B A Z A R & D O N A T I I - LC Slobozia
Collapse
X
-
Ceva in genu astora am eu dar nu imi mai fuctioneaza toate led-uletele la "display".
-
Vand senzori de parcare cu display si buzzer...senzorii sunt noi!!!pret 80 leiAttached Files
Leave a comment:
-
asta mai lipseaOriginally posted by razvanamza View Postbaietii cu sprituitoarele, montati un filtru de dacie 1300 de benzina pe circuitul sprituitoarelor, si scapati de stricat sau infundat, efec garantat.
mai bine le schimbi si gata..da romanu e inventiv..si baietii ,,e unu,,..care oricum zicea ca le-a schimbat si e multumit.nu o lua ca pe o ofensa...imi spuneam parerea!
Leave a comment:
-
baietii cu sprituitoarele, montati un filtru de dacie 1300 de benzina pe circuitul sprituitoarelor, si scapati de stricat sau infundat, efec garantat.
Leave a comment:
-
Posibil sa te ajut eu dar dupa data de 11.09 cand vin acasa.Din 4 cate am iti alegi unu ,problema ar fi ca e vopsit alb dar te descurci,e din prima prima serie model 04'-08'.
Hai sus cu plasmele!!! 80ron cea din pozele 1 si 2 ,60 ron cea din pozele 3 si 4 ambele cu 2 culori verde/albastru si reglaj pentru intensitatea luminii.Last edited by Alex_MIU; 3 September 2011, 03:17.
Leave a comment:
-
si eu am zis ca e 40 de lei capacu(bucata).acum m-am facut inteles?principiul tau poate fi usor intors pe dos(asta ca o gluma).daca nu vrei neaparat originale dau eu capacele de pe masina mea.nu sunt sparte sau zgariate.40 lei /set si o cafeaOriginally posted by quinn View PostEu am zis ca vreau un singur capac.
Evident ca nu scrie daca sunt furate sau nu ,nu stiu daca ma intelegi,
anumiti indivizi dubiosi asa cum sunt si eu se intampla sa mai aiba
cate-o ciudatenie numita principiu!
Leave a comment:
-
am mai adus smd-uri plcc2 super bright albastre si rosii...pentru cei interesati 1 leu bucata...si mai am un modul de plafoniera/portbagaj/torpedou cu 12 smd-uri alb rece pret 15 lei...o sa postez poze maine ca momentan nu am masina acasa(am eu montate pe masina)
Leave a comment:
-
imi cer scuze daca deranjez
am eu serigrafie de prestige alba cu 30 ron daca te intereseaza. da-mi un pm sau 0736268108 daca vrei
Leave a comment:
-
Foarte bune sprituitoarele...eficiente...alea vechi ale mele oricum numai mergeau...si ca sa nu fiu de tot off topic vreau sa spun ca am si eu de vanzare led-uri smd plcc2 albe momentan...o sa mai aduc si alte culori...pret/buc 1 leu
Leave a comment:
-
e 40 de lei bucata originale logan.tot atat ajunge si un set..dar furaciuneOriginally posted by quinn View PostAm specificat modelul:cu inscrisul Dacia,dar nu-i musai, bun ce-o fi pana la urma numai sa-mi acopere roata ca urata mai e fara !
))si nu scrie pe ele ca sunt sau nu furate.!!!
sprituitoarele mele s-au dat...ramane ceasul temperatura ulei si presiune apa.
Leave a comment:

Leave a comment: