoreaza.
SUSPENSIE:
-Amortizoare Bilstein B8 pe gaz (sport) 700ron (rezervate)
FRANE:
-Etrieri VAN 150 ron
-Placute Ferodo Premier 100ron
-Discuri frana Zimmermann 259mm ventilate/perforate 500ron
-Pachet etrieri + placute + discuri 650ron toate au fost noi montate in acelasi timp si au cam 1000km.(rezervate)
MOTOR:
-Axa came CAT CAMS 263gr 1000ron
EVACUARE:
-Galerie evacuare (serpisori) inox 4-2-1 600ron
-Traseu evacuare inox diametru 50mm cu intermediara Borla ProXs si 2 finale Borla ProXs 1000ron
-Pachet 1400ron sau la schimb cu evacuarea stock + 1200ron diferenta
EXTERIOR:
-Capota portbagaj clean schimb cu capota stock(albastru egee) + 100ron diferenta 200ron daca capota e alta culoare.
MUZICA:
-Woffer JBL GT4 250ron
-Condensator 1 farad 100ron
P.S Marius am dat capota fata si stopurile in Slobozia.Imi pare bine ca le pot admira pe masina cuiva care imi este prieten/cunostiinta decat pe a unui strain.
Leave a comment:
-
Vand telefon nokia 5800 xpress music . telefonul arata si merge foarte bine . gps garmin instalat nu necesita conectarea la internet. camera 3.2megapixel , card 4 gb , touchscreen 3g . Pretul este de 400 ron
Leave a comment:
-
ok ne auzim...oricum treaba ramane pe weekend ca momentan sunt in buc
Leave a comment:
-
75 de lei si vin la Slobozia ca sa îl primești din mâna mea.
Daca doresti ne auzim la 0730416009.
Leave a comment:
-
Salut,
Dacă vreți ceva de aici : http://www.loganclub.ro/forum/v_nd_u...te-t37437.html
Prețul este redus cu 10 lei față de prețul de acolo (doar pentru Slobozia), plus că predarea este personală în Slobozia.
Merg și schimburile.
Leave a comment:

Leave a comment: