sorine cati ani are masina ?
Logan Benzina Remedii Si Ajutor Ptr Remediere Probleme
Collapse
X
-
da, intr adevar era bine sa l schimbi complet, si eu am din 2006, am schimbat distributia si am vrut sa l schimb complet dar mi au intrat doar 3 l de antigel, dar la primavara il voi schimiba complet ptr ca vreau sa si spal radiatorul ptr depunei, e bine ptr motor, mi a zis si mecanicul meu.
Comment
-
Deocamdata am schimbat 2 l.Decat deloc e bine si asa.Sper sa-l schimb intr-o zi si eu.Pe moment ma duc cu el asa.Rezista la frigul de afara.Originally posted by goguspan View Postda, intr adevar era bine sa l schimbi complet, si eu am din 2006, am schimbat distributia si am vrut sa l schimb complet dar mi au intrat doar 3 l de antigel, dar la primavara il voi schimiba complet ptr ca vreau sa si spal radiatorul ptr depunei, e bine ptr motor, mi a zis si mecanicul meu.
Comment
-
Ar fi frumos o intalnire la Trandaveni.Trebuie sa vorbesc cu FLR atunci sa vedem cum facem!Originally posted by kopatz View Postputem face si la Tarnaveni si la Ludus dar la Ludus cine vine
.....trebuie sa vorbiti intre voi cei din T-veni sa fiti prezent toti si venim intr-o duminica ...no problem
...asa in paranteza sunt niste mamici de doamne doamne pe acolo

Comment
-
Adi am vazut pe un topic ceva legat de benzina.alimenteaza de la mol o perioada.asa am patit si eu cu dieselul alimentam din petrom si o manca repede plus ca nici nu fugea cum trebuie.
Comment
-
Eu de ceva timp alimentez de la MOL dar, doar cu EVO...aia de 95 e cea mai rea benzina cu care am mers vreo-data...de motorina nu mai zic...
Evo e buna,chiar foarte buna, si motorina si benzina, desi are un pret de iti vine acru...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-

Comment