Aici! Anunturi! Vanzari/cumparari! Timisoara " nu faceti alt topic"
Collapse
X
-
Vand 5 gume 195/50/15
Vand 5 gume 195/50/15 stare buna,o pereche si inca 3 bucati la fel,nu stiu din ce an sunt,dar arata bine si mai au ceva carne pe ele,400 toate5 de lei negociabil,pentru detalii 0753465559Last edited by varanu; 7 March 2014, 14:55.
Leave a comment:
-
Vand arcuri sport logan,TA-technix si doua amortizoare spate
Vand arcuri sport logan,TA-technix,folosite vreo 3-4000 de km,coboara garda la sol cu aproximativ 7-8 cm 160 de lei,si doua amortizoare spate,stare buna,100 de lei amandoua
Leave a comment:
-
in caz ca stiti pe cineva in cautare de android stuff
Leave a comment:
-
la dezmembrarile de pe II de la Brad se vinde suspensie sport logan, 600lei.
singurele detalii pe care le stiu sunt: au fost pe un 1.6 16v, contine arcuri, amortizoare si flansele necesare. tare-mi e ca este suspensie reglabila.
la 600lei cumperi doar arcurile sport, deci pretul este bun, zic eu
pentru mai multe detalii, sunati la Adi 0727.705.818Last edited by crististreulea; 19 February 2014, 13:42.
Leave a comment:
-
Din pacate sa vandut si la pretul pe care l-am cerut ,in ro numa la pretul de 40 de lei am gasit anunturi ,acuma fiecare cu parerea lui...Originally posted by TM80MAT View PostLoctite 404 se gaseste de cumparat la suma fabuloasa de 19.8 ron .
Mai raman valabile: oglinzile 100 lei
Cauciuc michelin in stare ff buna 150 lei fara janta
Boxe alpine 120 lei
Leave a comment:
-
Loctite 404 se gaseste de cumparat la suma fabuloasa de 19.8 ron .Originally posted by tm-65-mir View PostVand loctite ,adeziv industrial ,lipeste orice de la plastic,sticla pana la metal .Este un produs ceva mai bun decat picatura!!
40 lei - 20g, pentru poze produs accesati google si scrieti loctite 404
Leave a comment:
-
Vand un cauciuc michelin nou nefolosit ,a fost rezerva de pe logan .Pret 150 lei nenegociabil.
Leave a comment:
-
Role copii reglabile nr. 30-33 in perfecta stare.40 ron.
Leave a comment:
-
Vand loctite ,adeziv industrial ,lipeste orice de la plastic,sticla pana la metal .Este un produs ceva mai bun decat picatura!!
40 lei - 20g, pentru poze produs accesati google si scrieti loctite 404
Leave a comment:
-
lamele aerator
am gasit in calea lipovei. 10 lei aeratorul cu totul...
Leave a comment:
-
lamele aerator
ciao baietii!
tocmai mi s-a rupt o lamela de la un aerator. imi spuneti, va rog, unde gasesc una in timisoara. eventual undeva la dezmembrari...
merci.
Leave a comment:
-
1.Aparat proiectie Diascol + 5 diafilme povesti.Mecanismul de derulare al diafilmelor are tocite cele doua rotite de cauciuc si nu merge derularea inapoi.80 ron.
2.Trenulet electric.Un vagon are lipsa 2 roti.In rest merge impecabil.85 ron.
Leave a comment:
-
Vand pereche boxe alpine spg 13c2 , sunet si claritate ff buna.
Pret 120 lei
Leave a comment:

Leave a comment: